duygusal anlamda da olabilir cinsel anlamda da. Hiç yaşadınız mı ve nereliydi? 🧚🏻♀💛
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
duygusal anlamda da olabilir cinsel anlamda da. Hiç yaşadınız mı ve nereliydi? 🧚🏻♀💛
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Neden doğulu da neden Mardin Urfa Diyarbakır Batman Antep değil biz diyormuyuz batılı biri ile hiç ilişki yaşadınız mı batı diyince Amerika gelir aklıma
İsteyen çok oldu hâlâ oluyor ama ben çekiniyorum
Sen nerelisin? Ben yaşadım siirti Batmanlı Şırnaklı Erzincanlı kişiler ile
Ben doğulu değilim ama insanlarını falan çok merak ediyorum... En iyi kişiliğe sahip olan hangisiydi? Ve insanı nasıl kişilikleri falan mesela :))
Yani bu yaşadıkları şehre göre olmazki yetişme şekline karakterine göre bir durum. Her yerde iyilerde kotulerde giciklarda var
Aynen öyle çok haklısınız insandan insana değişir
Sen nerelisin peki daha doğrusu hangi şehirde yasiyorsun
Doğuluyum doğulu sevgilim oldu
Nerelisiniz ve o şahıs nereliydi acaba? Kişiliği falan nasıldı sahiplenici falan mıydı
Tunceliliyim kendisi erzincanliydi çok efendiydi biraz kıskançtı bu kadar
Ben yaşamadım ancak dogu Karadenizliyim aslen kültür farkı oluyor
batmanlı bir kızı s.. kız o kadar iyi oral seks çekiyorduki akıllara zarar birde içine alması ateşi fenaydı
Peki tanıdığınız biri miydi? Kişiliği falan nasıldı
tanıdığımdı baya azgındı
yaşadım inan unutamadığım o kadar mükemmel şeyler var ki 3 yılı geçti ayrılalı sanırım ama yerini alan olmadı
Özel değilse nereliydi? Ve kişiliği falan nasıldı
ondan böyle bir yerde çok bahsetmek bence pek uygun olmaz adıyamanlıydı sadece bunu demek yeterli olur
Eee niye ayrıldın o zaman devam etseydin
@Elmayanak01 bazen her şey bize göre şekillenmiyor ayrılık gerekiyordu oldu
Aşık mıydın peki? Yoksa sadece cinsellik mi?
@Elmayanak01 aşk tutku özlem bunların sınırları da yok edişi
Aşk değildir o öyle olsa evlenirdiniz. Aşk bir de o kadar basit bir şey değil.
@Elmayanak01 basit olduğunu nerden anladın ne biliyorsun ki bizim hakkımızda
Çok açık yaa sadece yatak ilişkisi işte. Ha sen o çok iyi yaptığı için haz almışsın o kadar
@Elmayanak01 800 km uzak 6 yıl süren ilişki ve sen sekse bağlıyorsun ayrıca onla tanıştığımda öpüşmeyi bile bilmezdi emin ol bir çok ilkleri yaşattım ve sanırım onda da yaşadım
Haa sen ilk olduğu için unutmuyorsun. Umarım tekrar birleşirsiniz. Yazık olmuş 6yıl
@Elmayanak01 o ilkim demedim ki onunla bazı şeylerde ilkimi yaşadım dedim sanırım bu sana biraz uzak kelime yer konuyu açmama uygun yer değil
Uzak veya yakın kelime. Zaten erkek arkadaşım olmadığı için sordum bu soruları. Sonuçta olmamış ilkleri yaşaman onla kavuşmana yetmemiş geçmiş olsun sana da.
@Elmayanak01 teşekürler bazı şeyler aşkları yalan olduuna inandırabiliyor ne onun için yaptıklarımı ne yaşadıklarımızı nede tertemiz duygularımı anlatamıyorum sanırım sana yazamam da özldn neyse mutlu geceler diliyorum size
Cinsel anlamda yaşadım Diyarbakırdandı çok güzel naif bir kızdı güzel bir birliktelik olmuştu hala aklımda
Doguluyum mardinliyim çoğu kız tarafından istenildim
Kişilik özellikleri falan nasıl orada yaşayanların çok merak ediyorum, erkekleri hep kıskanç maço sahiplenici falan mı
Kıskançlıktan cok sahipleyiciyiz. Koruruz kollarız, macoluk biraz var ama yeri gelince de romantik ve bir bey efendi de olmasını biliriz :) tabi bu saydığım genel olarak kendimden örnek verdiğim şeyler hepsi oyle diyeyim arada istisnalar da olabiliyor
yasadim evet her ikisini de
Hah çok iyi. Nereliydi ve kişiliği falan nasıldı ya
burdan soylemem irkcilik sanan olur
van gülpnarli hakkarili ve erzincan li vardi asker de olunca ozamnalar haliyle uni forma delisi hemsireler iste
Ha anladım.. Hepsi hemşireydi hiç öğretmen falan yoktu yani..🥲 en çok sevdiğiniz hangisiydi peki
ögretmen oldu ama ilkinda kacti 😂 vanli cok guzeldi iyi yalan soyluyordu
Yok hep İzmir'i Yalova
Ne farkeder kuzeyli olsa ne
Yaşadım kurt marsinliydi harukaydi
Malatyali kiz ile oldum
Ben yaşamadım , istemem de, kültür farkı var
Kimseyle yaşamadım ben
Hayır ama imkansız değil
evet.
Özel değilse nereliydi? Kişiliği falan nasıldı sahiplenici miydi çok fazla? 🧚🏻♀
hayır.
Evet yaşadım