Yabancı partnerimle ilk gecemdi. Kondom kullanmıyorduk. Her şey harikaydı. Boşalmama yakın söyledim ve içeri mi dışarı mı diye sordum. Sessiz kaldı. Ben de onu korunduğunu düşündüm. Ve içine boşaldım. Sonra kıyamet koptu. Sabah kendimi ertesi gün hapı almak için nöbetçi eczane ararken buldum. 😝😝😝
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç unutmam hahahahahaha bi gün tam boşalıyorum kız maşallah aşkıma maşallah falan demişti agabahgsjqjags birine de 2.40 dk aralıksız yaptıgımı söyledim boş almadan inanmadı uygulamalı gördükten sonra senin ilişkilerinin neden uzu. Sürdü günü anladım dedi 😃
14 Yorumla- +1 yıl
2.40 dk uzun mu?
- +1 yıl
@Fight4forHonor senin kaç kardeşim 6 saat mi fitness hocası bi insan olarak en fazla o kadar saat dayanabildim böyle bişey yapmadığın o kadar belli ki
- +1 yıl
21 yasimdayim 5 dk dan asagi sürmüyor
- +1 yıl
@Fight4forHonor 2 saat 40 dk bro
+1 yılKadının tekiyle zevkin doruklarındayken telefonu çalmıştı arayan kocasıydı. Benim başıma gelen kötü bişey yok ama partnerlerim arasında en şanssız en talihsiz bu kadındı 😅
10 Yorumla
+1 yılAracın bozulmuştu sahilde kumsala gitmiştim gezdikten sonra bindiğinde yanımda sevgilimde vardı çalıştıramadık sonra seks yapalım sabah usta cagiririz dedik çıplak uyumusuz gündüz saat 11 olmuş gelen giden bize bakıyor du aaay çok utanmış tim🤗
31 Yorumla- +1 yıl
Bişi olmaz ne olacak yiğidin mali meydanda olur 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılVajina içinde git gel yaparken piss piss ses geliyordu havadan sanırım acayip bir ses 🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahahah 🤣🤣🤣 havadan piss pisss 🤣🤣
- +1 yıl
Yok canım kokuyor demedim zaten sadece hava yapıyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gir cik yaparken vajinadan çıkan havayı kız osurdu sanmıştım
11 Yorumla
+1 yılİçerde kalan prezervatif ve son anda geri çekilip arkadaşımın telefonunun üzerine boşalan ben. Az daha içeri boşalacak paniği bi yandan, içerde kalan kındom haniği bi yandan, telefon bozulacak paniği bi yandan komik bi anıydı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsekste başıma gelen kötü şey: başıma gelmemiş olması
76 Yorumla- +1 yıl
Daha kotu sey ise bunu kotu olarak degerlendiriyor olmasi
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 niye, iyi mi?
- +1 yıl
Yani kimse kotu olarak degerlendirmez oldu kendi fikrim ve dogru olani kesinlikle evlenmeden once yasanmamasi
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 Ben zaten evlenmeden önce yaşamaktan Bahsetmedim
- +1 yıl
Biliyoruz heralde tam tersini soyledigini niye iyi mi yazmissin o konuda kendi fikrimi soyledim
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bi gün seks yaparken 😃hayal yani kaza nerden olsun 🤣
10 Yorumla
+1 yılKotu birsey uzun zamandir 3. cu bosalma animi yasayip tamamen tüketilemiyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Prezavartif o anki zevkle kadının icnde kalmisti 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKızkardeşime yakalanmıştım
20 Yorumla
+1 yılbaya enteresan şeyler gördüm
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilimin ağızı kokuyordu midem bulanmıştı
10 Yorumla
+1 yılİlk seksimde penisim kalkmamıştı
10 YorumlaSekste komik ne olabilir yahu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPre... in sert ilişkiden dolayı 3. Defa yırtılması
10 YorumlaOral yaparken ağzıma işedi☹️
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOsurtarak yapmam
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİste yani öyle oldugunu biliyorum o sekilde tarif ettim birde cikolata suruo oral seks cektirdim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic yasamadim
21 Yorumla- +1 yıl
Adam olan evlenmeden aseksuel gibi hasar zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılErken bosalmistim sokar sokmaz 🙈🙈🤭
11 Yorumla- +1 yıl
Gorusumun sevilecek. bi yani yok ki yaaa 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks mi o ne
10 Yorumla
+1 yılKomik şey olmadı da fantezi olarak oldu
10 Yorumlaarabada basıldık :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks yapmadım ilkim olur musun tatlim
00 Yorumla:D burdan anlatılmaz
00 YorumlaFake jij
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026