Eşimle hâlâ birlikte olmadık?

Evleneli üç gün oldu. İlk gecemizde oteldeydik. Reglimin son günüydü. Önce biraz ön sevişme yapalım istedim bir sorun yoktu iyiydi. Sonra duşa girdim birlikte olalım diye. Yine biraz seviştik sonra o prezervatif taktı ve erken boşalmamak için geciktirici olanı takmış ve epey bi sertleşemedi. Benim de biraz uykum gelmişti kalktı duşa gitti. Sonra açıkladı meğerse boşalmış. Duştan sonra geldi bana sarıldı baktım uyuyoruz ben ağlamaya başladım teselli etmeye çalıştı beni her gece bizim vs vs diyerek. Sonraki gün hem bu olaydan hem başka bi durumdan dolayı moralim tamamen gidikti. Eşimin beni istemediğini düşündüğüm için ben de onu artık isteyememeye başladım ve bana yanaştığında ağlamaya başladım çünkü bana istekli bi erkek gibi gelmiyor. Öpüyor ama sevgiyle öpüyor şehvetle değil. Ön sevişmeyi o kadar gereksiz uzatıyodu ki uykum geliyo. Hiç heyecanlı değil benimle sevişirken. Böyle olunca da çekici gelmediğimi düşünüp ağlıyorum. Epey bi konuştuk ettik biraz düzelmiştik sonra ben yatağa geçtim göz bandını takmıştım o da geldi yanıma yattı uyumaya. İki gündür evliyiz ne uyuması bu dedim o da göz bandın vardı şöyle böyle söyledi ben de çıkarsaydın dedim. Yine birsürü ağladım o da yalandan yine benle birlikte olmak istedi ama inanmıyorum aslında istediğine. O kadar şehvetsiz dokunuyo ki bana. Yine birlikte olmadık sabah uyandık daha iyiydik yine sevişmeye başladık ki yine aşşşırı sıkıcıydı. Bi tane öpüyor uzun süre sarılıyor tekrar bir tane öpüyor bu kadar saçma bi ön sevişme. Ve yine sertleşemedi yine birlikte olamadık. Üç gündür sadece ağlıyorum ben libidosu çok yüksek bi kadınım ben sevgi değil şehvet istiyorum. Aramızda şehvet yok. Benden etkilendiğini bile hissedemiyorum ben. Evlenmeden önce arabada kaçamaklarımız olmuştu sertleştiğini o zamanlar hissetmiştim ama artık yok birlikte olamıyoruz. Millet ilk gece ikinciyi de yapalım derdine düşerken ben üç günlük evliyim ve hâlâ bakireyim. Boşanmayı bile düşünüyorum açık açık ben seni aldatırım dedim eşime. Araştırıyorum bu konuda hep kadınların ilk gece korkusundan geciktiğini okuyorum erkekten kaynaklı böyle bir gecikme de görmüyorum ki tamam sadece bizde değilmiş bu sorun diyeyim

Güncellemeler
+1 yıl
Üçüncü gecemizde de sertleşme olmadığı için birlikte olamadık. Eşimin canı aşırı sıkkın olduğu için bu kez ben ona destek oldum. Sorununun erken boşalma olduğunu ve bundan çekindiğini, ama hiçbir zaman sertleşme konusunda çekinmediğini sürpriz olduğunu söyledi. Daha önce kaçamak yaptığımızda ben de sertleştiğini hep hissederdim. Bir de prezervatifi sertleşmeden takıyor araştırdım o da etkiliymiş. Ne olur nasıl olur bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dördüncü gece ve yine birlikte olamadık. Artık olabileceğimizi de sanmıyorum. Boşanmak istiyorum ona da gücüm yok insanlara nasıl açıklarım diye ya da dul beni kim alır diye halbuki hâlâ bakireyim ama kim bilecek ki?
Eşimle hâlâ birlikte olmadık?