vücudum çatlak dolu. Bir erkekle flört bile etmiyorum. İstemiyorum böyle bırakın seksi bir şeyi sevgili olmam öpüşmem bile. Ve 19 yaşındayım sadece. İlerde lazer vs düşünüyorum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılaga trdesin bul kız bulamayan bir abazan o kadar bakmaz onlar sen tepe %30 erkeğine bakarsan bulamazsın tabi ilk başlarda tam aksine daha az seçici ol zamanla düzeldikçe ve tecrübe kazandıkça seçicileş mantıklı olanı bu benim ilk manitalarım çok canım kızlardı mesela çünkü tecrübem azdı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi bulamadım demiyorum? Dikkatli oku istersen?
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler cok mu kusursuz dert etmeyin böyle şeyleri. Bunlar için özgüveninizi düşürmeyin. Boy kilon gerçekten çok güzel. Bu on yargılar ile kendini kapatma. Kendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊. Herkes kusursuz değil elbet ama bir erkeğin çatlağa bakması %80 ken bir kızın anca %20 genelde paraya mesleğe bakıyor kızlar da
- +1 yıl
Kusur aradıktan sonra hiçbirimiz gecemeyiz o testleri. Sonucta sevdiğin biri seni her halinle sevmeli. Bunlari sorun eden birini de cidden hayatında yük olarak taşımaya gerek yok
+1 yılBeyaz catlaklara lazer etki yapmiyor.
Ivana santacruz var instagram da, dans ederek meshur oldu. Fizigi cok guzel ve onun bile catlaklari var bu seni teselli edecekse.
Catlagi olmayan bir kadin yok ki, bu kadar kompleks bosuna. Zaten hamile kalinca cogunda cikiyor. Takma05 Yorumla
Soran+1 yılBen çatlağı olmayan dolu kadın gördüm. Benden 15 kilo fazla benden kısa çatlağı yok. Hayat işte
- +1 yıl
Kuzenim oldum olasi zayif olmasina ragmen catlaklari vardi cunku kisi uc bes kilo alir yaza dogru verirdi ona ragmen kalcalarinea catlaklar olustu.
Bu kadar takma seven gormez bile. Benimde var hic dert etmedim
Soran+1 yılHızlı kilo alıp verince oluyor. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Hizli yavas kilo vermekle alakasi yok cilt yapinla alakali tamamen inan ki
Soran+1 yılEvet alakalı biliyorum ama tetikliyor da bir gerilme şeyi var sonuçta
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de çatlak dolu ne ben sorun ederim ne partnerim bence çatlaklar tatlı bile duruyor ayrıca çatlakların görünümüne gelene kadar fiziğin yüz güzelliğin önemli zayıf ince bel iri popolu bi kadının çatlağı sorun olur mu sence?
03 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarımda çatlaklar var. Hiç öyle olmuyor fiziğin güzel de olsa göze batıyor
Cevap sahibi+1 yılSen fazla takıyorsun ünlü mankenlerde bile var çatlak ama bu toplum tarafından kabul görmüş bir şey kimse sana neden çatlağın var demez
Soran+1 yılÜnlü manken olmayıp çatlağı olmayan dolu tanıdığım kişi var hatta istisnayım böyle çevremde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
+1 yılNormaldir bende 24 yaşına geldim bir kızla olmadım en iyisi böyle yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim de sonum böyle olacak galiba
- +1 yıl
Olmaz karşına iyi biri. Çıkışında sonunu sen pek düşünme.
Soran+1 yılSenin de olmaz o zaman
- +1 yıl
Ya kısmet nasip artık.
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇatlak falan takma kafana gönlün güzel ilişkin ateşli olsun yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim yanlış anlamazsan eğer tanışmak konuşmak isterim
Soran+1 yılBu siteden tanışmıyorum
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim iyi geceler 👋
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yılUraşma çatlaklarla falan. Onlar dikkat çekmez hiç. Sen gülümsemeye çalış daha güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılÇeker 🥲. Teşekkür ederim
- +1 yıl
aa a çekmez diyorum. benden daha mı iyi bileceksin. dokunurken öperken falan hiç belli olmuyor o
abartma ya kimler kimlerle sevişiyor ne olacak 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılAbartmak değil öyle bir dolu çatlaksız kız var. Gözü de kalır nasıl mutlu olayım ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girmeyi mi istiyorsun. Yakin zamanda hızlı kilo alip verdin mi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zayıftım 45 kilo falan sonra 3 ayda falan 53 kilo olmuştum o zaman oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılBalik etli misin. O kadar çok sorun etme bence
Soran+1 yılHayır. 1.67 boy 48 kiloyum. O zaman da balık etki değildim bacaklarım kalındı biraz.
Cevap sahibi+1 yılİliskiye girmeyi mi düşünüyorsun peki. Çatlak var diye mi girmekten vazgeçiyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende sana mükemmeli kimin yaşatabileceğinin farkına varmışındır
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılaslıında konu biraz derin belki olması gerekipte sana hakettiğini veremeyenler aslında seni mutlu etmek için sana dokunuşu bile özel olduğunu hissettirmeye yetecek farklı bir tür ilişkiye itecektir
Soran+1 yılDetayı okudunuz mu
Cevap sahibi+1 yılbeki senin beğenmediğin yerlerine kim nasıl birisi olursa hiç takılmaz sana neleri verir bilirmisin emin ol yazamıyorum ama yaşamak istediğin şeyler var ya daha mükemmeli yaşatacak ki inanamazsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz İçin ama öyle olması zor yani
Cevap sahibi+1 yılo nedenmiş sen bazen düşünemezsin bile ama sana değerli olduğunu bir başkasının hissettirmesinin yerini ne alabilir ki
Cevap sahibi+1 yılaslında gizliolmasam yazarmısın bilmiyorum ama 5 dk yazışabilmek sana daha açık yazmak istediğim şeyleri rahatlıkla iletmek isterim
Soran+1 yılYazışmıyorum buradan
Cevap sahibi+1 yılok sorun değil ama senin izlediğin filmlerde yaşamayı arzuladığın şeyleri aslında anladığımı bilmeni istedim ve yaşayabileceğini de sen bil istedim
+1 yılÇatlakların nedeni nedir ve nerende
02 Yorumla
Soran+1 yılKalçamda ve bir bacağımda baldır arkası ve iç bacak
- +1 yıl
Nedeni nedir peki, kilo degisimimi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa saçmalama sanki herkes manken
02 Yorumla
Soran+1 yılVücudum güzel o konu da sorun yok evet herkes manken değil ama benim için böyle imkansız gibi
- +1 yıl
Yok imkansız diye bir şey yok merak etme neler var 🙂
+1 yılÇatlak boş ver gel yapalım
00 Yorumlaseks yapmak zorunda değilsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bir insanla sevmeden sevilmeden sarılmadan öpüşmesen sevişmeden mutlu olmadan yaşamak zorundayım ama evet
Soran+1 yılİstiyorum neden istemeyeyim
Soran+1 yılÇatlaklarım yüzünden istediğim şeyleri yapmak istemiyorum ve yapmıyorum. Her iki taraf İçin de
Soran+1 yılBacağımda kalçamda var
Ben sevgilin olsam dert eymezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılEderdin bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora göründün mi bu konuda
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi değil ama ilerde lazer peeling vs ne yapılabiliyor gitmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılMoral bozma o zaman düzelir her şey
Cevap sahibi+1 yılseks hayatın zarar görmez takma kafana
Soran+1 yılDüzelmiyor çatlak işte neyse boş ver teşekkür ederim
Sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun kilon kaç?
010 Yorumla
Soran+1 yıl1.67 boy kilo 48
Cevap sahibi+1 yılOwww sheeet bosversene çatlaklıkları felan :)
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte 🥲. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl:) neden olmuyor?
Soran+1 yılDedim ya soruda zaten
Cevap sahibi+1 yılCatlaklıklardan dolayı mı?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBunlar vücudunu beğenen biri icin sorun olmamalı :)
Soran+1 yılVücudumu bunları görünce beğenmeyecek zaten
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle deme eski konuştuğum kadında da vardı ve bu sorun olmuyordu bizim aramızda bundsn dolayı bence sende Ya beni bul Ya da benim gibi birisini :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden bu kadar onemlis senin için bu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl önemli olmasın. Bir erkekle sarılamadan aşkla ölüp gideceğim
Cevap sahibi+1 yılseni öylede kabul eden çıkar
Soran+1 yılÖyle görmesi lazım da ben öyle sevgili olayım sonra öyle görünce hayal kırıklığı yaşarsa? Sevgili olmadan önce aç kontrol edeyim mi diyecek.
Cevap sahibi+1 yılalışır vücut her şey değil sonuçta
Soran+1 yılBoş ver teşekkür ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım