Kocamı mastürbasyon yaptığı için evden kovdum. Olayı duyan herkes abarttığımı söylüyor. Haklılar mı?

Kocamla henüz altı ay önce severek evlendik. Genç bir kadınım. Çirkin veya bakımsız değilim. Cinsel açıdan isteksiz değilim. Aynı zamanda yatakta sadece kendi zevkini düşünen biri de değilim. Gecelikse gecelik, fanteziye fantezi. Oral, anal sekse açığım. Nitekim kocamla yoğun bir cinsel hayatımız var ve benimle olmaktan çok zevk aldığını bizzat kendisi de söylüyor. Ancak buna rağmen mastürbasyonu bırakmıyor. Dediğim gibi isteksiz değilim. Eşime sık sık yaklaşırım. O bana yaklaşınca da on seferin en az dokuzunda ilişkiye gireriz. Hal böyleyken bir adam arzulu ve yatakta iyi bir karısı varken neden mastürbasyon yapar? Bu bana hakarettir bence. Eşimle defalarca konuştum. Son konuşmamızda bırakacağına söz vermişti. Ama dün akşam onu p*rno izleyip 31 çekerken yakaladım. Evden attım. Şu an kardeşinde. Yaşadığımız şeyi en yakınlarımdan birkaç kişiyle paylaştım. Hepsi aşırı tepki verdiğimi söyledi."Her erkek yapar, ne var bunda?"dediler. Haklılar mı? Şimdi ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Barıştık. Birbirimizden özür diledik. Mutluyuz.❤️
Kocamı mastürbasyon yaptığı için evden kovdum. Olayı duyan herkes abarttığımı söylüyor. Haklılar mı?