Planlı programlı detayları konuşulmuş seks mi, spontane gelişen seks mi daha ateşli ve zevkli olur?

15 Ağustos 2022
Planlı programlı detayları konuşulmuş seks mi, spontane gelişen seks mi daha ateşli ve zevkli olur?

15 Ağustos 2022
Bu konuda bir bilgim yok ancak şöyle düşünüyorum. Mesela ortam hazırlanınca müzik, mumlar romantik bir atmosfer ışıklandırma kırmızı ağırlıklı renkler belki daha ilgi çekici olabilir. Spontane gelişmesi de güzel olabilir. Mesela şakalaşınca kavga edince :d bu konuda bilgim olmadığı için yorum tuhaf gelebilir düşüncelerim bunlar ✨
Sekste böyle sınırlarım asla yok, iki taraftan biri hazırlanıyorsa birisi için spontane gelişmiş oluyor, çok planlı seks en az durum denilebilir bu durumda. Ancak özel gecelerde önceden tahriki yüksek tutarak hazırlanmak güzel bir yemek veya eğlenceden sonra bunu seks ile taçlandırmak muhteşemdir. Yine uzun bir yolda otomobil ile giderken bir koya girip, ıssız bir sahilde sevişmenin tadınada doyum olmaz. Hepsi ayrı ayrı deneyimlenmeli ancak çiftin uyumu hepsinden önemlidir burada.
Spontane gelişen zevkin tadına doyum olmuyor. Doğal ve daha sıcak. Neyse o. Beğendiysen çekinmeden daha ileri gitmeli. Mutluluk çok kolay bırak kendimi, bahane arama anın tadını çıkar mutlu ol. 🥰❤️😎
Spontone gelişen seksi hiç birşeye değişmem
Cevap
70Cevap
Plan yapılmadan böyle aniden gelen arzular ile cinsel ilişki yaşamak her zaman daha böyle akıl oynatıcı bir zevk verir.
Planlı seks
Bir hanımefendi "hiç farketmez, olsun yeter ki" diye yorum yapmış; aynı durumdayım. Gerçi benim durumum kötü çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, boylu poslu ve büyük c. organa sahip değilim yani kimse beni sevmeyecek.
Güzellik görecelidir, mutlaka seven isteyen biri olacaktır.
Yok abla artık herkes en iyisini istiyor.
Hayırlısı olsun...
planlıda hazırlığını yaparsın öncesinde heyecan olur vs.
ama spontanede heyecan tam o an olur ve zirvede olur. bence daha haz vericidir. ama hazırlıksız yakalanıldığı için istenmeyen bazı durumları göz ardı etmek de gerekir.
Arzulanan insanla zaman ve mekan uygunsa, plansız olmalı..
Bence aniden olan o an şehvetle gerçekleştirilen seks daha iyidir planlı olunca sanki zorunlu yapıyormuşsun hissi oluşabilir ve bu da performansa etki eder
Bence spontane, yani aynı evde elin, veya sevgilinle sohbet ederken, karşılıklı bakışlardan anlarsın o an kucagına sert bir şekilde çekersin yapışırsın o güzel dudaklara.
Bence ikisi de zevk verir diye düşünüyorum. Bir plan yaparsan hazırlanırsın fantezi vs olur fazlasıyla zevk alırsın. Kimi zamanda fazla tahrik olursun ve o an alev alır etraf
Planlar beni geriyor. Özellikle seks üzerine yapılan planlar bir başka geriyor. O yüzden spontane olmaktan yanayım.
her zaman spontane gelişen seks daha heyecanlı ve keyif vericidir. ama bunun içinde her zaman temiz ve bakımlı olmak hazır olmak önemlidir
Planlı olanında beklemesi yüksek haz ve heyecan veriyor bana. Ama spontone gelişende ayrı güzel tabi.
Spontane gelişip devam edenin tadı baska, planlama ise önceden hazırlık yapılarak olmasının tadı ayrı olur.
İkiside zevkli ama planlı daha güzel dişlerini fırçalarsın koktuk altı ve kaşık bölgesi traşı olursun duş alıp tertemiz ilişki olur
Detayları konuşulmuş bir seks asla planlandığı gibi gitmez, o an neyden zevk alıyorsan onu yaparsın.
Bence planlı ola heyecan yasatmaz ama spontane gelisenn heyecanı doruklara tadir
Acaba gerçekten oturup plan program yapan var mıdır :D spontane gelişmesi daha hoş olur
Önemli olan tutku..
Ama genelde spontone gelişen sekste tutku daha yüksek olur.
İkisininde zevki ayrı ana göre karar verilmeli
Kesinlikle spontane gelisen seks. Denemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum bunu,☺️
Spontane her zaman daha zevklidir fantezi yapacaksak planlı oluyor genelde
Herkes spontane der ben planlı 😀 planlı hazırlık güzel oluyor bence
pat diye hesapta yokken olsun libido tavan yapsın , spontane iyidir.
Spontan gelişen seks daha cezbedici. İstek ve arzuların birden canlanması birçok filiz doğurur
Valla hiç fark etmez bende ikisi de olmadığı için nasıl olursa olsun ama olsun :D
Her şeyi planlamak güzel olmuyor...
Bazen doğal gelişen şeyler çok güzel güzel olabiliyor...
Yaşanacağı hissedilen ama yaşanılması spontane olan.
Spontane gelişen daha zevkli. Tabi bunun için her an hazıe olmak şart.
Seks, keyif verici bir şeydir, görev ve ya sıkıntı olmamalı. Birlikte paylaşacağınız bir hediye olmalıdır
Evliler için günlük plansiz zaten. Kaçamak için de planli olur çunkü planlamadan olmaz kaçamaklarda. Kaçamak arıyorum daha siftahım olmadı?
İçinde sevgi olduktan sonra seks her türlü zevk verir
cep dolu, ekonomik sorunları olmayanlar için ikisi de keyifli; kafa rahat bi defa
Cinsellik kimsenin görevi veya zorunluluğu değil böyle düşünürsek zevki kaçırırız
Bence spontane harika
Yaptın mı
Spontane gelismeli doğal olmalı.
Ben her İkisinide alabilirmiyim? İkisi de heyecan verici, en azından benim için ☺️
adrenalini fazla olan spontane kaza gibi bi anda
bence hepsi ayrı güzel ama bazen spontane daha tutkulu oluyor.
Spontane tercih ederim.
Spontanedaha çekici geliyor kulağa
İkisinin de özellikleri farklı hisler yaşatır
Duygu odaklı spontane severim
Spontane tabiki. Beklenmedik bir an ve ortamda.
Gelisi guzel daha guzel.
ikiside zevk verir
Spontane daha heyecanlı
Spontane gelişen daha zevkli oluyor.
Spontane gelişen seks daha çok zevk veriyor
spontene olan seks guzel heycanlıdır
Planlı. İnsan her an hazır olamayabilir
Plan diye bir şey yok bam bam bam
Planli daha guzel
Spontane çok heyecanlı
Heyecen duygusu varsa her ikiside zevk verir.
Spontane tabi ki
bana hiç farketmez hepsi zevkli
Spontane gelişen tabıkı
Seksin her türlüsü zevkli
İnan bana hiç farkdnxc olsun yeterki
O kadar miii
İkiside aynı şey.
Ben planlı sexsi sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?