Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar uzun o kadar iyi bence. İnsan doyasıya sevmek ister sevdiğini, bunu da en güzel sevişirken yansıtır.
Cinsellik;kişilerin birbirine sevgiyi en yoğun şekilde hissettirdiği haldir bence. İnsan sevme, seçilme, dokunma, dokunulma gibi ihtiyaçlarını en güzel cinsellik yoluyla karşılar ki cinsellik ihtiyaçtan da daha fazlasıdır bence. Bilhassa ön sevişme oldukça uzun olmalı kadının uyarılması için.
Ön sevişmeyle birlikte 90 dakika yeterli olur diyorum, bir maç süresi kadar :))
Bence insan doyamaz sevdiğine, o anı en uzun ve en doyurucu şekilde yaşamak ister arzuladığı, sevdiği kişiyle.
Şarkının sözlerinde şöyle bir mısra geçer, "sevmek bir ömür sürer, sevişmek bir dakika"
Tabiki sevmek bir ömür sürmeli ama sevişmek bir dakika olmaz, olamaz, olmamalı :)))
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBuna bakmamak lazım daha çok alınan zevk önemli bence çok uzun olursa belli bir yerden sonra sıkar hani sürekli aynı şeyi yapmak çok kısa olursa da tam olarak zevk alınmaz yani belli bir sürenin üstünde olması lazım örnek veriyorum mesela 10 dakikadan fazla sürmesi lazım ama böyle saatlerce de sürmemesi lazım yani tamamen aslında kişilere ve zevk anlayışına kalmış.
40 Yorumla
+1 yılOlmalı diye bir olmamalı, kimi kadın geç zevke gelir, kimi kadın erken, ona göre iki tarafın da birbirlerini tanıyıp, özen göstermesi yeterli bence.
Not: cinselliğe verilen önem davranışlara da gösterilmeli, gerisi kolay.30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 5 gün 14 saat 23 dakika sevişmeyende ben seviştim demesin.
112 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence 2 saat
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbize okulda bir kompozisyon yazarken giriş , gelişme , sonuç bölümleri şeklinde öğrettiler.
işin ehli deneyimli, profesyonel bir hard silkeleyici olarak 45 'er dakıkalık her bolum ıcın paketlerım mevcut. fakat hızlandırılmıs secım ya da değişken zamanlayıcı seçim isteyenler için o aradaki balansı sağlıyoruz.
bazen zamana karşı durumlarımız oluyor , onda da fast silkelemeyi garantili olarak 20 25 dk bitirebiliyoruz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsel ilişki , sırf penetrasyondan ibaret olmadığı için , sürebildiği kadar sürmeli.
Tabi ki , bu bir sınav veya görev olmadığı için , böyle olmalı.
Ne yazık ki , bunu ülkede idrak eden, uygulayan veya yaşayan kişi sayısı oldukça azdır.
Bu da bizi , toplum olarak , kalitesiz cinselliğe götürüyor.
Acı ama gerçek..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin tatmin olana kadar. Bu süre bazi kadinlarda daha erken bazilarinda gec olabilir. Bir kadin 15 dk da tatmin olur mesela ama baskasinin ki 30 dk yi bulur. Kadinin tatmin oldugu iliski suresi ideal iliski süresidir.(sadece penetrasyonu baz aldim. Cilvelesmesi, sevismesi içinde degil. Malum turk erkekleri 10 dk yı falan komple ellesme, koklasma, opusme, az bucuk ön sevisme+birlesme olarak hesapliyor ya. Ondan aciklamaya yapayim dedim. Benim yazdigim sureler sadece birlesme süresi.)
31 Yorumla- +1 yıl
👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişmede 2 kere boşalması 15-20dk sürüyor, sonrasında 2 kere daha boşalması için 15-20dk yetiyor ama ben 45-60dk içinde kalmadan rahatlayamıyorum, yani ben bi kere boşalana kadar o 5-6 kere boşalıyor ama o gün yorgunuktan bittiği için 2. Posta olmuyor genelde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Keyifli bir filmi saatlerce izlesen sikilmazsin.
Ama ya sıkıcıysa? Bir an evvel bitse dersin.
İlişkinin kuralı net, katı sınırları olmaz. Hissederek, gelişine yaşanır.
20 Yorumla
+1 yılKronometre açılmalı bence. Bugün ikimizde çok mutluyuz enerjimiz yerinde 2 saat sürsün hayat bizim derim partnerime. Yarın ben yorgun sen yorgun neden 15 dk da bitti diye üzülmemek gerek.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Süreden ziyade olayın mesajı bellidir...
Kaliteli partner + fikir uyumları = Haz dolu seks
Süre hikaye, kafa uyduktan sonra dinlenir dinlenir tekrar yaparsın...
10 YorumlaRuhlar doysa bile her saniye partnerine özlemle dokunabileceksin, yqşayabileceksin. Kısacası Sevişmenin saatlerce, seksin karşılıklı boşalabildiğin süre zarfı kadar.
10 YorumlaBenim ideal sürem bir posta için en az 2 saat diyorum, 10 -15 dakika olanlar arkanda seni kovalayan var şunu yapıp kaçayım dercesine olurken erkegide kadında mutlu etmez
10 Yorumla
+1 yılön sevişme benc eilk birliktelikle insanların bibirini tanıması ve keşfetmesi adına en az 2 saat olmalı , lakin bir den fazla birliktelik ve alışılmışlık var ise 1 saat yeterlidir.
10 Yorumla
+1 yılDoyabildiğin kadar uzun olmalı en az 1,5 saat ön sevişme hariç… kısa olması 3-5 dakka soyunmaya bile değmez 😀
20 YorumlaÖn sevisme dahil 2 saat her bir ilişki için
30 Yorumla
+1 yılMaşallah saatler havada uçuşuyor her zamanki gibi.
Keban barajı bile 1 saat 15 dk da boşalıyor.
İnsan olduğunuzu hatırlayın ya.
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ile birlikte süre uzar ön sevişmeyi dahil etmezsek belli bir süre tutar aşırı atmaya gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeşke uzun uzun olsa
12 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalma problemleri için hap ve prezervatifler var, bunları kullanabilirsin 🥰
Cevap sahibi+1 yıl@princepstv hap markası nedir peki
+1 yılklimayı gö. te 31derecelik açıyla üflettirdiğimiz sürece
20-45 dakika arası pancar motoru gibi gidip gelirim hanfendi
10 Yorumla
+1 yılYapılan araştırmalar en fazla 7 dakika sürdüğünü gösteriyor... İnsanların ortalama cinsel ilişki süresi 4-5 dakika imiş. Ön sevişme önemli tabi.
10 YorumlaHer iki taraf ne kadar keyif alıyorsa o kadar olmalı
20 YorumlaBana göre süresiz olma ki insan bencil olmamak için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın doyana kadar devam edilmelidir. Bence süreyi kadın belirler.
10 Yorumla
+1 yılOldukça uzun olmalı hatta saatlerce sürmeli sabahın ilk ışıklarına kadar 😉
10 Yorumla
+1 yılValla benim ki ön sevisme dahil 35 dk sürüyor bana göre ideal bir süre
10 YorumlaKeyif, zevk, orgazm, partnerin durumu isteği cinsel ilişkinin süresini belirler.
10 Yorumla
+1 yılya biri 7 saat yazmış :d biri klimayı ver sen otur izle demiş bu ne lan :ss lan olm 😅😂🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yarım saat civarı iyi bence gerek olursa iki üç devamı olur
10 Yorumla
+1 yıl3-4 saat gayet iyi
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar geç zevke geliyor genelde erkeklerden. O yüzden kadın tatmin olana kadar devam etmeli. Zaman olarak da 1 saat diyebilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece eskortlarla ücretli seks yaptığım için hep ön sevişme olmayan kısa süreli seks yaptım. normal kadınla uzun süreli yapmak istiyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlarla*
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunun süresi yok ama tadını çıkara çıkara olmalı :D
10 Yorumla
+1 yılİlk posta 5
İkinci posta 15
Üçüncü posta 25
Dakika olmak üzere toplamda 45 dakika20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 1 saat 45 50 dakika ön sevişme daha sonra birleşme
10 YorumlaSüresi yok bence kadın tatmin olmadıkça erkeğin devam etmesi lazım
10 Yorumla
+1 yılkadını 2 kez boşalttıktan sonra, son vuruşu yani boşalmayı yaparım. ortalama 1,5 saat sürer istenirse süreyi uzatırım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ola bildigince uzun olmalı
60 Yorumla10 dakika yeterli. At gibi saatlerce gerek yok
637 Yorumla- +1 yıl
Az degil mi?
- +1 yıl
On sevisme icin bana gore az
- +1 yıl
7 saat diyenlerin hepsi yalan zaten. 🤣 Makine olsa lacka olur
- +1 yıl
Benim demek istedigim on sevismenin uzun olmasi daha zevkli oluyor
- +1 yıl
Rahatsiz veriyorsam lutfen kusura bakmayin @Zulukune
- +1 yıl
Ne dersen oyle olsun ☺️ bayanlar daha iyi biliyor
- +1 yıl
Benim 5 ya da 10dk dı burada bunları görünce anormalmiydik diye düşünüyordum sağlıklıyız yani burdakiler çok düşkün
ılkı kısa surebılır. ama 1,3 saat uzunca bır sureme yalama emme ıle guzel gıder
10 Yorumla
+1 yılSexsi nekadar uzun yaşarsanız okadar her anından zevk alirsin
10 YorumlaÜç saat normal
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne kadar sürede istiyorsa
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına ve erkege göre degişir
20 Yorumla Bi kaç gün yeterli uzatmamak lazım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yıl3 4 saat ideal 🙈
10 Yorumla Maksimum 1 saat falan sürmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal ortalama süresi 45 50 dakika olmalı
10 Yorumla
+1 yılNe kadar dayanabilirsek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgücü yeten yetene :)
10 Yorumla ikisi de orgazma ulaşımışsa ideal süredir
10 YorumlaGittiği yere kadar 30 30 yeterli
10 Yorumla
+1 yıl1 saat yeterli
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEklemlerin çözülene kadar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgün içinde 3 saat ideal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. SÜre değil de skor önemli 8)
14 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi olmasın o dostum.. 🥂
- +1 yıl
Yanlış çok yanlış benim fikrim
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. 3-4saat yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün olduğunca uzun
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soyana kadar, yetmedi bir daha yapmaşı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doyana kadar uzuuun sürmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar istenirse
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. En az yarım saat
31 Yorumla- +1 yıl
Yarım saat birbirini keşfetmeye, ön sevişmeye yetmez.
7 saat
313 Yorumla- +1 yıl
Gun boyu sen usanirsin
- +1 yıl
Bende usanmam. Sevisme kadar guzel bir sey yok saatlerce sevisebilirim. Tadini biliyorsun seni tebrik ederim
- +1 yıl
7 saat de laçkan çıkar senin
- +1 yıl
- +1 yıl
İnstagram ismim burayla ayni
- +1 yıl
var mı okşar uapmisligin ama beni hecememissiniz😎
- Devamını Gör (20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi