Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Acele de olsa sabaha kadar da olsa yazarak da olsa içine girerek de olsa girmeden de olsa cinsellik bana her zaman zevk verir. İnsn bana hepsinin ayrı tadı var. Hepsi ayrı güzel. Ama bunu güzelleştiren partneridir, partnerler arası anlayış ve uyumdur. Herkesle zevk alamazsın. 😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda çok tecrübem oldu acele ile olan çoğu zaman daha çok zevk verdi gizli saklı olan desek daha iyi çok daha heyecanlı geldi geniş zamanda da oldu ayni kişi ile ama o anki heyecanı aradik
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks her zaman geniş zamanda, uzun uzun keyfini çıkara çıkara yaşanmayabilir. Her zaman değil ama bazen birkaç dakikanın içine sıkışan ayak üstü bir seks de gayet zevkli ve keyifli olur.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman yoksa böyle ayaküstü seks oldukça zevk verir tabii ki ama sürekli böyle ucundan ucundan cinsellik yaşıyorsan bu belli bir yerden sonra artık mide bulandırıcı hale gelir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun heyecanı çok ayrı oluyor. Biz balkonda hatta plajda çadır içinde bile yapmıştık sabah ve gece. Her zaman yapılsa adamı kalpten götürür ama arada tadından yenmiyor. Hele masa altından ya da telefon yoluyla tahrik sırası ve sonrası süreç tadından yenmez.
23 Yorumla- +1 yıl
Senin ne marifetlerin varmış
Cevap sahibi+1 yıl@Anlarım3005 Marifet değil ten uyumu. Her birlikte olan insanın zor yakaladığı bişey
- +1 yıl
Katılıyorum sana , özellikle en son cümlen çok doğru.
+1 yılToss off diye bir seri seks terimi var. Gün içinde sürekli sıcak tutar ama temas etmezsin. Artık dayanamayacağınız noktada birlikte olup karşılıklı patlarsınız. Gibi gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılspontane gelişen, kuytu köşede gizli gizli yakalanma riskinin verdiği adrenalin ile o an evet zevk verir fazlasıyla
10 Yorumla
+1 yılOutdoor yapıyorsan yakalanma riski heyecanı zevk veriyor
Onun dışında 15 dakikaya annemler gelicek acele et seksinden alınan bi zevk yok
00 Yorumlao tarz cinsellik fazla zevk vermez sadece ihtiyaç giderilir
10 YorumlaOrası ayrı bir fantezi yapan yapıyor zevk de alıyor ama rahatlık en iyisidir bence
10 Yorumlacok dahaa güzel oluyor ama sen deneme lütfen
10 Yorumla
+1 yılVermez yani ayak üstü olur tatlı olmaz hoş olmaz huzur vermez zevk vermez
00 YorumlaYakalanma heyecanı, adrenalin daha çok zevk verir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yakalanma riskiyle sevişmek her zaman heyecan verir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Spontane de güzel oluyor,, birden dudaklara yapışıp, şakırt diye içine girmekte güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVermez zevk. Cinsel iliskide zevk almak istiyorsan zaman ayiracaksin
00 Yorumla
+1 yılO anki adrenalin seviyesi alınan hazzı katlıyor, bu yüzden seksin yeri ve mekanı olmaz
00 Yorumla
+1 yılAşırı zevkli de olabilir ama bazen zevksiz de olduğu oluyor libido yüksekliğine bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zevkten ziyade sadece boşalmayı sağlar çok kısa süreli zevk verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılVakit yoksa nolcak. Aperatif de gerek bazen
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafı doyurursan iki tarafta mutlu olursa süper zevkli olur
00 Yorumlaİlişkiye heyecan katar ama fazlada tat vereceği konusunda emin degilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha heyecanlı ve zevkli olabilir ben bilmiyorum bakireyim
41 Yorumla
+1 yılYakalanma korkusuyla yapilan seks daha zevkli olurrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüthiş zevk verir ben bayılırım
1121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖn sevismeymis fanteziymis hepsi boş. erkeğin penisi girmeden seks olmaz. Aksini iddia edemez hickimse
- +1 yıl
@audia3-87 ya yav şama yürü şurdan
Cevap sahibi+1 yılBen doğru diyorum kim ne derse desin. Seks böyle olur ve vahşi gibi olursun o anda
Cevap sahibi+1 yılAdam bir şey demedi ki. Erkeklerin hepsi aynı değil sorabilir isteyen
Cevap sahibi+1 yılBen yorumlarda seninle görüştüm daha önce bir yanlışını görmedim
Cevap sahibi+1 yılTebrik ettin bir kucak dolusu çiçek bu benim için. Ben evliyim eşim çok seviyor beni çünkü iyi bir cinsel hayat yaşatıyorum ona
Cevap sahibi+1 yılÖyleyim her zaman hiperaktif biriyim yerimde duramam gittiğim heryere pozitif enerji getiririm. İnşallah senin hayatında mükemmel bir kadınla mutlu geçsin
Cevap sahibi+1 yılHergun biriyle görüşüyorum ama erkeklere yaptıkları yanlış. Arkadaş olmak isteyen biri geri çevrilmez ki. Bir kahve içer konuşursun kırmadan. 5 dakikada sevgili olunmaz. Bu yüzden çoğu erkeğin kız arkadaşı olmuyor. Erkekler ile birlikteliği sadece evlilik gibi görüyor çoğu
Cevap sahibi+1 yıl@audia3-87 oluyorum BİM'de çalışan iki kişi evlendiler ikisininde birikimi yoktu aileleri yardım edemedi. İkinci el eşya aldık iki odalı ev tuttuk. Kızlar evi var mı arabası var mı diye evlenemiyor arkadaşta olmuyorlar. Ben berlin'de 18 yaşında sevgilimle birlikte yaşadım hiç kimseden de yardım almadık. 6 aydır turkiyede yaşıyorum. İkili ilişkilerde çok sorun var iletişim çok kopuk insanların değişmesi lazım. Evlilik para demek değildir boşanmalar bu yüzden oluyor tanımıyorlar birbirini
En zevklisi o bence yakalanma korkusu vakit olmamasi ve plansız olması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman değil evde yavaş yavaş yapılması daha tatlı aceleye getirmek istemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Erkekler alırsa kadınları sanmiyorum onlar uzayli
50 Yorumla
+1 yılVerir seksin her an yapılanı zevk verir
10 Yorumla
+1 yılOlur olur daha tatlı olur
10 Yorumla
+1 yılyaşasan anlarsın anlatmak beyhude
10 Yorumlaheyecan kanka heyecan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılO an zaten heycan hepsini ateşleyip yükseltiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keyiflidir müthiş zevk verir
00 YorumlaHayır asla kimsede yapmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet verir..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Vermez o hazzı yasaman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTadı damakta kalan her şey güzeldir
00 Yorumla
+1 yılVermez koşa koşa ne öyle o
00 YorumlaO an ki duruma göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılQuickie zevki başkadır.
00 Yorumla
+1 yılAcele işe şeytan karışır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha heyecanli ve zevkli olabiliyor bazen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılVermez. Verse de doyum, lezzet oranı düşük olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Zannetmiyorum ya bitsinde gidelim gibi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç acele etmedim dikerken
00 Yorumla anzısın olan ilişkiler daha çok zevk verir ;)
00 Yorumla
+1 yılacele hiç bir şeyden bir halt olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhepsinin ayrı tadı var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Her türlü verir.
10 Yorumlahepsinin kendine göre bi hazzı var
00 YorumlaAcele seks bana göre değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcele eden ecele gider
00 Yorumla
+1 yılKimine zevk verir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Itici gelir bana göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bazen evet ama genelde uzun olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Heyecan adrenalin
10 Yorumla
+1 yılVermez
10 Yorumla
+1 yılFena zevk alıyorum hem de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Demekki alınıyor
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Hissiyat farklı ama
00 Yorumla
+1 yılVermez sanırım
00 Yorumla
+1 yılNadiren evet
00 Yorumla- Devamını Gör (7)