Sütyen takmadığım zamanlarda meme ucum sızlıyor. Taktığımda ağrı sızı olmuyor. Nedeni ne olabilir? Bir kitle vs olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılMeme ucu sertse (ki bu sertliğin de sebepleri olabilir) sürtünmeden dolayı böyle sonuçlar olabiliyor.
016 Yorumla
Soran+1 yılBiri diğerine göre daha çıkık ve çıkık olan sızlıyor. Umarım sürtünmeden kaynaklıdır.
- +1 yıl
pek çok sebebi olabilir. Sağlıklı bir cinsel hayatınız var mı?
Soran+1 yılCinsel hayatım yok
- +1 yıl
peki düzenli mastürbasyon yapıyor musunuz?
Soran+1 yılEh işte arada
- +1 yıl
düzenli bir cinsel hayatınız yoksa, düzenli mastürbasyon da yapmıyorsanız (ki eğer cinsel hayatınız düzenli değilse düzenli mastürbasyon yapmanız gerekir) bu da sürekli bir istek hali yaşamanıza bu da meme uçlarınızın sürekli sert olmasına sebep olur bu durumda sürtünmeye bağlı tahriş ve ağrı olur. Ama yine de bir meme masajıyla kendiniz bir kitle taraması yapabilirsiniz içinizin rahat etmesi için de mamografi öneririm. Ya da düzenli mastürbasyon yaparak sorunun geçip geçmediğini gözlemleyip ona göre hareket edebilirsiniz. Düzenli mastürbasyon yapmanıza rağmen istek sürekli devam ediyorsa ve meme uçlarınız sürekli sertse o zaman vücudunuzu cinsel anlamda tanımıyorsunuz ya da mastürbasyon konusunda yeterli bilgiye sahip değilsiniz demektir. bu durumda da bir cinsel terapist desteği almanızı öneririm.
Soran+1 yılCinsel terapist 😀 daha neler 😀
- +1 yıl
evet. neden güldünüz?
Soran+1 yılCinsel terapist mı söyleyecek bana mastürbasyon yaparken nerden tahrik olacağımı? Kendi bedenimde bunu tecrübe etmem daha kolay değil mi?
- +1 yıl
kaç yaşındasınız?
Soran+1 yıl32. Sana uyup yaptım şimdi ikisinin de ucu sızlıyor.
- +1 yıl
Bu durumda tezim doğrulanmış oldu. Sağlıklı bir mastürbasyon yapamadığınnız için istek durumu devam ediyor. Biraz önceki konuya gelecek olursak maalesef 32 yaşında vücudunu cinsel anlamda tanıyamamış ve verimli bir mastürbasyon yapamayan bir kişinin cinsel terapist desteği alması gerekir.
Soran+1 yılAma almayacağım teşekkür ederim
- +1 yıl
sanırım yanlış anladınız. Sizi benden destek almaya ikna etmeye çalışmıyorum. Sadece çözüm için izlemeniz gereken yoldan bahsediyorum.
Soran+1 yılYoo ben öyle anlamadım zaten. Genel olarak böyle bir konuda destek almayacağımı belirtmek istedim.
- +1 yıl
siz bilirsiniz. O zaman lütfen kendinizi cinsel anlamda keşfetmeye ve mastürbasyon hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBokser giymediğim zamanlarda bende de oluyor. Ucunun giysiye sürtmesi ile ilgili. Bu şekilde ucunun yara olduğunu biliyorum. Özellikle denize girdiğimde deniz şortu da aynı sorunu yaşatıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılKrem sürüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet böyle olduğunda krem sürüyorum. Bir iki güne kalmadan normal durumuna dönüş sağlıyor. Sanırım ucunun ebatı ile alakalı bir olumsuzluk. Sizin için de geçerli olabilir.
Soran+1 yılTavsiye ettigin bir krem var mı
Cevap sahibi+1 yılEvet var, aptonia sürtünme için çok etkili. Deneyebilirsiniz.
Soran+1 yılTamam bakacağım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Umarım faydasını görebilirsiniz. Farklı bir durum aklınıza gelmesin, tamamen sürtünme kaynaklı. Ben bunu tam olarak boyunun ve başının büyüklüğüne bağlıyorum. Sizin de göğüs uçlarınız büyük veya dışa çıkık ise tamamen sürtünme sebeplidir.
+1 yılSerbest oldugu icin alışık değil biraz sudyen takma alışsın hee birde masaj yapmak lazim ona
02 Yorumla
Soran+1 yılUcu diyorum. Küçük ucun neresine masaj yapayım
- +1 yıl
Parmaginin ucuyla hafif dokunuslar yaparak yaninda emecek biri olsa da emse gecer hemen sen parmagini islat ve masaj yap
+1 yılKıyafet sürtünce falan tahriş veya tahrik oluyordur bilemiyorum
00 YorumlaSürtünme den dolayı sizlar surekli tisort ya da kiyafetine temas eder yürürken oynama yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğeri de sürtünüyor ama sızlayan biri
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCokmu dışa çıkık ućlariı
09 Yorumla
Soran+1 yılBiri çıkık zaten sızlayan da o
- +1 yıl
Cinsel ilişki yasiyormusun.. o esnada tek emiş yapıyorsa partnerin
Soran+1 yılHayır yaşamıyorum
- +1 yıl
O zaman bir cildiye bölümüne gidip.. bi göster bence...
- +1 yıl
ya da ne zamanlarda dışa çıkıyor...
Soran+1 yılCildiyeye niye gideyim? Ben momografi çektirmem gerek diye düşündüm
- +1 yıl
Sağlık kurumuna danışmak enguzeli.. dediğinde olabilir
Soran+1 yılÖyle yapacağım bir ara
- +1 yıl
tamam.. sağlıkla ilgili konuşmak istersen... ekliyebilirsin. teşekkürler
tahrik oluyor olabilir ucu şişiyorsa kabarıyorsa
011 Yorumla
Soran+1 yılSızlıyor, tahrik olmuyor.
Soran+1 yılNormalde de çıkık
Soran+1 yılHayır burdan söyle
Soran+1 yılSütyen toplayıp sıkıştırdığı için ağrıya engel oluyor olabilir. Ay bilmiyorum kadınlarda bu durum sıkça göründüğü için akla ilk gelen şey oluyor
Soran+1 yılO neden ağrıyormuş
+1 yılDoktora gorunmende fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKitle olabilir doktora görün bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBundan korkuyorum işte
Cevap sahibi+1 yılKadınlarda sık görülüyor maalesef ☹️ inşallah değildir ama yine de baktır için rahat etsin
Soran+1 yılInşallah değildir. Tatilden sonra baktırırım. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım değildir
ısteklısındır
00 YorumlaMonografi çektir bi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılalışkanlık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Regli yakın mı
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok yakın
Soran+1 yılAma birinde oluyor sadece
Soran+1 yılSutyenleyken ağrı sızı olmuyor. Çıkarıp dolaştığımda ve sadece birinde oluyor
Soran+1 yılSadece birinde olduğu için başka bir şey olmasından korkuyorum
Soran+1 yılTam uç kısmın içinde sızı bastırınca anlıyorum ama başka bir ağrı yok
Soran+1 yılHayır ama ben de anlayamıyor olabilirim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım