Şimdiye kadar yaşadığınız en güzel ilişkiyi, en güzeli yapan şey neydi?
Arkadaşlar sizce bir ilişkide en önemli şeyler, sizi en çok mutlu edecek şeyler nelerdir?
Şimdiye kadar yaşadığınız en güzel ilişkiyi, en güzeli yapan şey neydi?
Arkadaşlar sizce bir ilişkide en önemli şeyler, sizi en çok mutlu edecek şeyler nelerdir?
"En güzel ilişkim" diyebileceğim bir ilişki hiç yaşamadım.
Daha çok hep verici taraf oldum ve bir zaman sonra yoruldum, aldım başımı gittim. İnsan ilişki içinde devamli açıklamalar yapacağı, kendisini göz hapsine alacak kişiye katlanmak istemiyor. Kıskançlık krizleri ilişkiyi bitiriyor. İnsan yanında kendisi gibi olduğu, yanında şeffaf olabildiği bir kişiyle ancak dolu dizgin ilişki içinde olabilir.
Saçmalayabilmek, karşılıklı saçmalayabilmek ilişkiyi renklendirir. İnsan güven duyduğu kişinin yanında saçmalar, çokcuklaşır, kendi olmaktan korkmaz ve ancak güzel anılar biriktirdiği kişiye karşı özlem duyar.
İlişkiyi güzelleştiren detaylar bence paylaşımdır ve boğmamaktır, karşılıklı güven ve saygıdır, birlikte eğlenebilmektir, birlikte yemek yapmak, birlikte lunaparka gitmektir, birlikte karaoke yapmaktır ve birbirini olduğu hal üzere sevebilmektir değiştirmeye, istediğin kalıba sokmaya çalışmadan
Cevap
1Cevap
Sanırım hepsi kötüydü sadece ilk aşkım güzeldi ama o da aldatma ile bittiği için kötü oldu benim için.
Hadi yaa kötü bitmiş
Hiçbiri en güzel değildi, öyle olsa şu an devam ediyor olurdum sanırım. Bittikten bi süre sonra hep rahatlama geliyor.
Hepsi berbattı
Nedenn
Erkekler çünkü bazı erkekler söz konusu olunca neden aramaya gerek yok kendileri başlı başına bi neden zaten ruhsuz varlıklardır kendileri, sözüm meclisten dışarı😉😂
Güven