Orgazm taklidi yapan kişi partnerini neden kandırıyor, kişinin amacı partnerini mutlu etmek midir yoksa yeter beceremiyorsun uzatma mıdır?

16 Ağustos 2022
Orgazm taklidi yapan kişi partnerini neden kandırıyor, kişinin amacı partnerini mutlu etmek midir yoksa yeter beceremiyorsun uzatma mıdır?

16 Ağustos 2022
İlk neden karşısındakini kurmamak, tabi seks çabuk bitsin diye yahut yorgun olduğu için yapabilir. Çiftler soğumuşsa kadın bunu sık sık yapabilir. Belki aldatma nedenler arasında da olabilir bunun.
hem beceremiyorsun ben zevk almıyorum zaten uzatmadan bitirelim diyen de var partnerim mutlu olsun ben zevk almasam da olur diyende var ama ikiside yanlış bunu açıkça söylemek ve partnerini yönlendirmek önemli
Özguvensizlik, sinsilik.. vs.
Yalan, zayıf karakterlerin seçimidir.
Genelde mutlu etmektir..
Her türlü sebep çirkin sonuçta..
Cevap
33Cevap
İşte bitsin de artık uyuyalım ya da ama adam kendini iyi hissetsin vs halbuki bilmiyor ki bu insanın kendi kendine yaptığı bir haksızlık en başta
Partneri mutlu etmek
bi işi beceremedin dur ben daha uzatmadan konuyu tatlıya bağlayayım demek herhalde
Bunu yapan sadece 1 kadın oldu orgasm taklidi yaptıgını 2 saniyede anlarım yalandan inlemeler falan ve agzınağğ sçtımm yerin dibine soktum sen kimsin lan taklit yapıyon 1 kere yaşadım sadece
lan belki memnun etmek için ne kötüsünüz ha
@gumsgumisback neyi memnun edicek kendi içinden istemsiz bi şekilde gelse inleme okey memnun etmek için orgasm taklidi yapmasına gerek yok ben anlıyorum zaten aglatırım orada onu hakaretten
tamam da ağlatmak abartı değil mi yabunun için
@gumsgumisback benim için degil beni kandırmaya çalışan bi kadına şey mi demeliyim çok iyisim beni memnun etmek için rol yaptın tebrik ederim nebegim seni falan mımdicem
kötü niyetli değil sonuçta neyse sen bilirsinnn
@gumsgumisback beni kandırmak isteyen insan kötü niyetlidir net olarak 👋
anladımm öyle diyosan
@gumsgumisback öpüyorum guzum seni 😘 ben gibi bi erkege denk gelirsen sıkıntı olabilir ama sanmıyorum davarların hoşuna gider rol yapman kandırırsın xhsbsjhshdb
hiç yaşamadım umarım rol yapmak zorunda kalmam yapacağımı da düşünmüyorum memnun etmek için saçma gelir
@gumsgumisback ee kendin söyledim aşko memnun etmek için yapılır diye şimdi saçma gelir diyosun evet çok saçma degil mi hem kendini hem partnerini kandırıyosun
evet dans katılıyorum da tepkini fazla bulmuştum karşıdaki saçma bulmuyor demek ki diye
@gumsgumisback anladım bilmiyorum ben fazla tepki gösteriyorum heralde ama kabul edemşyorum bunu o yüzden
karşıdaki de sana saygı duymak zorunda bu yüzden haklısın
@gumsgumisback aynen ikimizde haklıyız sanırım aşko çözdük mevzuyu rol yapmadan ruhumuzla sevşşmeliyiz partnerlerimizle saf pure clean white
haklıyız tabi çözdük ahsjsghs
@gumsgumisback xaddasds aynen
Karşısında bulunan kişiyi mutlu etmeye çalışır, yani ondan haz duyduğunu gösterir ve özellikle de erkekler bundan daha fazla zevk duyarlar.
Anladığım anda yolu veririm. Cinsellik konusunda tecrübesiz olan birine yapsın o taklidi.
partnerının onurunu kırmamak erkeklik gururunu kırmamaktır.
Genelde kadinlar bunu yapar erkegin performansini arttirmak veya rencide etmemek icin
Dozu da kaçırmamak lazım sonra kendinisini adam sanacak xD
Hiç yapmadım yapmam beceremiyorsa bilsin beceremedigini
Her ne kadar mutlu etmek gibi görünse de bana göre hoş
Tat almadığı için karşısındakini kibarca reddetmektir
Kişiyi kırmadan cesaretlendirmek, öğretmek istiyordur.
aslında orgazm olmak istiyordur öyle veya böyle olmuş gibi yapmakta tatmin ediyor bence.
Beceremiyorsun ama seni sevdiğim için üzülmeni istemiyorum
Karşındakini sevmiyor veya kırmamak için veya karşısındaki beceriksiz olduğu için
Saçma bi şey. Ama ben de hep yapıyorum ne yazık ki
Orgazm taklidi ne ya kim yapıyor böyle şeyleri. Niye taklit yapıyor.
hayat kadınları gıbı yapay sevısıyordur o zmn
Beceremiyorsun uzatma manasında ama işte karşıdaki üzülmesin diye yapılıyor
muhtemelen karşısındakini üzmemek
aşkın bitişi!
her şey flörtleşirken güzel
Yapan anlaşılır bence
bence her ikisi birden
Tam bilemicem ama mutlu etmektir sanırım
muhtemelen karşı tarafı mutlu etmektir amaç
Karşısındakini kandırmaktır.
partnerinin beceremediğini anlamaması için
Karşısındaki kişiyi kandiriyordur