Ayaklarımı çok merak ediyordu oje sürünce fotoğrafini istedi attım. Çok tatlı falan dedi sizce ayak çok mu önemli? Bu kesin fetiş midir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ayaklarımı çok merak ediyordu oje sürünce fotoğrafini istedi attım. Çok tatlı falan dedi sizce ayak çok mu önemli? Bu kesin fetiş midir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayak önemli tabi ben sevdiğim kadının tadını zevkini keşfetmedigim yeri kalsın istemem kalmadıda. Bırak sevgilin fetis olsun diken batıracak degil ya öpüp yalar severek
Buluşma zamanı ayağını güzel tut eline alması yakındır. 😆
Bunu hep bebde merak etmişimdir ya. Kaç numara Peki..
Ayak fetişinden girmiş yakında meme g. t pussy ister 😂
Abartili, saplantili degilse takilma ayaklara ilgisi olmawi sapik yapmaz onu
Sevgilinin ayak fetişi var :D
Kesin ayak fetişi
Fetişdir tabiki ayak ne
görmeden bişi diyemem
Kesin olduğunu düşünüyorum
Fetiş olmasa ayak fotosunu napsın ki
Fotoğrafla kötü bir şey yapar mi
Yani yapabilir ona nude atmış gibi düşün aynı mantık
mastürbasyon. Mi diyorsun
Eğer ayak fetişi varsa ki büyük ihtimal var, müsait bi ortamdaysa yapmıştır bence
Cidden ayak fotosuyla yapılir mi? Sonuçta sadece ayak herkes goruyor
Ayaklarında oje var mı?
kaç numara?
Ve bakımlı mı?
Bunlar uygunsa karşı tarafın da fetişi varsa yapılır
Peki bu bir kerelik bir şey mi yoksa aynı fotoya bakıp sürekli yapmış mıdır
Ben olsam bi kere yaptıktan sonra en fazla 1 kez daha yapardım daha da yapmam umarım o da yapmaz. Ama zaten ne fark eder ki sonuçta bi kez yaptıktan sonra diğerlerinin pek bi önemi yok
Ama hiç öyle birine benzemiyo. Yani cinsellik falan konuşmuyoruz hiç
Hmm anlamanın bi yolu var bence direk sorup korkutma sakın, en iyisi ayaklarına güzel bi bakım yap kırmızı oje falan sür dikkat çeken güzel bi renk olsun. İlk buluşmanızda konuşurken hep gözlerine bak. Göz teması kuramayıp çok sık ayaklarına bakıyosa geçmiş olsun ayak fetişi
Spor ayakkabı giyiyorum ama yinede ayaklarıma bakıyor. Ve elime bakıyor elim de oje sürüyorum. Elimi öpüyo 😃
Ooo el fetişi de mi var acaba diyecem ama benim de eline çok bakıp öptüğüm oluyor ya o tamamen sevgi göstergesi sayılabilir. Spor ayakkabı yerine terlik giymeyi dene ve gözlerine dikkat et normalden çok sık bakıyosa ayaklarına kesin fetiştir
Peki ayak fetiş olması kötü bir şey mi? Sacma istekleri falan olur mu veya kişiliğinde değişiklik olur mu
Benim tanıdığım biçok kişi var aynı bizim gibi çocuklar sadece farklı olarak ayak yalamayı, öpmeyi, koklamayı falan daha çok seviyor cinsel bir haz duyuyor.
Demekki hoşlanıyor sende at fotosunu gitsin 🙂
Aynen fetiş tır yoksa ayak önemli değil
Eveettt
sapıkk
Kesin..
Fetiştr
bu bir fetiştir kaç
Kesin ayak fetişcisi
olabilir, bunun kötü bir şey olduğunu düsünmüyorum