Seks yaparken başınıza gelen komik , ilginç veya korkutucu olaylar nelerdir?

#seks #komik #korku #endişe
#seks #komik #korku #endişe

Korktuğum bir anımı anlatarak başlamak istiyorum. O zamanlar daha toyuz tabi neyin ne olduğunu pek bilmiyoruz. Bir gün kız arkadaşımla banyoda devam ediyoruz ben yere yattım, partnerim üzerime oturdu ve yukarıdan da su akıyor tabi. Kontrol kendisindeyken belirli bir süre sonra kızın elleri ayakları neredeyse tüm vücudu zangır zangır titremeye başladı . Noluyo mk dedim. Tabi biyandan da kendini kasıyor olması beni daha da endişelendirdi.

Kızın sara hastası olduğunu ve nöbet geçirdiğini düşünerek yattığım yerden tokat attım, yetmedi ikinci tokadı attım. Ulan kız daha çok titremeye başladı. Tabi , ilk defa böylesini gördüğümden neyin ne olduğunu anlayamadım hemen soğuk suyu açtım kızın üzerine tuttum, yere yatırdım ayaklarını yukarıya kaldırdım ve ayaklarını sallamaya başladım. Kız bişeyler demeye çalışıyor ama diyemiyor. Ah dedim çenesi kilitlendi, ağzını açmaya çalıştım felan. Kız sonra yavaştan gülerek
-geri zekalı , demez mi? Bi yandan gülüyor mal felan diyor.
Dedim
-senin mk ben , ödümü kopardın noldu öyle..
-Boşaldım aptal , dedi
Dedim
senin ben belanı s*keyim , öyle boşalma mı olur , ölüyosun sandım.

tabi tavan yapan kalbim bi süre sonra normal çarpıntısına döndü ve kaldığım yerden devam ettim. Gerçekten çok korkmuştum.. Kulakları çınlasın

Seks yaparken başınıza gelen komik , ilginç veya korkutucu olaylar nelerdir?