Güncellemeler
+1 yıl
Elde ettiğini düşündüğü İçin soğumuş olabilir mi
2 saat uğraştık bir türlü tam olarak içime girmesine müsaade etmedim belki vajinismısım bilmiyorum o da arada hep sertliği gidince bozuldu benden soğumuş mudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Giremeyince bende de bazen sertlik kayboluyor. Yani çok deneyip uzun süre giremeyince odak kayboluyor. Soğumaktan değil o. Vaji olabilirsin. Sanırım bazı korkuları beyninden atamıyosun
Evet olabilirim nasıl yeneceğim ve beklemez değil mi bu durumu çözmemi
Ben bekledim. Benim desteğimle çözdük. Bununla ilgili önce kendi başına yalnızken egzersizler var. Ama bu egzersize başlamadan önce kafanda yer alan tabuları ve imkansız görünen noktaları aşman lazım. Terapi seviyesinde konuşaral sorarak cevap alarak başlaman lazım. İstersen bi başlangıç yapabiliriz konular hakkında düşündüklerinden çekincelerinden bahsederek
ilişkiler de en az Yarım saat, ön sevişme şart... hemen olaya girmeye calisirsa senin kasman gayet normal... cok tecrübesizmis
Bidakine denersiniz erkek arkadasini bosaltiysan birsekilde sogumaz
Bırak bunu o düşünsün seni iyi rajatlatamamış olabilir
Sogumuş bence birazda kendi utanmışyır inince. Kwndini suçlama rahat ol oda becerememiş ilk ilişki amatörle zor olabilir
Olabilir konsantrasyon bozulduğu dünya güzeli olsanda farketmez
Nasıl yani ya
Amaca ulaşamamış sonuçlanmamış eylem erkekte soğuma bıkkınlık yapar
İyice yalayıp ıslatmadan dan diye girmeye çalıştıysa olacağı o halbu ki seni rahatlatana kadar dillemesi gerekirdi ki vıcık vıcık olup bağıra bağıra gir içime artık demeyliydin
ben soğumuştum. Sonrasında hiç beraber olmadım ama atsan atılmaz satsan satılmaz durumu var bizde
Neden soğudun ya
daha uzanıp skilmesini beceremiyor :)
E o kızla tek amacın buymuş demek ki kurban ol o kıza ya urspu değilmiş
niye sıkıyorsun da benim çükümü acıtıyorsun? Bırak da ikimiz de zevk alalım. Sanki zorla yapıyormuşuz gibi sıkması deli etti
hayr canım kızla tek amacım bu değildi. Sevdiğin oğlan seni sever tokatlayarak, kırbaçlayarak sever onunla bir daha beraber olur musun? Eğer olmazsan uruspusun ve erkeklere tek seferlik veriyorsun demektir.
Bunu bilinçli yapmıyor
bilinçli ya da değil fark etmez. O anda seks biter ve bir daha asla sevişemezsin.
her şey sokup çıkarmak DEĞİL
ne yani skimi koparacak gibi acı hissedecem ve sevişmeye devam mı edecem? Tamam sen gel seninle sevişirken kolunu bacağını koparırmışcasına ezeyim, sıkayım. Sonra da bir bok olmamış gibi devam edeyim. Anlaştık mı?
Sen onun İçin doğru kişi değilmişsin başkaları gayet de onun içine girmeyi başarır ama demek ki senn yetersizsin yapamamışsın
canım man kafa şeyinin kaslarını sıkıştırırsa 19 cm kola şişesi gibi yrrk nasıl girsin?
Madem o kadar kadınsın, o kadar yüreklisin, o kadar konuşmayı biliyorsun buyur sen al. Gizli olmasaydın sana fotosunu atardım. Dudakların uçuklardı
Nasıl tam birleşme olmadı ya?
Kendimi ıasıyorum giremiyor
Ön sevişme diye bir şey var. Oral yapmıyor mu?
Hatta yazabiliyorsan bana yaz sen.
Yapıyor ama o noktaya geldi mi tıkanıyorum
Tıkanmak?
Zaten bu noktada iş çocukta bitiyor sende bitmiyor ki
Taktik vereyim yapabilirsin
Ver taktik o zaman
Dm anlatayım
En büyük sıkıntınız zaten kasmak
Soğudu mu
Yok korkma seksten kimse soğuma
Kuru muydun ki... oral yapmadı mi
Bir iki kez daha deneyin
Olmazsa yapmaz dmi
Evet
Neden
Buraya yazamiyorum
Bekaret gidiyor desene
Burdan herkes görür taktik versem ya
Denemekten vazgeçmez korkma😊
Şimdi mi oldu olay?
Hayır dün
Geç olmuş.. erken haber versen müdahale ederdim..
Ne yapabilirsin ki dün akşam oldu
Delemediğim duvar kalmadı...
Ver taktik o zaman
Bul beni o zaman.
sana gurban olsun
yaşın kac