Cinselliğe evlenmeden sıcak bakmayan biriyim. Flörtümle bunu konuştuğumda sevgilin cinsellik ihtiyacı için seni aldatır ve sen de buna saygı duymalısın dedi. Gerçekten bu iş böyle mi yürüyor? Gözgöre göre baska kadınlarla ihtiyaç için birlikte olmasına razı gelmek nasıl bir genişlik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu nasil kafa ya, göz yummak olur defolsun gitsin, bunu diyen adam evlenince hamile olan eşi ile yapamasa demk ki başkası ile yapacak, onu hak görüyor. Saygı duyarım böyle bir kız baştacıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik yaşayanın kendi tercihi olduğu gibi yaşamak istemeyesin de kendi tercidir. Onun amaç tamamen sana manipülasyon yapmak. Aldatan da olabilir fakat bastan konuşulup kabul edildikten sonra aladan zaten karaktersizdir. Bu tür şeylerle ikna etmek basitliktir. Bende evlenince düşünürüm bu tarz konuları. Bunu diyenleri hayatından çıkar, biriyle görüşüyorsan bu konuyu baştan anlaş sonradan kimse hayal kırıklığı yaşamasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMezhepsizlik, Allah korkusu olmamak ve de iffet nedir bilmeyen beyni uçkurunda olan insanları nasıl tanımlarsınız?
'' Flörtümle bunu konuştuğumda sevgilin cinsellik ihtiyacı için seni aldatır ve sen de buna saygı duymalısın dedi. ''
Şeklinde tanımlarım.
Karşınızdaki vatandaşın tek derdi nefsi, uçkuru.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılBakire olmayan birisiyle sevgili olurum ancak sevgililiğin bazı rollerini devam ettirebilmemiz gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYılın g@vatı ahhsahsh
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Olurum niye olmayim ki hiç bilmiyor olmasi bile hoşuma gider önemli olan isteginin olmasi benim evlendiğimde de yok çekecesek geregi yok sadece öncesinde istemesin🙏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sen gibi Bi kadınla birlikte olmazdım ama cemaatciler vardır
011 Yorumla
Soran+1 yılYa canım arkadasım? Karşıdakinin fikirlerine saygı duymak cemaatçilik mi oluyor. Ananınamından karıyla mı çıktın. Seven insan karşıdakinin isteğini önemser cinsellik falan fıs dokunmaya kıyamaz seven adam geçin bu ayakları istekli köpekler
- +1 yıl
Seven adam nasıl dokunmaya kıyamaz ya xjajajdhejwjhs senin Fizyolojiden psikolojiden biyokimyadan haberin var mı cahil ortadogu Arap kültürü agzıyla konuşuyorsun ben sevdigim insanı yaşamak isterim ruhsal ve fiziksel olarak bu benim yaratılmışım da var keza aynı şekil kadının da var sen nasıl olda da çıktıysa ananınamınndan insanız hepimiz sıg karı seni
Soran+1 yılYallah eskorta hadi
- +1 yıl
Aynen cevap veremezsin böyle 3 IQ kezo yallah eskort dersin basit kadın
Soran+1 yılBasit kadın senin yatağına girenler oluyor amckx ben ulaşılmazım anan da senin zihniyetindeyse babanın mezhep konya ovasından genişmiş
- +1 yıl
Ulaşışmazmış xhajajhsbs bu sıglık ve Arap kültürün karşısında tabi ulaşılmaz olursun xbsbshhs yatagıma girenler basit kadın diyo hemcinslerim görselde bu yazdıklarını linçlese seni özgüveni eksik gizli profil
Soran+1 yılYa ne anlatıyon kafasınısktiğim :D sktiğinorospları mı salcan başıma gelsin laflarımla senden daha çok zevk veririm onlara ağlak kardeşim
- +1 yıl
Bi insanı sevip onla bişeyler yaşamak özelim yapmak mahremin olması için sadece kıytırık bir nikah mı olması gerekiyor o kadar pislik bir zihniyetin var ki igrençsin ve insanlar duygularını bedenlerini paylaşınca o*r*spu mu oluyo kafaya bak sen gibiler ölmeli
Soran+1 yılTartışmaya açık bir konu değil bu gayet nesnel bi olay :D sktiğinkızın annesine babasına söyle bakalım nasıl bir tepki verecek zavallı batı özentisi :D Ha ayrıca sek. sin masumca bi sevgi paylaşımı olduğunu kimse söyleyemez ezik. Velev ki masum sevgi diyelim, bi ufak nikah çok zor olamaz bu kadar sevdiğin birine dimi :D siz bu kafada beles eskort getirmeye devam edin, size peşkeş çeken deliklerin ailesine acıyorum sadece ahhdwhysh
- +1 yıl
Böyle bir zihniyette oldugun için kendinden utanmalısın üsluba bak batı özentisi de olması gereken bu neden aileleri işin içine katıp nikah kıyıyorum istediğimi yaşarım istedigimle mahalle karısı beyninle düşünmeye devam et sen gibi insanların da cezasını verir Allah kendi gibi olmayanları yargılıyor delikleri peşkeş çeken falan sen kimsin yargılıyorsun ki sen gibiler evlenmeyi bekleyip evlenince de kocasının dalgası 7 cm çıkıyor sonra buraya soru atarsın tatmin olamıyorum aldattım mı boşanayım mı diye xhbahahs sen gibi vizyonlu bi kadın tecavüze ugrasa üzülmem çünkü siz gibilere müstehak
Soran+1 yılÖncelikle oeospucocugu, ben biriyle evlenirsem sevdiğim için evlenirim kalbim sizler gibi belaltında değil 7 cm muhabbetini anca senin takıldığın osrplar yapar. Allah senin belanı versin aynı temenniyi tüm kız kardeşin anan için ben söylüyorum. Aiktirol git şimdi kah, benin evladı
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Genişlik degil cuvallık senin özelin senin bedenin oyle bişe olamaz kan senin damar senin sevgilin beklesin🙃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Zaten bi kıza açılmadan önce bakire olup olmadığını sorarım!
00 Yorumla
+1 yılElbette olurum, herhangi bir kaza olmadığı müddetçe normal olan budur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYok daha neler. Karektersizmis. Tamam cinsellik ihtiyaç ama herkesin daha değerli olguları var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen zaten oyle istiyom kendim de oyle oldugum icin. Anca esimle yaparim. Benim ki dini acidan gunah diye ve ibadetinde birisi oldugum icin yapmam…
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ben saygı duyarım ama bir zaman sonra öpmeye felan izin vermesini isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik diyorum arkadaşım öpmek sarılmak cinsellik mi
Cevap sahibi+1 yılBazıları onada karşı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olan biriyle sevgili olurum asıl böyle biriyle olurum. İstekli olmak hepimizde var önemli olan kendimizi eşimize hayat arkadaşımıza saklamak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililiklerde cinsellik yüzeyelde olsa yaşanmalı erkek dayanamıyor çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılAy sktminabazaları anasından çıktığında karıyla çıktılar sanki. Dayanamıyor diyor bir de gebersin dayanamıyosa
- +1 yıl
Sen öyle düşün
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende niyeti direk evlilik olan biriyle evlenirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyon ya. Herkes gibi sevgili yapıp tanımaya hakkım var sevismiyorum diye görücü usulu gibi direkt evlenicem mi
- +1 yıl
Senin kafa kontak mi
- +1 yıl
Sen aldatilmayi hak ediyorsun
Soran+1 yılOrspucocgna bak annen de babanı aldatmış senin gibi kimin pci olduğu belli olmayan birey zina çıkmış
- +1 yıl
Senin kaç kişilikti annenle de böyle oldun
- +1 yıl
Özgüvensiz zavallı
Soran+1 yılDiyenin ppye bak * bakiri
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seven erkeğin gözü görmez başka kadınları kendi adıma konuşuyorum evlenmeden iliskiyede girmem
00 YorumlaHer karaktersizin lafını ciddiye alma derim
10 Yorumlaflörtüne bi sktr git diyemedin mi
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış.
Bence de evlenmeden yaşanmamalı.00 YorumlaYürür ama bazen rahatlatmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Maalesef oyle
00 Yorumla
+1 yılolurdum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı