Ben örnek ve benim gibi bir çok kadının kızlık zarı kanamaz sevgilim ile 5 kere ilişki yaşayıp doktora gidip harlen bakire olmam şoku 😁 esnek zara sahip değilim yarımay türüne sahibim doktorun dediğin şey yarımay anuler hymen ve en son olarak esnek zarların kanama olmaması esneklerde doğuma kadar olmaz anuler hymen ile yarımay zar türününde ıslanmaya bağlı kanama olmamasıdır ama hiç gelemiycegini göstermez tabi ozamanana kadar ayrılık olmazsa...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamadım hala ama ilk ilişkide benden herhangi bir şey gelmeyecek gibi hissediyorum. Çünkü bir kere kendi kendimi tatmin ederken kendimi kontrol edemedim ve en küçük parmağımın ucu kısmı birazcık içeri doğru gitti ilerledi ama kan filan gelmedi yani orada biraz aklım karıştı belki vardır ama esnektir belki hiç yoktur belki de acaba bilmeden patlattım mı diye düşünüyorum Ama benim için sorun değil ya olsa n olur olmasa n olur kdkdkdkdk
01 Yorumla
Soran+1 yılParmak ile bozulmaz bozulduğunu düşünmüyorum parmak sokmayanmi var😁oooo ozaman herkesin gitmisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. 0 0 kullanılmamiş gibi nasıl oluyor dogustan yok 😂
018 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılEsnek olmadığımı yukarda söylediğim esnek olanlarda doğumda veya ölene kadar yırtılmaz benim öyle bir ihtimalim yok gelme durumu var :) arada fark var biraz birlikte olduğum çocuktan kaynakli
Soran+1 yılHayır %50 anuler hymen %25 yarımay türünden %15 %20 gibi esnek diğer zar türlerinden %10 gibi en anulerden sonra yarimaylar gelir buda %25 kapsar az değil çok varız hatta
Soran+1 yılEvet doğru
Soran+1 yılEğer devam ederse ağrı aldiricam zarımı aldıranlar bile var acıya dayanamayip
Soran+1 yılTabiki aldıran bile var kestiren var
Soran+1 yılMikroplardan koruyor bakire kadınların mikrop kapması daha az
Soran+1 yılYirtilsa sevincem diktirmeyi filan düşünmezdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de olmadı. Kukumu çok kastım. Onunla alakalıdır diye düşündüm
03 Yorumla
Soran+1 yılKasan gelirdi kasmamissin ya esneksindir ya da yarımay anuler türlerden biri
Cevap sahibi+1 yılÇok kastım gelmedi
Soran+1 yılEsnek olabilirsin ozaman
ıyıde ıcıne gıren onca seyden sonra nasıl yırtılmadımı yırtıldı kanamanmı olmadı?
04 Yorumla
Soran+1 yılKanamada olmadı yirtilmada olmadı zarım kalın üst tarafı küçük altarafi geniş buda yarımay kızlık zarı demek ilk iliskilerde olmuyor sonraki ilişkilerde oluyor ama aşırı kanama riski var
Soran+1 yılSeviyeli şekilde sorabilirsin KS engel atmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar. Esnek benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki esnek olması aldığın acıyı dindiriyor mu 😃
010 Yorumla
Soran+1 yılEsnek değilim yukarda belirttim esnek olanlara sorman lazım yarımay türüne sahibim bu tür zarlar ilklerde gelmez ıslanmaya bağlıdır ama kuruyken girmeye çalışırsan daha girmeden kadın ciyak diye bağırır kalındır zarı acı çok olur
Cevap sahibi+1 yılO türü ilk defa duydum. Dediğin gbi kuru girerse daha çok acır diyosun yani. Ama hard seksde bile kanamıyorsa ilginç. Ama olabilir
Soran+1 yılHard cinselikte esnekler kanamaz ama ben yaşasam aşırı kanama olur aşırı kanama olan turdenim
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Ama sevgilininde durumu hem iyi hem zor he 😃Hem kanama olmuyor güzel. Hemde harda geçemiyor. Hard seviyosa aklı gidiyodur. 😃Bakire kızlar böyle olduklarını bilse. Kanamayacağını bilse çoğu yaşar ilişkiyi bnce
Soran+1 yılAma erkegede bağlı biliyormusun bu her erkek acımaz riskli bu durum
Cevap sahibi+1 yılOnu da yazacaktım. Tabiki mesela ben partnerimin isteklerini bilip ona göre yatakta onu mutlu etme önceliği ile adım atarım. Ama o zevki alıp harda kayamamak çok zor. Ama sonuçta güvenip içine almak istemiş. Yinede o zevkle idare etmek şart. Ki yine çok çok zevk verir
Cevap sahibi+1 yılNormal ilişki oluyor dimi tamamını alıyosun
Soran+1 yılYinede riskli bazı kadınlar ilkte kanıyor bunu biliyormusun centik tarzı türündeki kadınlar ilkte kanıyor ne kadar islanirsa islansin
Cevap sahibi+1 yılAma kadın içine alacaksa onu göze almalı ki. Sonuçta dediğin gbi kanayadabilir. Kesin bozulmaz diye bişey olmaz ki. Dediğin gbi olduğundan içinde kayabilir ıslanıp. Ama bozuladabilir. Yarıya kadar girip çıkamaz ki erkek. Çok fena alır ozmn. Islandırıp sulandırıp komple girer
Cevap sahibi+1 yılFena olur...
keşke daha önce yapsam demişsindir😃😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç kanamiycagini göstermez erkeğe bağlı birazda
Soran+1 yılSert ilişki olmasa erkek birden hayvan gibi saldırmazsa yırtılmaz ama bizim halkın erkekleri biraz hayvan gibi olduğu için yırtılır her erkekte benim birlikte olduğum çocuk gibi yavaş yavaş ıslanma dışında yaşamaz direk girer tecavüz gibi kanar
+1 yılGaripmis asko
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu soledim diye denemeyin sakın herkesin aynı değil ve birlikte olduğunuz erkeğe bağlı
+1 yılİyiymiş, organ küçük müydü
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildi benden öncekinden gelmiş
- +1 yıl
Yaparken içeri girişi zorlaştırıyor mu
Soran+1 yılKuruyken evet islaken hayır
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
İlk için baya beklemişsin, umarım değmiştir
Soran+1 yılAyrılmayı bile düşünüyorum