Cinsellik Cinsellik amacı olmayan, sadece arkadaş olabilen birisi misiniz? Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Saygısı edebi yerinde doğru düzgün insan evladı kalmadı Güncellemeler+1 yıl Şu sorumu cinsel yaşama çeken KS nin Allah belasını versin Cinsellik amacı olmayan, sadece arkadaş olabilen birisi misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet öyle birisiyim 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl ben ikisi de olamadım valla ne sarkıntılık edebildim ne de arkadaş kalabildim hiçbiriyle arkadaş olamadım. İnsanlar zorlaştı artık ve onları memnun etmek imkansız. 0 0 Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evet cinselik olmadan Samimi olduğum kız arkadaşlarım var ve saygımızı bozmadan ne gerekirse konuşabiliriz 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. var öyle arkadaş olarak takıldıgımız.. hatta beraber içeriz bana gelir o başka oda da ben başka oda da uyuruz birine karşı boşsam boşumdur 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir karşımdaki insanın yaklaşımına bağlı 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet öyleyim. Kimseyle cinsellik yaşamak gibi bir amacım yok. Herkese arkadaşça yaklaşıyorum. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Arkadaşlarıyla cinsellik konuşan zaten bir tuhaftır. O kadar tuhaf değilim çok şükür 😌 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet öyleyim yoksa çevremde insan kalmaz 0 0 Yorumla
emrebdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl hepsini ayrı ayrı başarabilen biriyim 0 0 Yorumla
TereyaglıGuymak Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mesafeyi koruyan herkesle arkadas olabilirim 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Yok öyle birisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet öyle birisiyim
ben ikisi de olamadım valla ne sarkıntılık edebildim ne de arkadaş kalabildim hiçbiriyle arkadaş olamadım. İnsanlar zorlaştı artık ve onları memnun etmek imkansız.
Evet cinselik olmadan Samimi olduğum kız arkadaşlarım var ve saygımızı bozmadan ne gerekirse konuşabiliriz
var öyle arkadaş olarak takıldıgımız.. hatta beraber içeriz bana gelir o başka oda da ben başka oda da uyuruz birine karşı boşsam boşumdur
Kişiden kişiye değişir karşımdaki insanın yaklaşımına bağlı
Evet öyleyim. Kimseyle cinsellik yaşamak gibi bir amacım yok. Herkese arkadaşça yaklaşıyorum.
Arkadaşlarıyla cinsellik konuşan zaten bir tuhaftır. O kadar tuhaf değilim çok şükür 😌
Öyleyim zina günahına bulasmak istemem
Evet öyleyim yoksa çevremde insan kalmaz
cinselliksiz hayat yaşamaya deymez
hepsini ayrı ayrı başarabilen biriyim
evet olabilirimm
Öyleyim tabi kii
Mesafeyi koruyan herkesle arkadas olabilirim
Yok öyle birisi
ben işte
Kaldı