Boğa kadını-aslan erkeği Boğa kadını-oğlak erkeği ilişkisi hakkında bilgi verebilir misiniz? Çok rica etsem🙏 şimdiden çok teşekkürler valla 😄 aşırı ilgiliyim de ben astrolojiye hazır sizi bulmuşken sorayım dedim :)
boğa ve aslan garip bir şekilde ilişkilerini yaşarlar aslan egosundan dolayı gösteriş yapmasını sever ama bilmez ki karşısında güçlü bir isteğe sahip ama kendisini hiç belli etmeyen boğa vardır aslan bir süre sonra karşısındaki rakibinin güçlü olduğunu anlar ve ona göre tüm gücünü ortaya koyar boğada zaten ilişkilerin erken bitmesinden şikayetçi olduğu için uzun sürede uzun mutluluk ve tatminlik duygusunu yakalar aslan için o kadarda iyi bitmese de boğa tatmin olmuştur bu deneyimden
boğa oğlak ilişkisi değişir oğlaklarda değişkenlik gösterirken karakterlerinde genel olarak gerçek oğlakları esas alalım, eğer gerçek bilgilere eğilimli birisiyse eğer benim gibi her konuda bilgi sahibi bir birey görebiliriz buda kendi vücut bilgilerinden ziyade karşı cins hakkında karşı cinsten daha çok bilgiye sahip olduğunu görürsek şaşırmayız, bilginin gücünü kullanabilen güçlü bir karaktere sahiptir azmi ve hırsı sayesinde bünyesindeki güç onu dayanıklı kılar, ilişkisinde karşısındakine direk ilişkiden ziyade masaj rahatlatma terapi tarzında şeylerde yapmayı isteyebilir değişik bir fantezi dünyası vardır buda boğayı rahatlatır ne kadar istekli olsa da boğalar sabırları ve uzun soluklu rahatlama istekleri olduğu için oğlağın bu tutumuna alıştıkça mutluluğa kanat açar ikiside cinsel açıdan kuvvetlidir, kesin bir şey söyleyemeyiz doğum haritalarındaki enerjiler doğrultusunda ilişkileri daha ateşli veya daha soğuk olabilir
buna sevindim. beni aramasi hosuma gitti. benim icin sorun olmaz. sevdigim insanla birlikte olayimda yeter. ama onun beni aramasi cook hosuma gitti. tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.😊
Başaklar Boğalara nazaran daha az değer verir verdiği değerde dengelidir genelde bazen ölçüyü kaçırsa da duygusuz tavrı onu pekte ateşli birisi yapmaz, düzene sokmalıdır hayatını, boğalar ise eşlerine daha bağlıdır tamam mı devam mı ona bırakır
@Astrolog20 valla sen bu isten anliyosun dostum aynende öyleydi... asiri sorumsuzdu geceleri gezmeye tozmaya giderdi ben hep onu beklerdim merak ederdim. ben biyere gittigimde 10 saat yazmasam hic sormazdi öldün mü kaldin mi diye
@Chaplin61 egonuz çok yüksek ego yüksekse akıl seviyesi düşüktür biraz kitap okumalısınız gerçekleri sizin algınız değiştiremez akıl değiştirir bu konuda hassas olalım
@sananeneki evet öyledirler her burcun kötü yanları vardır asıl önemli konu size ne kadar uygun örneğin balık ve boğa evlilikleri çok görülür çünkü duygusal olarak algıları gelişmiştir ne kadar sert olsalarda kızsalarda içten içe o küçük çocuk ağlar ve duygulanır karşısındakine gider gurur ve egoları gelişmemiştir buda birbirlerine yakınlaşmalarındaki en büyük etmendir.
Burç zırvasına inanmak için egoya kitaba falan ihtiyac yok. Özellikleri hiç bir şekilde beni tanımlamıyor. Daha çok kadınların inandığı bir şey bu burçlar. Onlarda duygusal bakış açısında olduklarındsn inanabiliyolar. Erkeklerin bu zırvaya bu kadar inanması saçma geliyor bana. Egoymuş kitapmış diyerek millete saçma sapan şeyleri empoze etmeyin lütfen.
@Chaplin61 burclar bence herkes icin tabiki gecerli olmayabilir ama genel anlamda mantigi var. neden derseniz burclar yildizlarin hareketlerini gözlemleyip ona anlamlar yükleniyor ve doga olaylarinin insan üzerine etkisi cok fazla atiyorum hava kapali olur insanin hicbirsey yapasi gelmez vs yildiz olaylarida insanlarin davranislarini etkiledigini düsünüyorum. tabi benimkisi bilimsel kanitlanmis birsey degil sadece kendi fikrim bu :)
@Chaplin61 siz sapık zihniyetsiz ve kişiliksiz sadece egodan meydana gelmiş bir birey olarak koskoca ilme dil uzatıyorsunuz ve ben niye mi şaşırmıyorum tabikide sizi tanımladığım sözcükleri ve sizi bildiğim için adam gibi araştırmayıp 2 3 bilgiyle koskoca ilme bilgiye dil uzatan insan egodan meydana gelmemiştir de nedir? gidin biraz öğrenin yok yok tamamını öğrenin sonra gelin burda konuşalım zaten fikriniz değişir ama o kalıplaşmış beyninizle devam ederseniz hiçbir zaman gerçek anlamda akıllı huzurlu bilgili vs. olamazsınız ancak o pis egonuzla buralarda havlarsınız
psikolojik etkenlerle bir ilimi karıştırmayın , sizin verdiğiniz değeri kaldıracak veya düzenleyecek karakter dengesini bulamaması sizin verdiğiniz ölçüsüz değerle ilişkilidir.
En İyi Cevaplar