- Kesinlikle spontene

Planlı seksin tadı başkadır çünkğ beklemek, önceden hazırlanmak, hayal kurmak heyecanı arttırır. O yüzden bana kalırsa her ikisi de zevklidir sonuçta seks sekstir😄 yapacak partner olduktan sonra fark etmez...
Cevap
54Cevap
Sürpriz bir şekilde, bir anda birbirine kenetli hale gelen dudak ve vücut, bunların çıkardığı kıvılcım her zaman daha zevkli olmuştur..
Hangisinin zevk vereceği eşlerin durumuna bağlıdır efendim.. Planlı ya da değil.. Önemli olan sevdiğin kadınla ilişki yaşadığındır..
s3x zevk vermiyorsa sıkıntı büyük...
Spontane habersiz birden
Tabi
Sadece seks değil çoğu şeyde spontane olan şey daha çok heyecanlı ve zevkli olur
Plansız olan daha bir güzel Plan oldumu tat vermez. Plan yap. Amaça ulaş ya sonra?
Spontane oldun, her an her yerde oldun canım. Gif tercihine bayıldım. Ne güzel yapıyorlar öyle. Doğrumu görüyorum, ne yapıyor onlar öyle spontane spontane... 🤪♥️
Plan projeli olmalı yapı denetim falan kaçak herşeye karşıyım 🙄
İkimiz de en başından beri görüşmenin seksle sonuçlanacağını bilelim ama seks spontane gelişsin
Konuşurken bir anda öpüşmeye başlarsın sonra soyunma filan...
Kesinlikle anlık gelişen seks tadına dayamazsın bir süredir düzenli bir ilişkim ve düzenli seks hayatım var anlık başladı ancak daha sonda rutin ve planlı bir hal aldı ilk günkü zevki almıyorum
Planlı yapılan seks zevk verir , zevk alıp vermesini bildikten sonra, ama bana göre dışarıda yapılan seks planlıda olsa plansızda olsa o yapılan seksin zevki bir başka
Önceden planlayip tasarladigim fantezilerden oluşan seks keyif verici oluyor
Spontane gelişen bide boyle acele davranmak hemen oracikda siyirip hizlica sonuc:)
beklenmedik anda gerçekleşen her şey farklı bir haz yaratır. Buna seks dahil.
ben sana bir soru sormak istiyorum hiçbir zaman benim sorularıma gelmediğin için. Her gün istekli demeyelim de her zaman içinde bir ateş koru gibi olan arzu var dimi?
Spontane gelişen sexin verdiği hazzı hiç birşey vermiyor
Dönüşürken, tartışırken birden duvara dayayıp yapılan seks 😂
spontane gelişen daha heyecanlı olur
Yıllardır plan yapıyorum, spontane gibi görünse de yılların emeği var aslında
spontane ve sevgılı ıle olmayan tatıl ya da barda gıbı
Spontane bir de barış bunlar çok farklı ayrıca sen bu tür sorular sormadın ne oldu 😁
Spontane gelişen bir seks daha heyacanlı ve ateşli oluyor
spontane olacakki süper olur
Ben gelişine vururum. dakka 63😁
Ikisininde ayri tadi var
Habersiz tabiki zevkli olur
Evliyken yapılan ve birden olan daha iyi olur.
Planlılarda başıma hep bişey gelir
Ikisininde yeri farklı ve özeldir
planlı seks mi olur ya.
spontene, her an her yerde
Aniden başlayan seks en çok zevk verendir
Askm ikisi de seks sonucta yani zevkli ahaha
Spontane
Ansızın 🤭
Spontane!
degisir bazen öyle bazen böyle ayol.
İşi bilmek zevk verir bunlar değil 😉
Tabiki dogaclama her zaman...
Spontane tabiki
Ikiside ayri zevkli ve guzel
Spontane seks
Kesinlikle spontane
Ani gelişen seks.
Spontane
Bence aniden gelişen
Lanet olası seks
Planlı
Spontane
Spontane
Kesinlikle spontane gelişen seks
Spontane
Spontane...
Plansiz
sevgılı ıle mı
Eşim ile tabiki sevgilide kim olmus yasamadim cok sukur sevgiliyle helalimle iyi iyi gunlerr
hımm rahaatsın o zmn
Planlı
Spontane
spontane
Spontane gelişen iyidir her zaman
spontane severım
Her ikiside.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?