Korktuğum bir anımı anlatarak başlamak istiyorum. O zamanlar daha toyuz tabi neyin ne olduğunu pek bilmiyoruz. Bir gün kız arkadaşımla banyoda devam ediyoruz ben yere yattım, partnerim üzerime oturdu ve yukarıdan da su akıyor tabi. Kontrol kendisindeyken belirli bir süre sonra kızın elleri ayakları neredeyse tüm vücudu zangır zangır titremeye başladı . Noluyo mk dedim. Tabi biyandan da kendini kasıyor olması beni daha da endişelendirdi.
Kızın sara hastası olduğunu ve nöbet geçirdiğini düşünerek yattığım yerden tokat attım, yetmedi ikinci tokadı attım. Ulan kız daha çok titremeye başladı. Tabi , ilk defa böylesini gördüğümden neyin ne olduğunu anlayamadım hemen soğuk suyu açtım kızın üzerine tuttum, yere yatırdım ayaklarını yukarıya kaldırdım ve ayaklarını sallamaya başladım. Kız bişeyler demeye çalışıyor ama diyemiyor. Ah dedim çenesi kilitlendi, ağzını açmaya çalıştım felan. Kız sonra yavaştan gülerek
-geri zekalı , demez mi? Bi yandan gülüyor mal felan diyor.
Dedim
-senin mk ben , ödümü kopardın noldu öyle..
-Boşaldım aptal , dedi
Dedim
senin ben belanı s*keyim , öyle boşalma mı olur , ölüyosun sandım.
tabi tavan yapan kalbim bi süre sonra normal çarpıntısına döndü ve kaldığım yerden devam ettim. Gerçekten çok korkmuştum.. Kulakları çınlasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok fazla sexs yapmaktan testisim kasigima çıkmış kız dedi sen tek testislimisin diye bir baktım bir tanesi var ödüm kopmuştu
:D çok iyiymiş ya
😂😂o nasıl boşalmak harbiden
Ben ilk seksimde çok acı çekmiştim. Çok acıyor dedim. Partnerim de acı maçı bize işlemez bacı dedi. Gerizek*lı
o saçmalamış ve gerçekten aptallık etmiş. Seks o kadar güzel bir şey ki.. düzgün işlersen yaşadığın acı seni bulutlara taşır ve çok büyük bir hazza dönüşür. Seninki ökzmüş biraz
Evet öyleydi ve esimdi boşanıyorum simdi
üzüldüm :( umarım mutlu olursun diyeceğim ama öyle durmuyor gibi.
Neden ki
boşanıyorum dedin ya.. karar vermişsin o yüzden dedim ama ayrılık mutluluk getirecekse tabi ki en doğrusunu sen bilirsin
Anladım, ayrılık kurtuluş benim için 🤗
o zaman daha çok mutlu olman dileğiyle
Teşekkür ederim size de iyi bosalmalar😄
:D haha teşk ederim fakat bu hikaye yıllar öncesine ait ya
Bu siteye sorunlu evliliği olmayan insanlar pek gelmiyor zaten, ki ilişkideki kadın da erkek de aslında zıt karakterler ve kadınlar burada bir nevi aydınlanma da yaşıyor, bunu yazmak istedim nedense bu görüşü görünce:)
@Gecenindusleri neticede çoğu sosyal medya kullanıcısı reel yaşamda elde edemediği veya karşılığını bulamadığı boşlukları buralarda tamamlar. Aydınlatıcı yanı olduğu gibi ego, hırs, sevinç, mutluluk, üzüntü, taklitçilik, özenti gibi duygularında bastırıldığı zeminlerdir. herkesin bir sebebi var, benim ki vakit geçirmek bir başkasının ki farklıdır blabla öyle gider. Ayrıca evli olup sağlıklı ilişkisi olanlar da vardır illaki
Ben evlenmeden önce de buraya üyeydim. Bu arada evliliklerin nerdeyse hepsinde sorun olur büyük veya küçük
Kadınlar özelinde dedim:) ki evlilik değil sevgililik konusunda da benzer şeyler var, hani iyi giden ilişkisi olan birini çok az gördüm:)
Evet sorun olur da burada olanlar da genelde o sorun büyük olanlar oluyor:)
Harbiden öyle boşalmmi olur ölecekti😂🤣🤣
o şekilde ilk defa gördüğüm için inanılmaz korkmuştum. Bir de şehir dışında bi yerdeydim aklıma neler neler geldi.
😂😂😂
:D he gül gül başına gelir bigün
Daha cok var be😂😂
büyük konuşma sen yine de
Aynen sksks
:D
Ya bi s*ktir git kahkaha attım ya