bekaret önemli bir kavram mıdır sizce? Evlendiğiniz kişi bakir-bakire mi olmalıdır? Siz bekaretinizi korumamışsanız evleneceğiniz kişiden temiz olmasını bekler misiniz? Bir de bakire olmayan bir kadın evlenebilir mi? Bakire değilse bunu evleneceği bir insana nasıl söylemelidir ya da saklamalı mıdır bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakir olduğum için bakire biriyle evlenmek isterim bunu beklemeye hakkım var değil mi? Ben beklediysem bugüne kadar o da beklemiş olmalı yaşanılan bazı şeyler özel kalmalı o benim olmalı sadece ben onun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim için önemli değil olsa ne olmada ne fakat daha önce tecrübeli birinin kalkıp bakir/bakire birini istemesi de aşırı saçma geliyor. Namusla ilişkilendirilmesi de çok saçma geliyor bana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
+1 yılBen bir zar parçasınin insaar üzerinde ne kadar etkili olduğunu biliyorum ama benim için anlamsız bir şey erkek her kişiyle yatar kadın yapınca kız değil bırakın bu işleri kalbe bakın gözlere bakın haa birde insanın ruhu kah.. e ise ona yapacak birsey yok evli iken de aldatır
10 YorumlaKendine hakim olamamış insan, evlendikten sonra da olamaz. Kimin eli kimin cebinde ihtimalinin çok yüksek olmadığı, sadakatin olduğu bir evlilik istiyorsam ve ben de kendimden eminsem, tabi ki bakire isterim.
Sen parfüm reyonundaki tester'ları mı satın alıyorsun, yoksa arkasındaki paketlileri mi?10 YorumlaBen bakirim ve eşimin de böyle olması için bakirim bunu ondan bekleyebilmem için hiç cinsel temasım olmadı kimseye sadece o iş değil öpüşmedim bile en fazla el ele tutuşmuşumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yaşa kadar bunu isteyebilirsin ama yaş geçtiyse örneğin 25 ve üstü bunu bir kadin veya erkekten beklemek sağlıklı olmaz. Dini nedenler değilse sebep tabi ki. Çünkü cinsellik bir ihtiyaç nereye kadar kendini tutabilir ki bir insan?
10 YorumlaBir kadın için önemli bir kavram. Dakat toplumun diğer bireylerini ilgilendiren bir tehtid unsur değil. Kutsallaştirilmasina da karşıyım.
10 Yorumla
+1 yılNamus sadece kadına ozgu bir şey değildir.
Erkekler herseyi yapio bakire isteme hakkı da yok. Bekaret önemli değil benim icin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHem erkek hem de kadın, evlilik dışı cinsel birliktelikte bulunmamaya özen göstermelidir. Bekaret, bir kadının en değerli hazinesidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkesin namusu kendini ayrıca namus iki bacak arasında değil bedeni bakir olup ruhu bakir olmayan var herkesinde karşına kendi gibi biri cıkmalı bence
00 Yorumla
+1 yılBir insan bakire/bakir değilse bakir veya bakire eş aramamalı. Boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtik bos bakire bile olsa agzna almisligi vardir
Davul saglam ama tokmak degmedigi yer yok21 Yorumla
+1 yılHiç ilişkim olmadı ama karanlıklardan geldim yani her şey iki bacak arası değil bence.. ahlaktır namus benim düşüncemle yani keşke yapmış olsaydım , keşke erken den evlenmiş olsaydım da bir mala bağlı kalmamış olsaydım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bakirsem eşim de olmalı, değilsem o da olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*** kyim bekareti ben inanmıyorum onu bile dikiyolar artık
01 Yorumla- +1 yıl
+1..
sevdigim kadına toleransım var
00 YorumlaBekaret önemli değil gider diktirirsin olur biter
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım diktirme yasaklanır ilerde.
+1 yılGereksiz büyütülen bir olgu.
00 Yorumla
+1 yılBakirsem tabiki bakire olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılönemsiz
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakire değilsin sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım