Cinsel ilişkiye girmek için once temizlik şart, en az 2 gün mastürbasyon yapanlar iyi zevk için mastürbasyon yapmayacak depo sulamak için stok yapacak, iyi bi vücut temizliği yapacaksın, kıldan tuyden arınmak gerekir ikitarafta buluşma öncesi ya da buluşma anında iyi bir duşta bu işe başlarsa bu dikisin zevkine doyum olmaz, hele birde tahrik edici kıyafetlerle desteklenir herkes tutmayın beni uçuyorum der. Bol zevkli günler dilerim
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTemizlik ve romantik ortam birde plan
00 Yorumla Önce kafa olarak hazırlarım, heyecanlanırım,
hayal bu aşamanın olmazsa olmazı, sağlam bir duş pırıl pırıl olmam lazım saf temizlik koklamalı insan. Kendini beğenmeli önce.
Gerisi geniş bir hayal dünyası..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici olarak ve eğitimci kimliğim ile demo sunabilirim sana , deneyimlemek için ön başvuru dm'den yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKomple vücut temizliği. Tabi biz agdaya gidemiyoruz 😂😂 guzel kokular, sac sakal tras. Erkek icin bu kadar. Tabi onemli olan istekli ve arzulu bir partner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim, niyet ettim bugün cinsel ilişkiye girmeye amin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVücut temizliği ve duş. Daha uzun vadede ise uyluyu iyi alma ve beslenmeye dikkat etme, bol su içme.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Kesin bi seks olacaksa duş almış ve temiz kıyafetli olmaya özen gösterirrim, bi de parfüm tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılplanlı ise duş ve kişisel temizlik yeterli oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncesinde 5 6 km agir tempoda koşu yapar sonrasında hızlı tempoda atarim 50 mekik 50 sınav hareketi ile bitiririm sonrasında da hazırım 😀
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle ortam hazırlarım sevdiğim kişinin beğeneceği şeyleri alırım mutlu bir kadın her zaman erkeğini mutlu eder düşüncesiyle küçük dokunuşlar bakışlar temas sonrası zaten gelişir ama önemli olan her zamankinden farklı olmayı hazirlamaktir
00 Yorumla
+1 yılO an ki duruma bağlı şimdi neler olacağını bilemeyiz ama şunu solim sinirim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliplik bile iğneye takılırken yalayıp takıyorsun sevişmekte o yalamak lazım
00 Yorumla
+1 yıl3 5 kilometre koşuyorum kondisyon yapıyorum önce 😄😄😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖperim severim ön sevişmeyi uzun tutarım
00 Yorumla neler yapabileceğimi tahmin edemezsin ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHicbirseye gerek yok istekli ol tm
00 Yorumla
+1 yılKadın bulayım da gerisi kolay
00 Yorumla
+1 yılKıyafet, kurgu, fantezi
00 Yorumla
+1 yılSiz cinekolok musunuz doktore hanım?
00 YorumlaHep hazirim hic hazirsiz olmadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla giriyorsun oluyor
00 Yorumla Yalatirim
48 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişisel temizlik ile
00 Yorumlao yengenle benim aramda saaneğ !
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBı hazırlık yapmam
00 Yorumla Anın akışına bağlı
00 YorumlaKisisel temizlik ve guzel kokular
00 YorumlaHazırlanmam
00 Yorumla
+1 yılYazarsan anlatırım
00 YorumlaÖn sevişme ile
00 Yorumlakaldırarak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026