11 aylık evliyim. Eşimin almış olduğu gecelikler var ilişki için giymemi istiyor. Bazılarının üstü transparan göğüslerim belli oluyor ve biraz utanıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Seksi iç çamaşırları giymek aslında sadece erkekler için yapılan bir hazırlık değildir. Kadınlar, kendilerini daha iyi ve özgüvenli hissederler.
Öte yandan seks için hazırlık yapmak da birçok uzmanın önerdiği bir durum. Seks öncesi o anı düşünmek, belki makyaj yapmak, parfüm sıkmak ya da özel bir şeyler giyerek hazırlık yapmak hem kişiyi mental olarak hazırlayan hem de karşıdakini mutlu eden bir süreç.
Erkekler, tamamen çıplak bir vücut yerine iç çamaşırlı bir vücudu daha çekici ve seksi buluyor. Bunun nedeni tam bilinmese de insan doğasının keşfetme arzusuyla büyük bir ilgisi olduğunu düşünülüyor. Biz de bu sonuçtan yola çıkarak sizlere cinsel hayatınızı ateşleyecek birkaç öneride bulunmak istiyoruz.Günümüzde seksi kıyafet çeşitleri aklın alamayacağı kadar fazla. Neden siz de yararlanmayasınız ki? "Nasıl olsa üzerimde durmuyor" diye düşünerek kendinizi özel hissedeceğiniz parçalar giymekten vazgeçmeyin.
Erkekler, görsel materyaller ile daha fazla uyarılıyor. Seksi çamaşılar, bu uyarılma konusuna inanılmaz ölçüde katkıda bulunuyor. Bu Yüzden Artık Utanmaktan Vazgeç 👍😉
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla utanma durumu olmamalı artık. ama daha yeni yeni mi bunları giyeceksin? sen onun eşisin. aklındaki fantezileri seninle yaşamak zorunda. ona gayet cesur bir kadın gibi davran, isteyen, arzulayan. bunu yap, utanma, seni dha çok arzulayacaktır. ben de evliyim. istiyoruz bunları eşlerimizden
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
Kocan o senin. Yanında hiç çıplak dolaşmıyormusun? Birlikte duşa girmiyormusunuz. Utancak bir durum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirini yapmıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan karıaından kocasından utanırmı hiç. Kadınların çoğu ilk evlendiği zamanlarda utangaçlık yaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılYeni evlenildiği zaman illaki oluyor ama 11 ay olmuş artık alışmalısın..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. gece giy hafif loş ışıkta daha rahat edersin
00 Yorumla
+1 yılBunu aşamazsan mutsuz olursunuz beğenmiyorsan giyme bunu söyle ama utanmak nedir
00 YorumlaEşinin yanında da utanma yani seni Seksi görmek istiyorsa öyle davran zaten o senin özelin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence giy gözü dışarı kaymasın
00 Yorumlaİlişkiye gireceksen çırılçıplak olacan zaten
00 Yorumla
+1 yılUtanıyor olman doğal erkek için de keyif verici
00 YorumlaEşinden neden utanır bir insan?
00 YorumlaEe eşim sonuçta ne olcak giy
00 YorumlaYatak da utanma olmaz
00 Yorumla
+1 yılEşine insan utanır mı yahu...
00 YorumlaAdı üstünde eşin yabancı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. utanacak bir şey yok giy işte
00 Yorumla
+1 yılkimden utaniyorsun
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerini eşin sevmiyor mu
00 Yorumla
+1 yılEşin giy nolcak. Hiç mi çıplak gormedi
00 Yorumla
+1 yılYatarken eşin görecek bunda ne var ki
00 Yorumla1 aya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Giy adam almis o kadar
00 Yorumla
+1 yılAbla helalin sonucta ama bilemedim.
00 Yorumla
+1 yıl11 ay olmuş hala utanıyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışırsın sonuçta çıplakta okuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyide esinle ciplak kalmiyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAaa nasil soymuyor mu seni. ya da ciplak sarilmak opmek istemiyor mu. Cok tuhaf
utanma giy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyanman normal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fantezi gecelikler giymeye utanıyorum. Bu durum ne zaman geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat