Siz hiç şaşırır mısınız? Evet öpüşmedim de. İnsanlar aşırı garipsiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskinin normali yeninin anormal diyebiliriz buna çünkü herkes kendinden ve çevresinden gördüğü alıştığı bir şey var genelde lise yıllarında daha çok artış gösteren istek ve arzuların tavan yapmasından ve meraktan kaynaklı ilişki yaşama artışı bundan dolayı 23 yaş artık ileri bir yaş kabul edilebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben de garipsiyorum kendim de hiç cinsellik yaşamamış olmama rağmen. çünkü bu yemek içmek kadar doğal bir ihtiyaç. bunu mastürbasyon yoluyla gidermeye çalışmak, acıktığın zaman yemek yemek yerine çerezle açlığını bastırmaya çalışmaya benziyor. sonuç olarak çok sağlıksızız şu anda ama farkında değiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 21 yaşındayım ve seks yapmayı geçtim; hiç sevgilim bile olmadı ama ben şanssızım çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük penisli olmadığımdan dolayı kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Özgüvenim yok bu yüzden. Hiçbir zaman mutlu olamayacağım. Hayatım başlamadan bitti.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin psikoloğa gitmen lazım dostum
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama dediklerim de doğru.
- +1 yıl
Tamamen yanlış. 130 kilo olduğum dönemler oldu. Hiç bir zaman aşırı uzun dalyan gibi olmadım. Ortalama bir penisim var. Ama çatır çatır hatun bulup mekanlardan eve atıyordum devamlı. Senin sorunun bunlar değil. Bunları kendine ikna etmenin verdiği özgüven problemi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 25 yaşında eşimle yaşadım hatta ilişkiye nerden giriliyor onu bile bilmiyordum araştırarak öğrendim ne var bunda yahu herkes zina batağına girmiş tertemiz kalmak suç oldu bu devirde sen böyle devam et kuzum bakma sen seytanlasmis insanlara ❤️
11 Yorumla- +1 yıl
İlişkiye nerden giriliyor kısmında ayrı bı level ama takdir ettim 😉
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
86Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal şimdikiler at gibi 15 yaşında başlıyorlar çatır çatır yapmaya ama yani bu bir marifet değil ki önemli olan çok kişiyle yapmak ya da erken başlamak değil önemli olarak gerçekten isteyerek yapmak ve istediğin kişiyle zevk alarak yapmak önemli olan bu kaç yaşında olduğu fark etmez gerçekten zevk almak ve istemek önemli herkesle seks yapılmaz Türk milleti hala bunu idrak edemedi herkes skor peşinde koşuyor en çok kim yapacak diye saçmalık keşke daha anlamlı bir şey için skor derdine düşseler
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çünkü dünyanın çivisi çıktı da ondan.
Hiçte garip değil asıl olması gereken senin yaptığın. kimseyi takma bırak konuşsunlar.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal insanlar herkes yaşamıştır diye düşünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu insanlar ahmak sanırım. Bende 26 yaşındayım. geecen seneye işte ilk defa öpüştüm seviştim.
Ne var bunda ki o kadar kimine göre fırsat gibi gorulsede çok kez de ilişki yaşama ihtimalim vardı.
Bir keresinde üniversiteli iki kız minibüs arıyor tarihi bir gezintiye sonrada ama minibüs bulamadılar beni görüp yardım istediler buyurun bindiler arabaya götürdüm evlerine evlerine davet ettiler kahve ikram. ettiler hatta biri sevişmek için yanaştı istemedim arzu duyuyordum ama istemedim. Doğru gelmedi. Yani ben bunu anlatınca insanlar bana aptal diyorlar. Gerçekten asıl aptallar bunlar sahi söylüyorum13 Yorumla- +1 yıl
Yo baa baya sensin 🤣 ama kafalar nasıl güzel
:)
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 250 gram için değmez bir sadece seks için sevmemek lazım ya da kendi zevkin için birlikte olmamak lazım.
Benim şu an sevgilim var evliligin ilk adimi yarin atacagiz ve o kadar gururluyum yüzüne bakabiliyorum öperken severken sevisirken... herkesin kendi tercihi, herkes kendi hayatının kahramanıdir ben bunu tercih ettiğim için mutluyum. Siz mutlu iseniz ne mutlu size sizin adınıza sevindim ama ben bir insan olarak bir kadını tümüyle ele alıyorum sanırım. kadin beyninin nasıl çalıştığını çözmüş olmamdan kaynaklı bir şey bu anlamak güzeldir belki beni şu an anlamıyor ya da anlıyorsunuz bilmiyorum ama anlamak harikadır doğru kullanırsak anlamayı gerçekten ama gerçekten mükemmel hayatlar yaşıyor oluyoruz.- +1 yıl
Yavrucum ben zaten evliyim :) çokta mutlu bir evliiğim var. Senin o gökten nur iniyor gibi anlattığın şeyler benim için geçmiş zaman :)
Sevişmediğim kadınla evlenmem, hayatımdan kaç tane kadın geçti saymadım bile. Doğrusunu bulunca bingo :) hayat bu kadar maneviyat peşinde koşmayı gerektirmiyor :)
+1 yıltoplum çünkü o hale geldi cinsellik yaşı 15 16 oldu millet haliyle bakir bakire kavramını unuttu görünce şaşırıyo cinsellik yaşamadım diyince başka şeyler diyo bakiresin ama başka şeyler yapmısşındır konduramıyo hala kendisi çünkü yaptı ya sende yapmışsındır :d
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle gerçekten benden birkaç yaş küçük insanlar neler neler yaşıyor artık şaka gibi
- +1 yıl
takma kimseyi ya kime neyin hesabını veriyorsun herkesin hayatı kendine sen olduğun halden memnunsan kimseyi bağlamaz sen bildiğin yoldan devam et onlar düşünsün acaba biz doğru bir şey mi yaptık diye 🙏🤞
+1 yıl28 yaşındayım, elimi bile tutturmadım kimseye. Milletin her haltı yemesi edepsizlik başka bir şey değil.
104 Yorumla- +1 yıl
senin gibi birini isterrrdim
- +1 yıl
Gel sarılalım bende 28 im ve el ele dahi tutusmadim kimseyle
- +1 yıl
Elbette kocamaan sarılırım sana 💜
- +1 yıl
bende 28im
Knka su içi dışı sevişme sadece zevk almak isteyen ve yaptığı şeylerin böyle olduğunu bildikleri için yorum yapanları takma. İyi yapiyosun haketmiyorlar bizi. Bende sadece biri olsun onu isterim onla olsun sadece boş ver hayatına böyle devam et. Elbet yaşarız bir gün. Yapana da saygı duyarım sallamam. ama ciddi olucagim kişi dışında gerçekte görüştügum birinede anlatmam öpüşmesi vs niyetini nerden bilebilirm ki.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar garipseyecek bir şey illaki bulur. Bu iyi yönde de olsa bulurlar, kötü yönde de olsa bulurlar. Sen kendi istediğin şekilde yaşamaya bak, insanlarin ne düşündüklerini ya da ne konuştuklarını umursama bile
10 Yorumla
+1 yılZaman geçtikçe normalleştirdi insanlar, oysa bu kadar normal olmamalı, hiçbir duygu hissetmeden sadece zevk için şehvet için birbirlerinin altına yatıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılNormal bence milleti boş ver benim sevgilim bile olmadı hatta sarıldığım bile olmadı olmak zorunda da değil zamani gelince biri olur
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılşaşıran yvşakların niyeti ilk ilişki yaşı 13 e düşsün , şaşıranların ta şyine şemsiye girsin.
kusura bakma sende
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de otuz yaşımdayım ve hiç cinsel ilişkiye girmedim. Hatta el ele bile tutuşmadım. Neden garip olsun? Evlilik dışı ilişki zaten zina değil mi?
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşındayım bende hiç yapmadık ilk ve son öpücüğümüde ortaokulda almıştım öpüşme bile sayılmazdı😂😂 Olması gereken bu şu ankiler önüne gelene veriyor
10 Yorumla23 yaşında hiç cinsellik yaşamamış olmanız hiç de anormal değil.
Başkasının dediğine göre değil, değer yargılarınıza ve arzularınıza göre hareket etmenizi öneriyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Nornal abartılacak bir şey yok, 26 yaşında olup hiç biriey yaşamamış mastürbasyon bile yapmamı tanıdığım çok kız var herkes azgn olacak diye bir kaide yok
18 Yorumla- +1 yıl
O kişiler normal seks yapandan daha azgınlar emin ol sadece kapalı kutudalar birine güvensinler inleme sesleri duyulmadı yer koymazlar
- +1 yıl
Heee anladım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yaa o kadarını bilmiyorum sen erkek olarak daha iyi bilirsin. Allah herkese kaliteli partner versin
- +1 yıl
Benimde hiç erkek arkadaşım olmadı nasip kısmet işleri mutlu olacağın biriyle olmak daha akıllıca
+1 yılHerkes cinsellik yaşamak zorunda değil. Bu bir tercih.
40 Yorumla
+1 yılKimsenin garipsemesi gereken bir durum yok yaşamak kadar yaşamamakta normal.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet maalesef yadirganiyor birde muhtemelen güzelde bir kızsın bende yaşıyorum aynı şeyi sanki böyle eziklik gibi.. ama hiç umrumda degil bırak biriyle bisiyler yaşamayı artık evlenmeyi bile düşünmüyorum...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılO şaşıranlar nerden baksan en az 15 kişiyle olduğu için senin bu durumun onların zoruna gidiyor bunu erkek yapıyorsa oda kullanmak içindir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenene kadar kimseyle birlikteliğim olmadı opusmedimde. Bırak garipsesinler en güzeli herşeyin ilkini eşine saklamak😊
52 Yorumla- +1 yıl
Yaşın kaç merak ettim de
Cevap sahibi+1 yıl@Sormayadevamke 25 5 yıldır evliyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe varki bunda senin hayatın sonuçta yani bende hiç yaşamadım öyle şeyler yaşım 22 bunu sana söyliyenler kendileri her boku yediği için söylemişlerdir bu yaşlarda en önemli şey bence saflığını korumak diyim.
10 Yorumla
+1 yılOna bakarsan 26 yim benim sevgilim diyebileceğim biri de olmadi
210 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hepsi
- +1 yıl
Hyr
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bende 29 um bende yapmadım çok takılma sen kendi bildiğini yap boş ver milleti
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındayım ve bakireyim ben de bakire tanıdığım çok kız da var garip olan ne? Sanki herkes yapmak zorundaymış gibi sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBnde 23 yaşında hiç opusmemis bir kızı böyle yag çekerek yatağa atmaya çalışanlara gülüyorum 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamayan kızlar fena gömmüş valla :) ama bence de eksiklik değil, zaten evlenince off puff deyip bikaç günde bir yarı istekli şekilde yapmak isteyeceksiniz, şimdi ha olmuş ha olmamış önemli değil, hem de günaha girmiyorsun bu daha güzel yani
00 Yorumla
+1 yılNesi garip bunun ben de yaşamadım her önüme gelenle de yatacak değilim böyle şeyler özel olmalı bir kişiye özel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doktora sormuş yapamıyorum, doktor en sonunda deneme yapınca han yapamıyordun diye sorumuş? doktor bey bulamıyorum ki yapayım..
00 Yorumla
+1 yılne güzel bişey gurur duy laf sokmaya çalışanların da ta a koyayım
16 Yorumla- +1 yıl
Anca bıdı bıdı çıkıpta birinin yüzüne desene şunu, kaldırıma yama yapsınlar suratını
- +1 yıl
haklı olana kimse bişey yapamaz sen rahat ol ama haksız adamı en yakını bile skker şahit olduğumuz olaylar var. yeter ki kaliteli adam olsun.
- +1 yıl
Hala ütüye devam. Helal diyen var mı? Sırtını duvara vurup sıvazlanıyor gibimi hissediyorsun. Bırak erkeklik rolu yapmayı. Bir gün büyük bir şeye Şahid olursun. Sesin titrer.
- +1 yıl
ses titremesi mi? ağzımda kan var zannediyodum sen daha orada mı kaldın. sokağa çık biraz evde babanın kızmasıyla sesinin titremesiyle kalma
- +1 yıl
Evladım biz o işleri ülke ülke gezerken çözdük sen rahat ol. Ağzında kan var sanıyormuş.. Bende sandım yaşını almış birisin.. Kusura bakma, liselilerin çukur izleme gafletine alışamadım hala. Sen yinede abi lafı dinle, böyle bıdı bıdı konuşmaları gerçek hayatta yapma. Dondurma verirler ağzına yüzüne
- +1 yıl
sen bi bk bilseydin dediğime hak verir boş konuşmazdın. konuşmak için konuşmayı bi bırak. evladının skkerim
+1 yılNormaldir ya ben 24 yaşımdayım bir kızın elini tutmadım.
10 Yorumla
+1 yılNamuslu geçinen eziklersiniz çünkü. Tabi garipserler
10 YorumlaBende hiç yaşamadım ve mastürbasyon bile yapmadım yapmak ta istemiyorum tercih bu kendi bedenimi namusuzlar için harciyamam
218 Yorumla- +1 yıl
Nasıl mastürbasyon yapmadın
- +1 yıl
Çok şey kaybetdin desem
- +1 yıl
Çok güzel bi zevk
- +1 yıl
@senaküçük35 bende orgazm olamıyorum mesela erkeğe ihtiyaç duyuyorum. Beceremiyorum mastı
- +1 yıl
Doğrudur
- +1 yıl
Zaten birleşmedeki zevki vermezki
- +1 yıl
@senaküçük35 inşallah yaşarım bir an önce güzel bir adamla. Klitoris çok gıdıklanıyor devamını getiremiyorum mesela
- +1 yıl
@ponciikkm sen hani mastürbasyon yapmamışdın nasıl almamaya başladın iki dk da
- +1 yıl
Buda ayrı kafalar..
- +1 yıl
@senaküçük35 ona bakarsan ben de hiç masturbasiyon yapmadım bakireyim gayette doğal bir durum hatta bakire olupta masturbasiyon yapmayan çok kız bile tanıdım
- +1 yıl
Mastürbasyon yapmsk kötü bişey değilki
- +1 yıl
Buda bir ihtiyaç
- +1 yıl
@senaküçük35 ben ihtiyaç duymuyorum
- +1 yıl
Doğrudur hocam
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSen nadide bir çiçeksin, türünün son örneklerindensin. Kendini korumaya devam et, iffetini koru.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. 24 yaşımdayım, hiç cinsellik yaşamadım ve bu durumun bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken bu ya nerde yazıyo evlenmeden cinsellik yaşamak lazım diye
10 Yorumla
+1 yılYa 28 yaşında hiç bişi yalamayan ben dediğimde inanmayan insanlar 😒
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 🤣
- +1 yıl
Bir kelimeyle komik duruma düşmüşüz..
- +1 yıl
🤣 Doğrusunu yazsanda içimden gülüyorum zaten sıkıntı değil :)
+1 yılSeni normal karsilarlarda
Beni karıya götürme teklifi yaptılar
Kaç defa
Baya şaşırdılar10 Yorumla
+1 yılŞaşıracak bir durum yok sen tek de değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım benim de hiç ilişkim olmadı. Olmasını da istemiyorum sonsuza kadar
47 Yorumla- +1 yıl
needen
Cevap sahibi+1 yılSizin bakire kadın hayallerinizi yıkmak gibi olucak ama trans kadın olduğum için yaşamıyorum. Yoğun disfori yaşıyorum rahatsızlık hissediyorum. Belki ilerde ameliyat olursam olabilir ama BELKİ. Yani kesin olur demiyorum. Şunu net olarak söyleyebilirim ki ameliyat olmadan asla ama asla olmayacak.
- +1 yıl
İyide bunda rahatsız olacak bir şey yokki. Bir çok kişi için bu hiç problem değil.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff Benim için problem
- +1 yıl
anladım. tabiki kişiden kişiye göre değişebilir bu tarz konular. ama nacizane olarak bir tavsiye, hayat gerçekten kısa ve çok hızlı geçiyor. bunu kendine kısıtlamalar koyarak geçirme lütfen.
- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşında diye illa ilişkiye mi girmesi gerek öyle bir kural yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi öpüşme yaşları 13 olduğu için böyle düşünüyorlar
00 Yorumla Sen kendi inancına ve doğrularina bak poncik. İtin köpeğin boş lakirtisina değil.
00 YorumlaNormal olan şeyleri anormalleştiriyoruz kendi menfaatlerimiz yüzünden...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 24 yaşındayım ve hiç öpüşmedim. Özel değilse sizin bu yaşa kadar olmasının sebeplerinde hayat şartları, fırsatın olmaması ve sağlık sorunları gibi şeyler var mıydı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 21 yaşındayım ve en ileri yaptığım el ele tutuşmaktı
00 Yorumla diğer sorularıda şöyle seviştim böyle tost oldum falandır kesin :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynıyım hiç ilişkim olmadı kimseylede fiziksel bir temas kurmadım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar o kadar Allah'tan korkmaz olmuşlar çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli yaşa gelince illa cinselik yaşmak mı gerekiyor?
Evlenelim ondan sonra20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende garipsiyorum.. Issız adadamısın perili köşktemi yaşıyorsun nedir işin sırrı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok hayır Gayet normal Herkes cinsellik yaşamak zorunda degil Bu senin bedenin senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimin ne dediğine bakma canım kardeşim.
Hiç anormal bir durum yok ortada. Abartıyorlar.
Ben de aynı senin gibi yaşıyorum hayatımı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat senin tercih senin kimene takma kafana umursama öyle diyenleri kucak kucak gezenlerde var birazda onlar anormal karşılansın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaripsenecek bir durum yok benim tüm çevrem böyle
10 YorumlaBu olayı normal görenler, esas onlar anormal olanlar. Almanyada istatik yüzde 25 cıktı evlenene kadar bakire kalan alman kızları. Üzülme canisi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 30 yaşındayim, aynı durumdayız, kendimi eksik hissetmiyorum.
031 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@hazzedar ciddi ilişki düşündüğüm bir sevgilim olmadı 🤷🏻♀️ tek gecelik ilişkilere normal gözle bakamıyorum
- +1 yıl
İyide bu normal değil 🤦
Cevap sahibi+1 yılYahu karşıma çıkan adam gibi adam oldu da ben mi vermedim 🤷🏻♀️ ciddi bir ilişki düşünmediğim bir adamla ne yapsaydım
- +1 yıl
Ciddi ilişki dediğin şeyin sonu evliliğe gider. seks için duygulara gerek olduğunu kim söyledi? seks bedensel bir olaydır. Başladıktan 2 dakka snra hormonlar beyni kontrol etmeye başlıyor zaten
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff tamam da devam etmeyeceğine emin olduğum cinsel çekim olarak hoş olsa da sonra bay bay diyeceğini bildiğim adamla napayım 😶
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz garı ! Nickinle ne uymlusun öyle 👏
- +1 yıl
sonunda by by diyeceğini bilemezsinki. okadar kız arkadaşım oldu sayısını hatırlamıyorum seviştiğim insanların. sonra hiç beklemediğim anda bi baktım evlenecek noktaya gelmişim
- +1 yıl
@cheekystaff çoğu bye bye yapıyor zaten
- +1 yıl
@icecell123 sonuçta bir çok sevgilin flörtün olabilir. ama bir kişiyle evlenirsin. normal değilmi çoğunun bitmesi
- +1 yıl
@cheekystaff bu yaşıma kadar evlenemedim ümidimde yok sırf erkekleri rahatlatıp tekme yiyeceğim diye kendimden ödün veremem
- +1 yıl
@icecell123 iyide kendine neden şişme bebek muamelesi yapıyorsun ki. sende zevk alıyorsun sexden. hatta erkeklerden daha çok zevk alıyor genelde kadınlar.
ayrıca 28 yaşındasın yaşın evlilik için geç bi yaş değil. bende 29 da evlendim. bana kalsa dahada geç evlenirdim ama uzamıştı baya :) - +1 yıl
@cheekystaff o muameleyi göstertiyorlar. 28 değilim 29 um ben
- +1 yıl
@icecell123 o şekilde davranan adama sen basarsın tekmeyi devam edersin hayatına.. site 28 gösteriyor :) ki 29 da olsan sıkıntı değil. insanın karşısına kimin ne zman çıkacağı belli olmaz. herkesin karakteri farklıdır tabi ama benim için hayat insanları tavırlarını takacak kadar önemli değil. 5 kilo aldım diye terkeden sevgilim oldu iyi dedim kapattım sonra o koştu peşimden senelerce :) kimseyi çekemem hayat akıyor tadını çıkarırım. bu cinsellik içinde iş içinde para içinde arkadaşlık içinde her konuda aynıdır
- +1 yıl
@cheekystaff erkek için tamamda bayan için öyle olmuyor maalesef
- +1 yıl
@icecell123 iki tarafta aynı şey. sadece kadınlar yetiştiriilme şekline göre maalesef bu zihniyetle yetiştiriliyor. seviştiğim ayrıldığım hiç bir kadın bakire değildi. aksine bakire biryle zaman geçirmeyi hiç istememişimdir.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff bekareti elalem ne der diye elinde tutmuyor ki evlenmeden cinsellik yaşamayan herkes. Dini hassasiyetlerj olan inançlı yasayan bir kız elini de tutmayabilir opusmeyebilir vb. Böyle bir tercihi de olabilir.
Bu bir yana, sen diyorsun ya bakire değildi sevgililerimin hiçbiri diye, erkekler nedense sevgilileri bakire olmasın da rahatça oynasayim istiyor ama evleneceği zaman açılmamış gül goncasi peşine düşüyor, bu da ayrı bir garip. O sebeple zihni temiz kalbi temiz dahası içime sinen bir adam olmadığından nasip olmadı.- +1 yıl
biz burada şu anda dini konuları konuşmuyoruz. o çok ayrı bir konu. biz uzlaşmaya varamayız o konuda.
erkeklerin çoğu bunu yapmıyor. bitirim kendine ağır abi modunda takılan serseriler bunun peşinde oluyor. onlarca yakın arkadaşım var. hepsi evlenmeden önce aynı evde yaşıyorlardı. bende eşimle aynı evde yaşıyordum. heralde evde akşamları netflix takılmıyorduk sadece :)
sizde size kadın olduğunuz için değer verecek olgunlukta insanlar seçin. bakire olduğunuz için değil.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff 😄 ilk buluşmada bakire misin sorusunu kimse sormadı daha bana. Demek istediğim toplumumuzdaki erkeklerin azımsanmayacak bı kisminin böyle olduguydu. Dini konu konuşmuyoruz elbet ama sana garip gelen şey benim inancımjn bir parcasj olduğu için böyle yaptığımi açıklama gereği duydum. Senin evlenmeden önce ayni evde yaşamana da saygı duyarım elbet bu da senin tercihin.
- +1 yıl
genelde erkekler olarak yaklaşımlarımızdan karşımızdakinin bu konudaki çekingenliğini tecrübelerini anlayabiliyoruz. :) aşşağı yukarı bekaret ile ilgili bir tahminde bulunabiliyoruz zaten. benim ortamlarımda tecrübesiz birinin olması zor zaten o ayrı mesele :)
nyse bu konu çoook uzar :)) işin içine dini şeyler girince ben kaçayım bitmez çünkü :) - +1 yıl
bu asabi öküz ne diyor. engellemişim görmüyorum arkadaşın ne yazdığını
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz yorulacagim bir şey yok,. Saygı çerçevesinde konuşuyoruz , asıl sen argo dolu cumlelerini lütfen kendine sakla. Veya başka görüşlere.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff farklı bir bakış açısıyla da gör istedim. Sebebi bu da olabilir diye. Dediğin gibi hepimz zaten kendi yetiştirilme tarzımız düşünce yapımıza göre çevrelerde yaşadığımız için hiçbirimizin hayatı bir diğerimize benxemeyebilir normal de gelmeyebilir. Konusuyor argolu, boş ver. İyi akşamlar 🙋🏻♀️
- +1 yıl
neden enlgellediğimi anladım şimdi :)
iyi akşamlar :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakma abla sen onlara. İnsanlar orsppulugu normalleştirmeye çalışoyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman tercih edilecek kadar güzel değilsin 👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferim, şaşırılacak bir konu da yok bence gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu gayet normal bir durum, her yazılana her söylenene inanma
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 23 yaşında hiç cinsellik yaşamamış olmak neden anormal olarak görülüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler