Bir kızın size olan aşkını kullanarak cinsel isteğinizi tatmin etmeye çalışır mısınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ezik bi durum ya benim çok yakın arkadasım vardı lisede erkek. onu aşırk seven bi kız vardı okulda. Ya ters ilişki ya da oral kabul edersen senle olurum demişti kıza. Kızda kabul etmişti orali. Ve bu konuda inanılmaz kullanıyodu onu videoya çekiyodu izletiyodu. Neler neler ya o zamanki aklımızla gülüyoduk ama düşününce kötü kendi baul etmiş olsada
017 Yorumla- +1 yıl
Kiz biliyi muydu videiyu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyodu kimseye atmıyodu onu yapıyodu allajtan ama bizim arkads grubu full izliyoduk. Baya ağzını hor kullanıyodu kızın ergenlikre p*rnolarda gördüğün her şeyi yaparsın ya aynı öyle yani kızın psikolojisi bozulmuş olabilir
- +1 yıl
Gırtlağına kadar zorluyor muydu yani hır dedigin
Cevap sahibi+1 yılYa hatırladığım kadarıyla duvara kafasını dayattırıp bildiğin vajina ilişkisi gibi yaptığı vardı kendi gözükmüyo ama kızın gözleri yaşarmış zaten, bi tane otururken baya torbalar morbalar emdiriyodu aşırı iğrençti ya sanki kadın oral yaptırıyomuş gibi bacaklarının arasına almış kızı. Yüzüne oturduğu vardı bide arabadakiler vardı kolyukta otururken kız önünde yapıyo falan ayayla kafasına basıyodu. Okuldada öyle kızı yanına çağırmadan kız gelmiyodu ben çağırmazsam gelme diyodu ya biz o zaman gülüyoduk da şimdi hayırlayınca üzülüyorum
- +1 yıl
Torba dediğin tesisleri mi emziriyirdu
Cevap sahibi+1 yılHe kasık masık testsler aşası
- +1 yıl
Peki kizin agzini zorlayacak kadar o kadar büyük mu lise çağında ki ergenin seyi
Cevap sahibi+1 yılO kadar dikkat etmedim ağlıyodu ama gözlerinden yaş geliyodu
- +1 yıl
Oha be deeptheront yaptırmış..
Cevap sahibi+1 yılBence kzın tamamen aşktan ölme yaşları göz yumdu bidaha ne o kızın oyle biley yaptığını düşünüyorum me de arkadasımın oyle bi kız bulduğunu ajjaaj
- +1 yıl
Kiz peki niye o kadar aciz ki.
Cevap sahibi+1 yılKaybetmek istemiyodu bence
- +1 yıl
Peki iyi mi öğrenmiş mi yapmaya
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Kiz iyi yapiyir mu
Cevap sahibi+1 yılNerden bilim ben şu an üni bitirdim kız nerde onu bile bilmiyom
- +1 yıl
Peki sennhic yaotin mi univde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılDürüstce söylerim o istemediği sürece yapamam cinsellikte karşı tarafı tatmin edince tatmin olan biriyim yani onu mutlu etmek hoşıma gider kendimi düşünmem. Bü yüzden böyle bi şey yapabiliceğimi düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkız aşkını kaybetmemek için herşeye hazırsa bu kaçınılmaz ama gerçek aşk yok sadece kendisini kullandırır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelmişti hatta o demişti ama kimseyi kullanmak istemem, bana ters
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Karşılıklı istek olursa güzel olur
00 Yorumla
+1 yılBunu istismar eden o kadar çok adam var ki..
00 Yorumla
+1 yılZaten erkeklerın yuzde doksanı bunu yapıyor
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğinin en büyük günahı
00 Yorumla
+1 yılAsla yapacak bir karaktersiz degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk diye bir şey olmadığı için yapamam zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buyük şe.. lik