Erkekler nasıl ereksiyon olursunuz, sevgilinize oral yaptırarak mı, ya da farklı şeylerle mi? Bayanlar siz peki, nasıl tahrik olursunuz ve sekse hazır olursunuz, orası sulanır yani?
Ben cogu zaman hazir sayilirim :D Daha fazla istekli bir hale gelmenin en iyi yolu uzun bir onsevismedir. Yani kadinla uzun uzun opusup boynunu falan emdikten sonra kadin artik kendinden gecerse bu beni daha da azdirir :) Goguslerini oksamam ve elimi bacaklarinin arasina atip vajinasini oksamam beni yeterince hazir hale getirir. Hic durmayip oral sekse gecerim :*
1. Erkeğin kendisine ait uzuvlariyla; kolları, omuzları, boynu, penisi, bacaklarını gördüğü zaman. 2. Erkeğin vücudumda göstereceği hamlelelei ile. Onları saymaya gerek yok... 3. Kadın vücudu da hoşuma gider amma birpenis kadar değil..
seksi giyinirim yıkanırım temiz pak olurum kıllarımı temizlerim dişlerimi fırçalarım ve rahat çıkartılabilecek kıyafetler giyerim ;) ön sevişmeye başlayınca ereksiyon olmaya başlarım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ise temizlik tabiki şart ama doğaldan yanayım, doğaçlama olmalı seks bence. Aniden gelişmeli olaylar.
ben de sekse hazırlanırken hani birazdan seks yapacağım düşüncesiyle değil. bir gün öncesinden seks olabilir yarın şu durumda şeklinde hazırlanıyorum. yani 24saat öncesinden olmazsa olmaz. yoksa yarım saat öncesinden duşa girip de birazdan seks olacak düşüncesiyle zaten hiç hazırlanmadım seks de yapmadım böyle
Zaten opusurken kalkıyor ama oral siz seks düşünemiyorum
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben öpüşürken sevgilimle ben daha soyunmadan şeyini pantolonun üzerinden vajinama sürtüyor, kendisi boxer lı oluyor bu esnada ve penisini elletiyor bana, kabardğını ve sertleştiğini hissediyorum.
En İyi Cevaplar