- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis anlama seninki ask degildi zaten cok yakisikli diye başlıyorsa bu sana bence ders oldu dua et daha ileriye ciddiye binmeden bazi seyleri fark ettin ama kesinemin olmadanda kimsenin gunahina girme her seyden oncede herkesin yapmasi gerekeni yap seviyormuyum yoksa aldandin mi bir an de cok yakisikli olsa ne olur ne kadar faydasi olacak sana hakkinda hayrlisi ama belli sendeko ask falan değil hevesti oda sana iyi ders oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece yakışıklılıği değil. Hani kızlar der ya anlayışlı olsun, kibar olsun bla bla filan. Bir kızın hayal edebileceği en ideal erkekti ve o da kof çıktı pff!
- +1 yıl
Hakkinda hayrlisi olsun tecrube oldu de gec ama bubdan sonra dikkat et ileride uzulmektense simdiden vaz gec uzulmede asla tecrubeydi dersin bundan sinrada dikkat edersin insanlar cok tuhaf varliklardir bur anda asla anlayamazsin ne olduklarını sizde cok iyi biliyorsunuzki seni taniyamamisim diyrn kari kocalarin bile cogaldigi bir surecteyiz tanima sureci cok onemlk tabiki ne kadsr basarili olabilirsek hakkinizda hayrlisi insallah
sendede hiç şans yokmuş kanka :D
00 Yorumla
Geçer merak etme. Benim basımada gelmişti. Tam cocuga hoşlandıgmı soylicekken bana bak buda erkek arkadaşm deyip beraber resimlerini göstermeye başladı. Pek üzülmüştüm. Sonra gülüp geçiyosun tabiki :D
00 Yorumla
Vazgeç. Vazgeçemem diyorsan ne yapicaksın elinden birşey gelmez ki. Ya arkadaş olup sonuna kadar onu seviceksin karşılıksız. Ya da düzgün birisi bulup mutlu olucaksın. Onu da unutursun zamanla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Saygı duyup yeni birisini araman her ikiniz için de daha hayırlısı olur. Eğer aynı erkekten hoşlanmak seni bozmayacaksa arkadaşlığa devam edebilirsin ama bunun benzerini daha önceden kuzenim yaşamış, berbat bir duyguydu diyor. Hoşlandığım çocuktan soğuttu beni diyordu. Arkadaşlığa devam etmeyecek dahi olsan aniden kesme ilişkini, çok yavaş yavaş ortak sürelerinizi kısalt. Sonuçta çok duygusal olabiliyorlar sonra bir de sana patlamasın ;)
10 Yorumlasenin iadına üzüldüm :( ama hayat bu ne yaparsın heran heryerde ne çıkacak karşımıza belli degildir neden herzaman güzel kızların çogu lez yakışıklı erkeklr gay olurki :)
00 YorumlaGay lik cinsel bir yönelim nasıl sen erkeklerden hoşlanıyorsun o da aynı şekilde erkeklerden hoşlanıyor senin için biraz umutsuz durum yani yol yakınken arkadaş olabilirsiniz veya başka bir şekilde karar senin :)
00 Yorumlaulen gerçekten çok yakışıklıların çoğu gay mı yoksa birileri biz çirkinler prim yapalım diye sürekli bu tarz haberler mi çıkartıyor :D
00 Yorumlagay likten çıkar becerebilrsen yoksa git başkasını bul hiçmi adam kalmadı
08 Yorumla
Soran+1 yılGay likten nasıl çıkar ki bir insan?
Soran+1 yılYa erkek olduğunu nasıl hissettirebilirim ki kız gibi çocuk. Benden fazla kuaföre gidiyor, dış görünüşüne benden fazla dikkat ediyor. Benim en sevdiğim renk siyah, onunki pembe ya var mı ötesi :(
Soran+1 yılYa bir yıldır deli gibi aşıktım, yeni öğrendim. Bu saatten sonra nasıl unutabilirim ki? Aslında dışarıdan bakıldığında gay olduğu belli oluyormuş ama aşk benim gözümü kör etti sanırım.
Soran+1 yılİnşallah unuturum onu yaa ama daha çok yeni. Zaman alıcak unutmam :/
Gay se eger yapacak pek fazla bise yok sanirim. sana asik olmasi imkansiz. erkek kligina girip kendini asik edemessin ya:) isin espirisi tabii.. bence hic konusma onunla yol ver gitsin.
00 YorumlaAynısı Geçen Sene Benim De Başıma Geldi Ünide Taş Gibi Kız Lez Çıktı :D Dünyam Başıma Yıkıldı Harbiden :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa gidip bende olmayıp da onlarda olan ne diye bile soramıyorum çocuğa :D
ilginç... seninki de kör talih... hatta kör eksik :)
00 YorumlaYav Gittin Gay'amı aşık oldun xD Şanssızsın, Git başka adam bul gay ıyk pislik herif ya, onun bunun kamışını agzına alıyor öykk..
00 Yorumlasen gay oldugu halde ona aşıksan hala git at kendini boğazdan aşşa
12 Yorumla
Soran+1 yılGay olmadığını bilmeden önce çoktan aşık olmuştum zaten ben ona
Olmaz canım senin iş tanıdığım gay vardı her şey çalışıyor problem yok diyordu ama kız arkadaşı da olmuş ama ayrılmış kız her şeyi yapmasına rağmen zevk almadığı söylüyordu
00 YorumlaZaten doğru dürüst namazında niyazında birine aşık olsanız şaşırırdım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek ol sen de, benim pipi bayağı uzun istersen kesip sana verebilirim :D
22 Yorumla
Soran+1 yılİğrençsin ya
Cevap sahibi+1 yıle napiyim kızım, bu devirde kim zikinden bir tutam koparıp verir akıllı ol teklifimi iyi değerlendir :D
+1 yılSıkıntı büyük, yarın öbürsü gün birini alır gelir grup yaparsınız söyleyeyim ona göre adım at
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu benim vampirlere olan aşkımdan bile imkansız tatlım :*
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader kader diyip geçtim. Unutursun ya biraz zamanini alir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay arkadaş ya gay e vurulan kız var ya biz de bize neden bakmıyorlar diyoruz
00 Yorumla
+1 yılgönlüm ona gaydı o bir gaydı hahhah :D
50 Yorumlacinsiyet değiştir o zmn kızm baska erkek mi yok?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk kez birine aşık oldum ya ondan vazgeçemem :(
Soran+1 yılNe bileyim ya. Bende hep merak ediyordum yani diğer erkekler gibi odun değildi, çok kibardı ve duygusaldı. Ya o kadar düşünceli biri ki... :(
- Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılhemen ters yapma çocuğa bana ayarlarız
10 Yorumla
+1 yılVermediyse dene bir :)
00 YorumlaBsska birini bulucaksin yapacak bisey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 622 cevap paylaştı. en azından biseksüel olması için ikna et
10 Yorumla
+1 yılya nerde kız gidekte s*kek geyi
10 YorumlaHayırlısı be gülüm :)
00 YorumlaGit kendine i*ne olmayan birini bil.
00 Yorumla
+1 yılvallahamıı.. yazık oldu sanada bn gay degilim..
00 Yorumla
1 yılSağlık olsun
00 Yorumla:)) kemerli dildo al seviosan :)))))))
10 Yorumlavazgec gitsin
00 YorumlaGeçmiş olsun :(
00 YorumlaGay gitsin:-D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne