Iliski yasamadim hic ama duyguları cok merak ediyorum.
Kadin ve erkekler ilişkiye girdiklerinde ilk girilen an aci ve zevk olarak tarifiniz nedir?
Kadin ve erkekler ilişkiye girdiklerinde ilk girilen an aci ve zevk olarak tarifiniz nedir?
ilk yataga girdiginde ve soyundugunda hem utanma hem heyecan hemde korku saricaktir seni cunku kan gelmesi korkutuyor kizlari ve tabiki erkegini memnun edebilecekmiyim dusuncesi ilk kizligin bozulurken biraz aci ile birlikte zevk alicaksin ama o aldigin zevk aciyi bastircak ve vajinan biraz genisledikten sonra zaten aci diye birsey kalmicak ve zevk alma duyun articak o zaman zaten kimse seni zap edemiyor
Ama o zevkin acıyı bastırması kişiden kişiye değişir bence. Yani karşındaki kişiye göre. Eğer sevdiğin aşık olduğunsa zevk dolu olur ama sevgin çok değilse ve bundan dolayı kendini kasıyosan geçmiş olsun
eger ki erkek isini biliyorsa okuz degilse onun canini yakmadan cok rahat bozar ki
O kısmı bilemiyorum ben bizim taraftan baktım psikolojik olarak.
senin acindan bakinca sende haklisin cunku kizin psikolojisi de iyi olmali cok hassaslar cunku hele ko boyle konularda
Aslini istersen mast seksten daha zevkli ama sesoypeki bir erkek olarak bunu bir kadinla yapmak muthis bir psikolojik rahatmlama getiriyor
Anlamadim nasil yani
Biriyle seks yaptiginda heleki arada bir sevgi varsa ibsana cinsel hazdan cok mutluluk veriyor
Yeterince on sevişme yaşayıp islanirsan acı olmuyor hereket ettikçe yani girip çıktıkça zevk alıyorsun tabi erkeğin performansı iyi ise bu konuda hayatım
Mihriban😊😊
@sakininsan2 esk kadar insansın her lafa atlamaya devam edersen engelleyecegim seni
@mihribann1 o an nasil yani o zevk dehset derecde yuksek mi oluyo icine girince bunu merak ediyorum
O an olmaz devam ettikçe zevk alma artar canım.. Birde orgazm olmaya yakın çok zevk alırsın
Küfür yakışmadı rahatsız ettiysem özür dilerim eğleniyoruz şunun şurasında
@sakininsan2 eğlenme.. Benim üzerimde eğlenme nefret ettiğim şeyi yapıyorsun bu şekilde.. yapmaya devam etme yoksa bende etmem
Anladim ben seni ve özür de diledim
Ilk iliskiye girilen anda canin yanmiyor ve ondan sonraki gece kadin hissi kapiliyor bayanlarda ve azda olsa cekinme gidiyor
Cevap
19Cevap
Yani kızda acı olur ilk başlarda sonra öyle bir zevk alıyorsunuz ki hayallaer geliyor teninin sıcaklığı o zevk şehvet arzular.. insanı varya uçuruyor..
nasıl anlatalım ki burda sayfalarca yazmak lazım. f
Bunun belli bir tarifi yok iliklerine kadar hissediyosun eşsiz bişey
Aynı durumdan bende muzdaripim gel beraber cevabı bulalım 😉😂
Tarifsiz heyecan vericiydi ilki sonrasinda alisiyosn😊😊
Parmağını pastanın içine sok anlarsın.
Başka tarifi olsaydı cinsel birleşme olmazdı.
ne merak ediyosan anlatayim
Neler oluyor sana 😀?
erkek olarak acı yok hacı hep zevk
tarif yok edilmez yaşanır tatlım
Büyütülecek bir yanı yok
Zevk her zaman ön planda yapmanı öneririm
Yaz bana 😅
Bnde biomire😂
😊😊😊
çok şey merak etme
Hem aci hem zevk
Anlatılmaz yaşanır