Eşimle evlendiğimizden beri birlikte olamadık :( çok üzülüyorum :(?

merhaba herkese :( evleneli 5 gün oldu yani 5 günlük evliyim ilk gün düğünümüz akşam oldu neyse misafirler felan gitti ben odama çıktım geceliğimi ggiydim eşimi bekliyorum neyse cam yatağıma yakın bekle bekle sinir oldum sonra masaları toplamaya başladılar sinir hastası oldum adam sen niye topluyorsun değilmi damatsın yani git karının yanına :( neyse yanıma geldi bekledim onu girdi yatağa uyudu :( ertesi gün asker gecesine gitti ben yine bekliyorum mutsuzum bana soğuk çünkü :( artık dayanamadım ağlamaya başladım annem geldi yani kaynanam noldu kzıım niye ağlıyorsun diye sorud ben drumu anlatınca eşimle konuşmuş sanırım akşam eşim çiçekle geldi eve bende zaten bana yaklaşması için kırmızı iç çamaşarı felan almştm bir umut birlkte olrz dye tam denk geldi giymştm işte kırmızı rujum felan çok güzel lmuşsun felan dedi teşekkür ettim sonra sarıldı bana öptü felan ama yine yattı uyudu el öpmeye gittik annemlere işte gdierken mağazaya uğradık bebek kıyafetlerine bakıyo diyo bana aşkım bebeğimiz olsun istiyorum lütfen çocuk yaa masada arkadaşlarıyla konuşuyor felan nepalım dedi.. bende dedm normal ilişki yaşadıkda çocuk yapması kaldı diye sessizce ama o anladı eminim moralim sıfır yani bana nedne böyle soğuk çok seviyorum onu çokta yakınım bir kötülük yapmadım hala ilişki yaşayamadık :( çok üzgünüm ne yapayım :( bir şeyler söyleyin yakın olmak istiyorum böyle elimi felan dokundrym öpyrm onu üstne çıkyrm ama :( o çekiniyomu korkuyormu anlamıyorm nedne böyle yani çok kötym çok üzgünm :(
Eşimle evlendiğimizden beri birlikte olamadık :( çok üzülüyorum :(?