cinsel birliktelik yaşamadık ama birbirimizi elle tatmin ediyoruz son yaptığımda boşaldı bana hali tavrı değişmedi hala ona çok aşığım o da bana çok aşık ama yinede gözündeki saygımı yitirirmiyim merak ettim
Güncellemeler
+1 yıl
not olarak hayatında hiç cinsel ilişki yaşamadı o taraklarda bezi hiç olmadı ve kimse onu boşaltmadı bu ilkti ikimiz için
Sus o. rusbu sevgiymis o. rusbudan sevgi olmaz yatin tekmeyi yiyince görecen k. ahpe bir de ortalikta bakireyim temizim ahlakliyim diye gezecen sonra baskasina kendini kakalamaya calisacan
yapıyor o da bana ben de zevk alıyorum o da ama bişey sorucam o boşaldığında titreme ses çıkarma gibi şeyler olmadı kısa kesti hemen bitirdi normalmidir
içeri girmek gibi bir niyeti yok bana ben istesem bile yapmayacağını söylüyor soğuma ihtimaline karşımı diyor bunu o da benim gibi ilk ilişki için evlenme taraftarı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bu da soru diye sorulmaz ki yani ayrıca işini iyi yaptığın sürece sorun olmaz
iyi yapmışımki boşalmış
iyi yapsan da yapmasan da o kadar oynarsan boşalır merak etme ya uzun ya kısa sürede cinsellik basit bir şey değil benim fikrim
Neden soğusun ya çok iyi işte hem fazla ileriye gitmemişsiniz ne güzel onun Sana saygısı var böyle birini bulmak zor bırakma onu
Tipik beyinsiz türk kızı işte seni sevdigini ni sanıyon yarın ayrılacaksın
ya ya sen aramızdaki şeyi ne bilirsin hayatında hiç sevilmemişsin hayatsız bacım evladı
sıktır gıt yrak kafalı
Sus o. rusbu sevgiymis o. rusbudan sevgi olmaz yatin tekmeyi yiyince görecen k. ahpe bir de ortalikta bakireyim temizim ahlakliyim diye gezecen sonra baskasina kendini kakalamaya calisacan
Bosaldiysa zevk almış demektir hoşuna gitmiştir merak etme yine ister 😊
Eğer seni gerçekten çok seviyorsa sana daha da bağlanmasını sağlar merak etme.
ben boyle bos seylerle ugrasmam. oyle kizi dmaltr s2erim oracikta. yoksa ayrilirim.
çünkü sen cinselliği ilişkinin bi parçası değil amacı olarak görüyosun. duygusuz ve anlamsız sekslerden bi an önce kurtulman lazım tavsiye ederim
ama oda hiç ilişki yaşamadı o olayın zevkini bilmiyor nasıl gitsin başkasını sksn o kadar karaktersiz değil
ari kovanina comak soktun sen vermezsen gidecek. ya son ver bu islere ya da ileriye git. ortada kalma.
sen onu tatmin ettikçe soğur başka arayışlara girer sevenler boşalmaz ve boşaltmaz duygu besler sevgiyi
Hayr sogumaz bence bidahakine agznla yap daha cok hoşuna gider
Ona zevk aldrmaya bak oda sana yapsn
yapıyor o da bana ben de zevk alıyorum o da ama bişey sorucam o boşaldığında titreme ses çıkarma gibi şeyler olmadı kısa kesti hemen bitirdi normalmidir
Yani normal istese kendini tutsa oda olurdu
Yaşlar kaç
20 21
Özelden yazarmısn
Dm bakarmsn
Cinsellik yaşamak çok etki eder ama soğutur mu bilmiyorum bir şey olmaz inşallah.
inşallah olmaz aksine onu daha mutlu daha bana düşkün gördüm
Çok iyi bu söylediğin durumlar. O zaman olumlu etki yapmış.
İçeri girmedikçe elde etmiş sayılmaz soğumaz
içeri girmek gibi bir niyeti yok bana ben istesem bile yapmayacağını söylüyor soğuma ihtimaline karşımı diyor bunu o da benim gibi ilk ilişki için evlenme taraftarı
O zaman elle devam
İi bosaltsaydın dibinde bisey kalmasaydı ya
bilmiyorum iyi miydi değil miydi
Bişi olmaz bence rahat ol
soğur
nerden biliyorsun
Görevini yapmışsın kız dediğin Erkeğini boşaltacak
peki sever mi yinede
Ben olsan daha çok severim
Hayir ya neden yitiresin onu rahatlatmissin
peki siz sevgiliyken sizi boşaltan biriyle yine de evlenirmiydiniz
Tabiki evlenirim evlendimde