Cinsel Yaşam Hiç yabancı uyruklu biriyle birlikte oldunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Soru basit. Yabancı uyruklu biriyle seks yaptınız mı yaptıysanız nereliydi. Hiç yabancı uyruklu biriyle birlikte oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Tomrishatun69 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Evet siyahi erkeklerle yapmıştım 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı peki Yorumla Tomrishatun69 +1 yıl Uzun ve yorucu Yorumla Soran +1 yıl Uzunluktan kastın zaman herhalde Yorumla Tomrishatun69 +1 yıl Süre seks süresi Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar sürüyor ortalama Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koreli rus ve filipinli bayanla birlikte oldum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senegal'li ve Gambia'li 2 37 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam ediyor hala 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @hotcontact35 hayir senegalli ile devam ediyor, digeri bitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 hayir gayet guzel devam ediyor, hicbir sikinti yok. Bakmayin siz milletin abartmasina 😏😏 Yorumla Soran +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha saol 🥳🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 yok canım hep medyanin abartmasi 🤭😝😝😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 hala dimdik ayaktayiz iste 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bakarsın galiba Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyy elemanlar nereye kayboldu, yorumlarin yarisi silinmis 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ne oldu Yorumla Soran +1 yıl FB misin senegalli ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o isler bana gore hic degil. Ben arada duygusallik, hoslanma, sevgi falan gibi seyler olmadan yapamayanlardanim Yorumla Soran +1 yıl O zaman aramızda sevgi bağı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senle aramizda mi? 😁😀😝 Yorumla Soran +1 yıl 😂yok ya senegalli ile. Benimle olsada güzel olur😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var, aslina bakarsan 2 senedir birlikteyiz. İlk baslarda ben onun cok ustune dusuyordum, cunku baya bi kaptirmistim, asiktim. Snr bazi olaylar bendeki aski bitirdi, sadece baglilik ve hoslanma kaldi su ara daha cok, belki biraz da aliskanlik 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Benimle de sevgi bağı kursana 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha yok canım almimmm 😁😎 oyle sanal manal takilmiom ben Yorumla Soran +1 yıl Biraz attan inip eşeğe binmek gibi olur ama güzel olur 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana canli kanli lazim, gercegi lazim 😝😬 Yorumla Soran +1 yıl Sanal takılacağımızı kim söyledi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanyaya gelicen yani, niyetlisin 😁😁🙃 Yorumla Soran +1 yıl Evet gelicem yakında zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok gelince cagri at, heykelin orada beklerim seni 😝 Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim geleceğim işlerim var. Sen şimdi özele gel o zamanı hallederiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok canım saol almimm ben. Ben ii boyle. Daha fazla karistirmaya niyetim yok hayatimi 😕 Yorumla Soran +1 yıl 1 2günlükten bir şey olmaz yan çizme hemen Yorumla Soran +1 yıl Gel gel özele konuşalım düzgünce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah yan cizmek mi? soz mu verdim ki ben 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusacak bisi de yok olayi anlattim. Kendimi de anlattim; bende duygusallik olmadan bi bok olmaz 😏 Yorumla Soran +1 yıl Yani gel Almanya’ya dedin ciddi olduğumu görünce yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He dedim dimi 🙄🙄 bol keseden sallioz iste napalim. baba 😁😝 Yorumla Soran +1 yıl Sen gizliden çıkıp özele gelsene bi konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl De bakalim ne dicekmisin 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım tamam Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Siyahi Ugandalı bir hatun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Twerk yaptı mı twerk Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olmadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yerli biriyle oldun mu? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet 2 24 Yorumla Soran +1 yıl Nereliydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rus Yorumla Soran +1 yıl Güzel, kadınları daha güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genel olarak bakımlılar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 denizde Yorumla Soran +1 yıl Sen nasılsın bende bakımlıyım Ruslardan farkım yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendime özen gösteriyorum Yorumla Soran +1 yıl Güzel kendine özen göstermen. Bana da göstersene 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanaldan tanışmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Reelden imkan olsa tanışırdıkta o imkanda değiliz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değiliz böyle iyi Yorumla Soran +1 yıl Hiçşans vermiyorsun ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle iyi tanışma yok Yorumla Soran +1 yıl Bence bir dene sanaldan tanışmayı pişman olmazsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana göre değil ikna etmeye çalışma Yorumla Soran +1 yıl Sana göre olan nasıl mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reel ortam sosyal ortam Yorumla Soran +1 yıl Benimde öylede işte böyle durumlarda reele geçemiyoruz ilk tanışma için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sanaldan reele geçmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Sanal sanalda mı kalır yani. O zaman bizde sanalda kalırız reel şart değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeterli bu kadarı daha fazla yazamayacağım Yorumla Soran +1 yıl Özelden yaz o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel ya da burası fark etmez yazmayacağım yeterli bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Yamam yazma aaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptim fransizdi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İşini bilen bir Fransız kadını gibi yoktur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koreli 2 22 Yorumla Soran +1 yıl Penisi ne kadar dı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu neden merak ettin Yorumla Soran +1 yıl Asyalı erkeklerin küçük deniyor ya görmüş biri olarak sen varsın şimdi Yorumla xmexi +1 yıl Genelde küçük olduğunu söylediklerinden merak edilen bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha yok büyüktü küçük çıkmadı yani Yorumla Soran +1 yıl Yani ne kadardı. Bende Asyalı bir kadınla yatmıştım baya büyük demişti 18e ondan sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölçmedim ki bi sn metre var evde 18 e göre bakıp değerlndiricm Yorumla Soran +1 yıl Bak bakim değerlendir 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanks 20 21 arası net vardır Yorumla Soran +1 yıl Koreli olduğuna emin misin 😂 hepsini toplasan 21 etmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin ederim ya öyle derler ama şans diyeyim o zaman bana öyle denk geldi 🤣 ama bişeyi itiraf etmem gerek Yorumla Soran +1 yıl Et bakim itiraf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkardığı sesler baya soğutmuştu beni 😅 sinirden ağlıcaktım Yorumla Soran +1 yıl Belkide büyüdüğü yere göre olabilir dış çevre etkiler insanı Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çıkardığı sesler 😂😂 nasıl sesmiş ki rahatsız etmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne bileyim acaip bişey oluyor zaten dilleri kaba geliyor bana bide böyle bir muhabbete ingğğ minğğ kız sesi gibi oluyor 😅 aman neyse Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Bi özele gelsene bir şeyler soracağım sakıncası yoksa senin içinde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gelemem valla o kadar şey itiraf ettim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmaz canım sen gel itiraf bende ederim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ettiysen ettin ne var bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet siyahi erkeklerle yapmıştım
Nasıldı peki
Uzun ve yorucu
Uzunluktan kastın zaman herhalde
Süre seks süresi
Ne kadar sürüyor ortalama
Koreli rus ve filipinli bayanla birlikte oldum
Senegal'li ve Gambia'li
Ne zaman yaptın
Devam ediyor hala 🙄
@hotcontact35 hayir senegalli ile devam ediyor, digeri bitti
@Subayyyy51 hayir gayet guzel devam ediyor, hicbir sikinti yok. Bakmayin siz milletin abartmasina 😏😏
Kolay gelsin
Hahaha saol 🥳🔥
@Subayyyy51 yok canım hep medyanin abartmasi 🤭😝😝😎
@Subayyyy51 hala dimdik ayaktayiz iste 😁
Bakarsın galiba
Bekar
Heyy elemanlar nereye kayboldu, yorumlarin yarisi silinmis 🤔🤔
Bilmiyorum ne oldu
FB misin senegalli ile
Yok o isler bana gore hic degil. Ben arada duygusallik, hoslanma, sevgi falan gibi seyler olmadan yapamayanlardanim
O zaman aramızda sevgi bağı var
Senle aramizda mi? 😁😀😝
😂yok ya senegalli ile. Benimle olsada güzel olur😂
Evet var, aslina bakarsan 2 senedir birlikteyiz. İlk baslarda ben onun cok ustune dusuyordum, cunku baya bi kaptirmistim, asiktim. Snr bazi olaylar bendeki aski bitirdi, sadece baglilik ve hoslanma kaldi su ara daha cok, belki biraz da aliskanlik 🙄
Benimle de sevgi bağı kursana 😂
Hahaha yok canım almimmm 😁😎 oyle sanal manal takilmiom ben
Biraz attan inip eşeğe binmek gibi olur ama güzel olur 😂😂
Bana canli kanli lazim, gercegi lazim 😝😬
Sanal takılacağımızı kim söyledi 😂😂
Almanyaya gelicen yani, niyetlisin 😁😁🙃
Evet gelicem yakında zaten 😂
Ok gelince cagri at, heykelin orada beklerim seni 😝
Ciddiyim geleceğim işlerim var. Sen şimdi özele gel o zamanı hallederiz
Yok canım saol almimm ben. Ben ii boyle. Daha fazla karistirmaya niyetim yok hayatimi 😕
1 2günlükten bir şey olmaz yan çizme hemen
Gel gel özele konuşalım düzgünce
Hahah yan cizmek mi? soz mu verdim ki ben 😁
Konusacak bisi de yok olayi anlattim. Kendimi de anlattim; bende duygusallik olmadan bi bok olmaz 😏
Yani gel Almanya’ya dedin ciddi olduğumu görünce yok
He dedim dimi 🙄🙄 bol keseden sallioz iste napalim. baba 😁😝
Sen gizliden çıkıp özele gelsene bi konuşalım
De bakalim ne dicekmisin 🙄
Yazdım tamam
hic Turkle birlikte olmadim..
Uzakdoğulu biriyle oldum
Siyahi Ugandalı bir hatun
Twerk yaptı mı twerk
Güney koreli ve moldavalı
Türk mamindan baska mam yemem
Rus ve Kazakistanlı ile oldum
Rusya ukrayna brezilya simdilik bu kadar
Olmadım
Yerli biriyle oldun mu?
Evet
Nereliydi
Rus
Güzel, kadınları daha güzel
Genel olarak bakımlılar
@Subayyyy51 denizde
Sen nasılsın bende bakımlıyım Ruslardan farkım yok
Kendime özen gösteriyorum
Güzel kendine özen göstermen. Bana da göstersene 😉
Sanaldan tanışmıyorum
Reelden imkan olsa tanışırdıkta o imkanda değiliz
Değiliz böyle iyi
Hiçşans vermiyorsun ama
Böyle iyi tanışma yok
Bence bir dene sanaldan tanışmayı pişman olmazsın
Bana göre değil ikna etmeye çalışma
Sana göre olan nasıl mesela
Reel ortam sosyal ortam
Benimde öylede işte böyle durumlarda reele geçemiyoruz ilk tanışma için
Ben sanaldan reele geçmiyorum
Sanal sanalda mı kalır yani. O zaman bizde sanalda kalırız reel şart değil
Yeterli bu kadarı daha fazla yazamayacağım
Özelden yaz o zaman
Özel ya da burası fark etmez yazmayacağım yeterli bu kadar
Yamam yazma aaa
Yaptim fransizdi
İşini bilen bir Fransız kadını gibi yoktur
Koreli
Penisi ne kadar dı?
Bunu neden merak ettin
Asyalı erkeklerin küçük deniyor ya görmüş biri olarak sen varsın şimdi
Genelde küçük olduğunu söylediklerinden merak edilen bir şey
Ha yok büyüktü küçük çıkmadı yani
Yani ne kadardı. Bende Asyalı bir kadınla yatmıştım baya büyük demişti 18e ondan sordum
Ölçmedim ki bi sn metre var evde 18 e göre bakıp değerlndiricm
Bak bakim değerlendir 😂
Kanks 20 21 arası net vardır
Koreli olduğuna emin misin 😂 hepsini toplasan 21 etmiyor
Yemin ederim ya öyle derler ama şans diyeyim o zaman bana öyle denk geldi 🤣 ama bişeyi itiraf etmem gerek
Et bakim itiraf
Çıkardığı sesler baya soğutmuştu beni 😅 sinirden ağlıcaktım
Belkide büyüdüğü yere göre olabilir dış çevre etkiler insanı
Ahaha çıkardığı sesler 😂😂 nasıl sesmiş ki rahatsız etmiş
Ya ne bileyim acaip bişey oluyor zaten dilleri kaba geliyor bana bide böyle bir muhabbete ingğğ minğğ kız sesi gibi oluyor 😅 aman neyse
😂😂😂
Bi özele gelsene bir şeyler soracağım sakıncası yoksa senin içinde
Yok gelemem valla o kadar şey itiraf ettim 🤣
Bir şey olmaz canım sen gel itiraf bende ederim😂😂
Ettiysen ettin ne var bir şey olmaz
?
Rusya yaptim