Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence yapma beden abi dersen bu erkek milleti bin kadın ile olsa bile yarın bir gün yüzüne vurur geçmişini bu bir gerçek aaaaa bak ben ahlak bekçisi değilim karar her zaman senindir ama net bir şey söylemek isterim burada onlarca yüzlerce belki bayan bakire olmadığı İçin sorun yaşıyor 2000 lerde yaşamamıza rahmen durum halen bu maalesef ama abi erkekler hep yapıyor diyeceksin belki boş ver sen kendine bak yapmış olmak İçin yapılmaz bu aaaa belki sevdiğin bir adam olur beraber olursun sevdim yaptım dersin o zaman ayrı tartışırız eşitlik olsun diye yapma boşuna hiç bir zaman yapacaksanda kafana yatan adam gibi adam ile yap ki yarın bir gün sevdim yaptım diye bil şimdi yarın bir gün yapmış bir bayan olsan ve karşına iyi bir adam çıksa onun ne düşüneceğimi şimdiden kestiremeyiz bilemeyiz çok sevse bile seni bu konuyu dert edebilir sana hiç söylemese bile içinden senin eski yaşantını merak eder kafa yorar bu erkek milleti böyledir maalesef
09 Yorumla
Soran+1 yılHiç empati yapmamışsınız. Ben çok sevsem benim aklıma gelmeyecek mi? Bir tek karşı tarafın ruh sağlığı mı önemli? Bu ne kadar yanlı bir düşünce tarzı. Cinsellik illa sevilerek mi yapılıyor? Sonuçta bu bir ihtiyaç. Adam 1000 kişiyle yatacak ben bunu takmamaya mecbur muyum? O zaman o da benimkini takmayacak.
Cevap sahibi+1 yılKeşke her şey yazdığın gibi olsaydı bu ülkede kardeşim
Soran+1 yılAma ben dayanamıyorum…. Bu çifte standarta. Tüm gençliğim bom boş geçti.
Cevap sahibi+1 yılSeni çok iyi anlıyorum kardeşim sevişmek zevk almak deneyim kazanmak vücudunu tanımak orgazmı öğrenmek yaşamak tabiki çok güzel bir duygu ama erkek milletini biraz tanımış olman gerekiyor bu yaşta 18 değilsin sanırım bir duymuşluğun görmüşlüğün vardır elbet erkek milleti laftan anlamaz ve geçmişini yüzüne vurur bu ülkede veya seni istemeyebilir. Ve tüüüü kaka diye bilir abi dayanamıyorum bende eşitlemek istiyorum durumu bende sevişmek istiyorum zevk almak istiyorum diyorsanda sonradan karşılaşacağın bakirelik sorunu gibi şeyleri şimdiden hesaplaman ve bunun arkasında durman ve karşılaşacağın problemleri göğüslemen gerek var mı cesaretin? Abicim
Soran+1 yılBakire olmadığı halde evlenen çok insan var şu anda. Eskiye göre bu takıntı azaldı ama yok diyemiyorum elbette. Ama ben hiç bir şey yaşamadım bakire olsa bile sevişmiş sevgilisi olmuş temas yaşamış çok insan var. Görünüşte bakireler ama her şeyi yaşıyorlar. Ben hiç ihtiyacımı karşılayamadım. Erkek tarafı yaşadıysa ben yaşamadığım için çok kıskanırım hep yapamadığım günler zamanlar geliyor aklıma. Ben de istiyorum hayatımdan bir kaç erkek geçsin.
Soran+1 yılNe lisede sevgilim oldu ne üniversitede ne bir şey. Sevgilim olsa gene bir şeyler yaşanırdı cinsellik sadece sok çıkart değil ama insan temas istiyor. Kadınların da cinsel ihtiyacı var. Ben şimdi hayatıma bir erkek girse o oh her şeyini yaşamış ben sıfır kaldıramam çünkü benim bekleyişim tercihi değildi ben utangaçlık sebebiyle sevgilim olmadı. Biraz empati yaparsan sen de anlarsın sen hiç bir şey yaşamadın diye düşün ve bunu çok istek yaşadığın halde yapamadığını düşün. Karşındaki insanın her şeyi yaptığını. İnsana koyuyor anlatabiliyor muyum? Ha ülkenin durumu dersen bakire olmayıp evlenen arkadaşlarım var ama bakirelik bu kadar önemliyse bile rahibe gibi beklemek demek değil bu. İnan insanlar bir noktaya kadar yaşıyor. Ben çok mahrum kaldım.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni merak etme tercih senin kardeş erkek milleti yok demez hemen istersen olur ama duygudan yoksun olur belki ama olur yaşarsın ama anca ben yaptım dersin üç kuruş zevk alırmışım bilemem ama sen istersen olur
Soran+1 yılHayır yani mesela biraz hoşlandığım birileri olabilirdi geçmişte hani denemiş olurdum çok yoksun kaldım yani. Ben de gidip hadi herkesle beraber olayım demedim hiç bir zaman. Ama ben de insanım yani ben de çok istekli olduğum zamanlar kötü hissettiğim zamanlar oldu ki bekleyişim tercihi değildi inan çok zor insan istiyor yani. O yüzden çok kıskanıyorum yaşayan insanları. Hele bir beraber olacağım adamın yaşantısı daha da kıskandırır kendi kendime hep kendi yaşayamadıklarımı hatırlatır hep içimde kalacak. O yüzden istiyorum. Ya karşıma benim gibi biri çıkacak ki o da çok zor çok utangaç olup yaşayamaması ya da dini olarak saklaması lazım dini olarak zaten ben o kadar tutucu değilim onunla olmaz diğeri de denk gelmez. O yüzden bir şeyler yaşamak istiyorum. Ufakta olsa hayatım boyunca tek bir kişiyle olmayı sadece ben de onda teksem isterdim.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekareti kaybetmenin sıkıntı olup olmaması, erkeğin de bakir olup olmamasına değil, erkeğin bekarete bakışına bağlı. Bekarete önem veren erkeklerin çok azı, "bakire biriyle evleneceksem evlenene kadar seks yapmamalıyım" diye düşünür. Çok büyük çoğunluğu ise seks yapmayı kendisinde hak görürken evleneceği kişinin bakire olmasını ister. Bu durum, kadın-erkek ilişkileri yönünden bir çifte standarttır, ve bu düşüncedeki erkekler bu çifte standardı ilişkinin her alanında uygular, çünkü temelinde erkeğin üstün cins olduğu varsayımına dayanan ataerkil düşünce yatar. Sana tavsiyem, bekareti önemsemeyen, senin geçmişte cinsellik yaşamış olmanı sorun etmeyecek erkek bireylerle ilişki kurman olur.
20 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap ama doğru insana bekaretini ver arkasından düz gidene değil.
00 Yorumla
Ataerkil toplumda çoğu erkek böyle düşünmüyor. Sığar. Kendileri yapabilir ama karşı tarafı paketi açılmamış bekliyor. Yeni nesil pek kafaya takmıyor sanırım bu soyledigim daha lokal yerlerdekiler ya da beyni az gelişmişler için geçerli olmalı.
17 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu düşünce insanın çok sinirini bozmuyor mu? Sanki biz ikinci sınıf insanmışız gibi. Çok rahatsız edici. Sahiplenme diyip sevinenler var bide. Ama yani gurur kırıcı insanın kendi vücudunun kararını da mı o verecek ne münasebet.
Soran+1 yılÜlkede nefes alsan bile herkes yargı makinesi olmuş istesen de uzak duramıyorsun ki. Takmamayı öğrenmek güçlü bir psikoloji lazım cidden.
Soran+1 yılÇok haklısın bir iki kişi bulsak bile güvenecek aslında ne büyük zenginlik.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBakır erkek mi kalıyor ya.
Erkekler herseyi yapiyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz. Sende yasa bu arzuları. niye bastırıyorsun ki02 Yorumla
Soran+1 yılDimi doğru söylüyorsun biz niye mastürbasyon yapalım
- +1 yıl
Aynen öyle. Sonucta o da bakır olmayacak. Içinde uhde olarak kalacağına sende yasa. Bu zevki
yasın kac önemli olan canının ne istedigi
bakirsede pişman olabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğildir ya. Kimseyi bulamasa parayla yapar. Ben gidip parayla yapamicama göre
Soran+1 yılBunlar çok karışık meseleler
yapmak istiyorum ama bahane arıyorum tarzı bir başlık. sen kaybetmişsin zaten çok kasma
021 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki? Mesela yapmazsam o yapmış olsa rahatsız olucam
Soran+1 yılO zaman yapmam işte bakir bulamazsın diyorlar en masumu bile en az 10 kişiyle yatmış oluyor
Soran+1 yılCiddi ilişki mi peki seviyor musun yani
Soran+1 yılE sen takmıyor musun geçmişinde onun olup senin olmamasına
Soran+1 yılSende benimki gibi bir düşünce oluşmadı mı peki?
Soran+1 yılAnladım yani ben de yapıyım onunla eşit olayım düşüncesi olmadı yani
- +1 yıl
tabi onlayken bu düşüncem oldu. sonuçta o benden önce iki kişiyle sevişmişti, bense sadece onunla. bu durum düşüncede kaldı sadece. berbat bir durum aslında iki taraf içinde.
ne biliyim aslında çokta sadık biri değilim, aynı okulda başka bir kadınla bakıştım 1 sene boyunca. bende çok sağlam değilim
Soran+1 yılNeden bakıştın peki? Aldatmak mı istedin kız arkadaşını? Belki de sevmiyorsun gerçekten?
Soran+1 yılÖyle deme ya birini aldatmak pek de övünülesi bir şey değil. Sevmiyorsan bırak gitsin kimseyi oyalama bence. Seninki benim gibi değil sanki ben yaşamadığım karşı taraf yaşadığı için içimde kalıyor direk istemiyorum. Ama sen kabul etmişsin ama ilişkiniz ne kadardır sürüyor bilmiyorum o kişiyi kandırıyorsun bence o kişiye yazık olur.
- +1 yıl
3 yıl sürüyor. aslında çok denedim bırakmayı ama astım hastası kendisi, her ayrıldığımızda hastanelik oluyordu. bende devam etmek zorun kaldım. sonra sevmeye çalıştım felan. bilmiyorum karışık işler. bazen çok fedakarlık yapıyorum sanıyorum, diğer taraftan haksızlık yapıyorum. aslında işin iç yüzüne bakınca her haliyle ters bir ilişki söz konusu.
Soran+1 yılAnladım peki bu geçmiş konusundan ötürü mü? Yoksa genel olarak mı anlaşamadığını sevemediğini düşünüyorsun? Bence alıştırırak söylemeye çalış çünkü hadi şimdi nişanlısın ileride evleneceksin ya gerçekten aldattığın kulağına gitse o zaman çok çok daha kötü olmaz mı? Şimdikinden daha kötü bir durum olur bence. Hem senin hem de onun için de. Elbette ilişki senin ben karışmak istemem ama olmuyorsa da zorlamamak lazım.
- +1 yıl
haklısın ama önceki yaptıklarını soruyor tabi ama o kadar kafaya takılacak bir şey değil emin ol. sen saf tarafta ol yeter.
diğer tarafa gelirsek iyi arkadaşız ama sadece arkadaş sevgili kısmına geçemedik. o beni çok seviyor bense sanırım sevgili olarak sevemiyorum arkadaş olarak seviyorum onu.
ayrılma konusuna gelince ne onu aldatırım ne ayrılırım. onu üzmek yapacağım en son şey. sanırım sadece onun mutlu olması için yaşayacağım. aptalca belki ama ondan ayrılırsam cidden hayatı berbat olur bunu çok iyi biliyorum. o yüzden devam ediyorum
Soran+1 yılBakışmak aldatma olmuyor mu sence? Sen de aslında ilişkide sıkışmış hissediyorsun ben bunu anladım sanki. Sanki isteyerek değil de mecburiyetten kalmış gibisin o yüzden söyledim sonuçta senin mutluluğunda önemli. Tabi ki karşı tarafı düşünmen çok güzel ama kendini de düşün bence bir yandan. Hakkınızda hayırlısı olsun ikinizin de.
Soran+1 yılRica ederim ne demek hayat hepimiz sınanıyoruz bir şekilde farklı yerlerden. Birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulacağına eminsin yani bunlar 15 yaşına geldimi akrabaları karıya götürüyor sen ne diyorsunnn
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka o çok eskidendi o kadar da değil kendi sevgilisiyle veya kendi eskorta giden vardır da o akraba işi falan da yok yani
Cevap sahibi+1 yılVar hala var akraba olmasa abisi ya da arkadaşları götürür bulamazsın net
Soran+1 yılÇok küçük şehirlerdedir ya o çok eskide kaldı. Bir de oraya gitmeyi tercih etmeyen biri de olabilir nadir de olsw
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka bul bakalım sen
- +1 yıl
Ne alaka ya ben bakirim ön yargınızı kırın artık
Millet uzaya roket göndermenin peşin de sen neyin peşindesin bıra s.. ksin adam nolmuş sonunda sende bulmuş mutluluğu
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim de hakkım
Soran+1 yılSana göre saçma. Adamlar her haltı yiyip bakire istemeyi biliyor bu saçma değil mi sence? Bence herkes dengi dengine olmalı
Soran+1 yılİçimde kaldı çok şey ben yaşamamışken karşı taraf yaşamış olursa aşırı kıskanırım ama bazı çekincelerim var işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstiyorsan yaşa boş ver takmayın bu kadar ya kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala takmışsınız bakireliğe
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kesin bakiresin
Cevap sahibi+1 yılDoğru tespit aferin
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok saçma düşünüyorsın
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sen bakir olsan karın bakire olmasa ne hissedersin ne yaparsın dürüst ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşuna mı şu an benimkini çekiyom😐 sevgilim olmadı daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞartlar eşit mi olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ya o bakir olur da sen bakire olmazsan
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal olamaz ki. Erkeklerin zaten Yaşar.
+1 yılSanaldan baslayalim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamda bozulan bir şey olmuyor ama
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye pis olur hastalıklı olır
Cevap sahibi+1 yılHerkesle mi giricek
Soran+1 yılÖyle yapıyorlar işte çok insanla giriyorlar
Cevap sahibi+1 yılİyyy iğrenç iyi ki bakirim
Soran+1 yılÖyle bir iki kişi olsa öpüp başına koyacaksın adlarını yüzlerini hatırlamıyorum diyor çoğu düşün durumu
Cevap sahibi+1 yılYuh ya ne kadar itici bir şey gerçekten nelere dönmüş dünya ya
Soran+1 yılİşte onu diyorum bir iki kişi olur sevmiştir dersin hata dersin ama tüm şehri de düzmüşse insanın midesi kaldırmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. ne alaka ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBen denk olmak istiyorum mesela ben yaşamadıysam o da yaşamasın ya da o yaşadıysa ben de yaşamış olayım
Soran+1 yılBence değil. Şundan çok rahatsız oluyorum bir erkeğin binlerce kişiyle yatıp karşısındakinin kimseyle yatmamasını beklemesine
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılHaydaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe var o hayatını yaşamış olacak ben içimde kalmış gibi hissederim
- +1 yıl
Yazsana
+1 yılBn hala bakir. 😐
00 YorumlaHayır
00 YorumlaYap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDene
00 Yorumla
+1 yılGereksiz
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok rahatsız oluyorum karşıdakiyle denk olmak daha iyi gibi geliyor
- +1 yıl
Yasa duygularını bence bakır erkek yok
Soran+1 yılHaklısın olan da çok nadir denk gelmez
- +1 yıl
Yüzde 1
- +1 yıl
Oda bizi bulmaz
Soran+1 yılBelli olmaz hayat bu kanki 😂
- +1 yıl
Şen bilirsin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri