Bir şeyler yaşadım, emin değilim ama galiba bakire değilim. Hayatıma düzgün biri girerse durumu söyleyeceğim. Peki ya benimle evlenmekten vazgeçer mi düzgün bir insan? Bakire olmayan bir kızla evlenir miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Niye evlilik? Bekaret konusu yani evlenmeden önce ilişki durumları ortada. Artık çoğu kişi yapıyor, yapıyor da niye hala 'evlenirken sorun olur mu' diye soruyoruz? Abi evlenmeden de seks yapabiliyorsun aynı evde yaşıyorsun tatile çıkıyorsun bir çift olabiliyorsun işte. Neden hala evlilik diye bir şey var düğün nikah imza?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim ben bakire olmayan eşim ile uzun yıllardır evliyim bende bakir bir kimse değildim. Kabul edersen sana bir kaç tavsiye vermek isterim Sen ilk önce emin değilim demişsin bunu bir açıklığa kavuşturan gerekli ve hayatıma düzgün bir insan girerse demişsin şayet böyle bir insan ile yolun kesişirse bir gün en başından vakit geçirmeden dürüst olup söyle sonradan söylemek iyi olmaz seni sevse alık bile olsa aklından niye sonradan söyledi gibi bir düşünce geçer ve bana niye başında söylemedin diye problem yaratır seni art niyetli olduğunu düşünebilir ve en büyük konuya geliyorum siz kızların çenesi durmaz bilirsin daha önce ilişkiye girdiğini söyledikten sonra sakın özeli açıklama özel yatak vesaire gibi şeyler nasıl oldu nerde oldu gibi veya yazmıyorum şimdi çok özel durumlar işte anla bu gibi anlatımlar erkek milletinde geçmişe dönük merak hastasınız tetikler ve sana hep sorular sormaya başlar sen söyledikten sonra kendisi özelin hakkında soru sorarsa o adamdan hayır gelmeyeceğinide bil ve o adamdan uzak dur heleki sana en ufak niye yaptın vesaire keşke yapmasaydın falan derse o adamın yanından koşar adım kaç çünkü evlensen bile yüzüne geçmişini vurur hayatını zindan eder evli olsanız bile yüzüne vurur söyledikten sonra sana vereceği tepkiyi iyi ölç ve bir yola çıkılırmı bu adam ile bir analiz et senin ile evlenmekten vaz geçerim kabulleniri mi bunu inan şimdiden bilmek ve kestirmek imkansız bir durum tamamen iç dünyası ve görüşü ike ilgili bir durum bakir bir erkekse sanırım kabul etmez onu çok okudum burada çünkü ben yapmadım sen yapmışsın keşke yapmasaydın muhabbeti burada çok döndü daha önce çünkü olumsuz sonuçlanıyor genelde başka önemi bir tavsiyemde şu biz erkekler bakire olmayan bir kadın ile evleniriz elbet ama geçmişi ile evlenmeyiz geçmişinde kim ne varsa nefret ederiz ben dahil geçmişine ait bir iletişim varsa tel sosyal medya mail vesaire ne aklına geliyorsa eski sevgililerini yok et sil engelle ciddi bir yola çıkacaksan şayet tel no değiştir derim abi bitti gitti beni arama deme erkek milleti belli olmaz sevgilin belki eşinin yanında olur olmadık bir mesaj gelir veya sosyal medyada bir yazı yazar biri işin içinden çıkamasın izah edemezsin seni kabul etse bile eskin ile en ufak irtibatı kabul etmez seni suçlar bu benim başıma geldi resim beğenip mesaj atmıştı eski olduğu adam bu çok canımı sıkmıştı açıkçası kavga etmiştik bu yüzden bu konu önemli bak demedi deme eskinde ortak Sedaş vesaire ne varsa şimdiden biri yokken hayatında sil yok et sonra sıkıntı oluyor bunu biliyorum bir kişi oldu sanırım hayatında cinselik yaşadığın bu bir avantaj aslında çok fazla kimse ile olsaydın bu erkek ordusu başına daha beter bela olurdu sonuçta dürüst olsan bile bu 4. Yattığım adam diyemesin sanırım aklına bir konu yakılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben bilgin olsun burada cevaplayacağım merak etiğin bir konu olursa çekincem yoktur ne sorarsan yazarım kardeşim bir daha yazıyorum sakın çok özelinden bahsetme filanca ile oldu üstün körü bir ilişkiydi demen yeterli abartma sakın kötü sonuç verir benim eşim aşırı dürüst oldu özeli dahil anlattı zamanında aklımda bir soru işareti kalmadın diye ama fazla özel beni rahatsız etti benim onun kadar yaşanmışlığın olmadığı İçin ama beni sevdi anladım bunu aşıktık bu ilaç oldu benim rahatsız olmama sen özele sakın girme diye ondan ilide bir yazıyorum biz erkeklerin herşeyi bilmesine gerek yok
25 Yorumla
Soran+1 yılAbicigim çok ama çok teşekkür ederim, açıklamaların benim için çok faydalı bilgilerle dolu. Okurken bile duygulandım, inşallah. karsima senin gibi iyi biri çıkar. Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşallah darısı başıma. Dediklerini harfi harfine yapacağım 🙏🌸
Cevap sahibi+1 yılSağol canım benim yazdıklarıma çok dikkat et bir dip not son olarak karşıma düzgün bir adam çıkarsa söyleyeceğim demişsin ya o düzgün adam mutlaka işi gücü olan para kazanan biraz hayatı göğüslemiş görmüş geçirmiş bir insan olsun bu önemli bak öyle aileye bağımlı çalışmayan bir kimse asla olmasın yoksa netice alamazsın oyalar seni sakın olaki ciddiyetten ödün verme olgun konuş ciddi adam karşısında şaka vari konuşma kendine iyi bak aklına bir konu takılırsa özel olsa bile yaz ama burada cevaplarım özele gelmem saygılar
Soran+1 yılAllah senden razı olsun abi saydığın çoğu hatayı yaptım artık daha dikkat ediyorum birini hayatıma almadan önce. Son konuştuğum çocuğun işi gücü vardı ama alkolü sigarası kumarı vardı, birakicam dedi kandırdı beni. Zaten kızlığım bozulduysa bu beş para etmez kişi yüzünden bozulmuştur. Pişman oldum ama artık biliyorum böyle insanlara inanmamam gerektiğini. İyi ki varsın abi aklıma takılan şeyler olursa mutlaka sorarım sana.
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim sana beni dikkate aldığın İçin Allah sendende razı olsun
Soran+1 yılSağol abicigim. 🙏 İyi ki denk geldik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire değilseniz açık ve net bi şekilde söyleyin ciddiyim bak söyleyin bakire değilim mk deyin
Yok şöyle şöyle oldu, vites atarken oldu falan demeyin. Galiba bakire değilim de demeyin kimse yanlışlıkla sevişmez dayı zaten anlaşılacak ne gerek var mırın kırın etmeye02 Yorumla
Soran+1 yılNe vitesi ya ne saçmalıyorsun. Kan gelmedi o yüzden emin değilim diyorum. Kafan mı güzel oğlum?
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 senin için önemli olan kan mı?
Erkekler her boku yer sonra bakire kız ister bu böyledir
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
32Cevap
Seviyorsam ve karşıdaki beni seviyorsa ve aldatmayacak ise. Geçmişin bir önemi yoktur. Ama kişiye önceden söylenmesi gerekir aksi takdirde aldatılmış hisseder.
Ben öyle herkesle sevişen bir insan değilim. Doğru kişiye bulmayı kafasına takmış insanım. Doğru kişiyi bulana kadar sevişmeyeceğim. Bu benim kararlılığım.
10 Yorumla
+1 yılDüzgün bir insan vazgeçmez
Nomıs töre intikom kafasında gezen ümitcan uygun kafasındaki erkekler geçer, onlara da ihtiyacın yok değil mi erken yaşta öldürülmek dayak yemek falan istemezsin12 Yorumla- +1 yıl
Bekareti sorgulamayı geç konusunu bile açan erkekten uzak dur ki uzun ve sağlıklı yaşa
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSeni gecmisine gore yargiliyicak insanlarla muhattap bile olmamani tavsiye ederim
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılBakir biri değilse bakire olmaması sorun ederse öyle bir öküz için kendini de üzme zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılDimi çok haklısın
- +1 yıl
Aynen öyle. Inan dert etme. Seni olduğun gibi seven, kabul eden biri olmadığı sürece de birak evlenme. Yanlış bedende olmaktansa dogru yalnızlık her zaman iyidir
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun valla helal olsun
- +1 yıl
Namus bekçilerine aldırış etme. Burada klavye ile ahkam kesip her halti yiyen bir dünya erkek bozuntusu var.
- +1 yıl
Hatta o namus bekçileri gizli yorum yapar. Çünkü kimliği açığa çıksın istemez. Abazanin önde gidenidir
Soran+1 yılÇok doğru valla helal sana
- +1 yıl
O yuzden elalem her zaman elestirecek birsey bulur. Elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler baskalarinin mutluluğunu izlemekle yetinir. Sen kendini mutlu et gerisini sal gitsin
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek cok sevince takmiyor ben bakireyim ama beni cok seven biri sen bakire olmasanda evlenirdim dedi bana ve bircok erkek daha böyle artik
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir 🙏 lafta herkes der ama önemli olan gerçekte öyle olmaları
Bekaret asla önem verdiğim bir şey olmadı, hayatıma giren kadına asla bunu sormam bile.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmezler emin ol evlenirim diyip yatağa atıp terk ederler
11 Yorumla- +1 yıl
Oyunu cozmussun 👏
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bı doktora git emin olmak istiyorum de sana söyler sende ona göre davran. Daha kendin emin değilsin neden başkasının kafasını karıştıracak sin
00 YorumlaO zmn o yaşadığın kişiyle evlen niye başkasının günahına giriyorsun hem canım mı da evlensin 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl emin değilsin kendini kontrol ettin mi bekaretine baktın mı duruyor mu
00 Yorumla
+1 yıl5 yıl karı koca hayatı yaşadığım kadınla ayrıldık. Evlendi bir kaç yıl evvel. 3 tane de çocuk doğurdu. Allah mesut etsin. Yani evleniyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Sen adama selam soylersen ayrilirlar kesin 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem Sefasını başkaları sürmüş Cefasını neden ben çekeyim enayi miyim? Bir de bunun için de Evlenme Masrafları da var üstelik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olursa olsun karşındaki erkeğe dürüst olmam lazım zaten bakire ol veya olma seni seven değer veren birisinin bunu sorun ediceni düşünmüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdikten sonra neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılEvet evet evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Önemli olan insan olsun bakirelik bahane degil
10 Yorumlabekaret değil doğru uyumlu bir insan önemli
10 YorumlaKimi ilgilendirir bu?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemsiz, evlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen evlenirdim, ki yakın zamanda da düşünüyoruz
10 Yorumla
+1 yılevlenebilirim sorun değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakire kızla asla evlenmem
00 Yorumla Evlenene olabilir evlenmek istemeyende
00 Yorumla
+1 yılDaha önce evlenmiştim, yine olsa fark etmez.
10 YorumlaTabiki ne alaka
10 YorumlaBen evelenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmış kadınsa olabilir tabii evlenirim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltek gecelik ilişki miydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmem o olayı düşündükçe dellenirim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@1Helin19 bende yapmam eğer yaparsam evleneceğim kişiye karışma hakkım yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlık önemli değil karakter önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenilmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarakter önemli
10 Yorumla
+1 yılHiç belli olmaz ama ağlamalara hazır ol sen yinede
00 Yorumlaevlenmem
00 Yorumlatecrube ıyıdır
00 Yorumla
+1 yılHayır Cogu istemez nıye sordm
00 Yorumla