Spor salonumda tatlı bir çocuk ar. Feminen falan değil. Bir ay kadar önce boynumda morluk varken yanıma gelmişti espri falan yaptı tanıştık. Sürekli setlerim bittiğinde gelip iltifat falan ediyor.
Dün de antrenmandan çıkıyordum kollarıma dokunmak falan istedi elini omzuma attı konuşurken, sonra da belime attı erekte olunca havluyu indirip kapatmaya çalıştım direkt.
Sen ne zaman gidiyorsun diye sordu üniversite için başka şehre, giderim 1-1.5 aya dedim ama gitmesene ya hep burada kal antrenman yaparız beraber falan dedi
Çok temas bağımlısı birisi mi yoksa bana mı yavşıyor anlayamadım ama her fırsatta kaslarıma dokunuyor konuşurken fiziksel temas kuruyor
Çok tatlı çocuk çakmak istiyorum buna ama gay/bisex değilse yanlış düşünüp fazla ileri gitmek istemiyorum ne yapsam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knka bu hikayenin sonunu merak ettim çıkmaya ya da çakmaya başladın mı 😅😅
Aşağıdaki ne tatava yapmış be
O model öyle akdsjfkjsdfsd
İğrenç mahlukat
Seni s*kmiyorum diye bu kadar sinirlenmene gerek yok benim cihaz erkeklere kalkıyo
Ben senin gibi erkekliği olmayan birini istemem zaten keşke babandan sevgi görseydin de eril enerjin gelişseydi.
Babamla aramda hiçbir sıkıntım yok seni s*kmediğim için totondan psikolojik analiz uydurma.
Senin erillliğin zayıf ben seni ne yapayım sadece sana acırım. Kesin yoktur babanla aranda sorun küçüklükten başlar çünkü bu travmalar ve senin eşcinsel olmana yol açan sorunlar.
Değerli kardeşim
Ne maddi ne de aile sıkıntım var.
Gay olmanın travmayla falan da alakası yok totondan psikolojik çıkarım yapmamanı bir önceki yanıtımda istemiştim daha ama sen bol keseden sallamaya meraklısın :)
S*kmeyeceğim seni ısrar etme ben erkek s*kmeyi seviyorum
Gay olduğumu da hiçbir yerde yazmadığım halde yine totondan sallamışsın. Biseksuelim ve s*kimin kalktığı herkesle sevişicem ama seni s*kmem :)
Ablacım kim * o kokuşmuş deliğini çok gergin görünüyosun hahahahaha sal insanları kim kiminle isterse birlikte olur
Senin beynin almıyor galiba diyorum ki erkekliği tamamlanmamış birini ben istemem zaten sana hastalığın ile ilgili şifa diliyorum. Gay olmanın gayette travmayla alakası var çok eşcinselle sohbet ettim ya baba sevgisi görmemiş ya da küçükken taciz tecavüze uğramış. Üzüldüm acıdım sana hadi 👋
Değerli kardeşim ben tacize de uğramadım aile sevgisinden eksik de büyümedim. Maddi manevi bir eksikliğim de olmadı senin konuştuğun gayların sana ne dediği beni ilgilendirmez herkesin kendi hayatı. Benim s*kim hem kızlara hem erkeklere kalkıyo ve ben de kimi istersem onunla sevişicem
Kimle ne yaparsan yap pislik yaa. Senin erkekliğin gelişmemiş kadın seni ne yapsın git erkekle yap.
Hahahaha en sevdiğim şey ne biliyor musun
Ben bi kadına çakarken arkamda bi erkek olması
Mükemmel bir şey
Ama bir tarafını da yırtsan s*kmem seni iğrenç koktuğundan eminim
Daha demin erkek * seviyorum dedin şimdi de kızlara da * kalkıyor diyorsun 🤣🤣🤣 psikolojin bozuk senin. Geçmiş olsun.
Gay olduğumu da hiçbir yerde yazmadığım halde yine totondan sallamışsın. Biseksuelim ve s*kimin kalktığı herkesle sevişicem ama seni s*kmem
5 dakika önce yazdım bunu.
Senin ya gözde sıkıntı var ya da beyinde ki okudğunu anlayamıyor
Max kezban beyni işte bir s*k bilmez ama konuşur
@RealDoll anandan biliyorsun galiba geldin maydanoz oldun.
Gerîzek@lı 5 dk yazdığın cevaba göre söyledim bende. Ben pasif erkek sevmiyorum seni erkek olarak kabul eder miyim de iki de bir seni sîkmem diyon? Kafanda var ben anladım hadi 👋
Tamam ablacım son defa söylüyorum s*kmeyeceğim seni git başkalarına yavşa artık
Ne kafa s*ktin a q
Aktif misin pasif mi ahahhaha
Adamına göre değişiyo adskfjksdfsjd
Bu çocuğa aktif olmak istiyorum ama :/