Uzun süre seks ya da mastürbasyon yapmayınca durgun oluyor musunuz. Şahsen ben yapmayınca odaklanamıyorum , mutluluk için düzenli seks şart !
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yapmayan biri için duygusal yoğunluğa sebep olabilir. Algılar açılır, konsantrasyon tavan yapar, zindelik artar. Bununla beraber karşı cinse ilgi de tavan yapar. Mastürbasyon alışkanlığı olanlar için hayat saman gibidir. Yapmayan için sevinçler ve acılar vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende ciddi stres yapıyor. Testislerdeki milyonlarca çocuk baskı yapıyor. mastürbasyon ile atayım ulan hepsini diyosun, hepsini atıyosun. Kalan çakal spermler onları kandırdığım için isyan çıkarıyor. Beyne kadar hükmediyor adiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç seks yapmadım mastürbasyon yaptım hep. Bende özgüven kaybı, sinir, stres var ama bunların hepsini ona bağlayamam. Daha büyük sorunlarım var. Ama sevmemek, kimse tarafından kabul görmemek daha doğrusu bunun cevabını tam olarak bilememek, birileri çıkıp bir şeyler yaşama isteğinde bulunduğunda evlenilir mi bununla, ciddi düşünür mü bu herif sorularından dolayı yapmıyorsun bu da sevgisiz kalmaya yalnız kalmaya sebep oluyor. Ve o da üzücü oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bence de bu hayatta olmazsa olmaz şey birileri tarafından değer görmek sevilmek. Korktuğun şeylerin üstüne git derim...
Cevap sahibi+1 yılBunu demek kolay ama aptalca. İnsan imkanlarına göre hayatın gerçeklerine göre hareket etmeli.
- +1 yıl
Fazla realist olabilirsin. Bu kadar gerçekçi olman hiç risk almamana ve sıradan bir hayat yaşamana neden olabilir. Tabi hayat sizin...
+1 yılsinir stres yapar özgüven kaybıda yasayabılırsın kadınlara yakalasımın biraz degisebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru tespit
Gizli Üye(25-29)+1 yılBünye ihtiyaç duyuyor ama işte alışmamak lazım
00 YorumlaHiç yapmadım bilemem
34 Yorumla- +1 yıl
Sinir stres yapmıyormuş demek
- +1 yıl
Biyolojik bence, çok fazla istetmesi normal , sonuçta karşı cins her zaman çekici gelir
tabıkı ınsan dogası geregı herseyı yasamalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet deli olurum olm lafını bile etme😗😗
32 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı ya 😄
- +1 yıl
O zaman bu sorunun şerefine patlat bir mastürbasyon
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi