31 yaşındayım elim daha erkek eline değmedi sevgilim dahi olmadi çok acemiyim evleneceğim erkek için bu sorun olur mu
Erkekler genelde tecrübeli kız ister çünkü tecrübeli kızlar cilveli olur erkeğe nasıl yaklasacagini bilir ama ben bilmiyorum
31 yaşındayım elim daha erkek eline değmedi sevgilim dahi olmadi çok acemiyim evleneceğim erkek için bu sorun olur mu
Erkekler genelde tecrübeli kız ister çünkü tecrübeli kızlar cilveli olur erkeğe nasıl yaklasacagini bilir ama ben bilmiyorum
NE güzel işte. evleneceğin erkek bundan çok mutlu olur. Tecrübe dediğin ne ki aa. kocacığınla tecrübe edinirsin. hem ben tarif edeyim istersen tecrübeyi
Cevap
28Cevap
Ne anlatıyorsun be abla 😄 erkeler tecrübeli istermiş de tecrübeli cilveli olurmuş da asdf Yok Naciye Naciye cilveli Naciye ahahaa
Öyle ama bana yaklaşan erkek bakire olduğumu anlayınca gidiyor
Sen olayı yanlış anlamışsın asdfg
Onlar eskort gibi takılan kız aradığı için kolay av istiyor ondan. Sen ciddi düşünür kapağı atmak istersin diye kaçıyorlar asfg
31 yaşına kadar elime erkek eli değimedi yazısından sonra okumadım 🤭 şu an götüm vasıtasıyla gülmekteyim. Abla yalan söylemekte çok deneyimsiz belli ki.
Cevrendekilerle karıştırma
Ablam sen ölmüşsün mezarına toprak atan yok eğer doğruysa 🤲🤲🤲 25 yaşını geçipte bakire kalabilen kadınlar lezbiyen oluyor bu zamanda... o da ztn partner bulup bozduruyor. Ne diyim tanrı yardım etsin ruhuna çok kötü gençliğini yaşayamamışsın 🕊🕊🕊
Valla bekaretten çok elinin erkek eline değmemesi sorun olurdu :D O ne lan öyle 0 tecrübe :D Şirketin olsa tecrübesiz eleman alır mıydın D :D :D
31 yaşındaki bir kadın hiç bir şey yasamadiysa bilmiyorum yani konuşmaya çalışırım eğer sekse kapalıysa olmaz sanırım onla
El üstünde tutmaları lazım sizin gibi namus ehli insanları. Taçlar, tahtlar ve her türlü mücevherler size layıktır.
Hyr olmaz sevgilin seni alistirir bu duruma merk etme ama senin yaşında seks bilmemek enderdir maşallah
Öğrenirsin sende acele etme o zevki aldığında içinden gelecek ki sevdiğin kişiyle olunca hazzın zirvesine ulaşacaksın zevk heyecan bir arada
Erkekler daha çok bakir olmayıp bakire kız isterler
eline agzına aldın mı o yılan kendılıgınden ogretır sana
dilde tecrübe gerçekte 0 km olur o iş kardeş. sen çizginden şaşma
Ben o yaştan sonra hayatta Evlenmem Bakire olsun veya olmasın hiç umrumda değil
hiç korkma. göz açıp kapatıncaya kadar bozar. bi bakmışsın girmiş hepsi.
Ben ne cikveliler gördüm hepside bakireydi internet diye bişey var tatlım
mahmut abiden inciler
Huh?
Olmaz niye olsun
Sorun değil alışır keyif alirsin
Bence olması gerek bu çoğu erkek sorun eder
ilk olmak daha çok hoşuna gider erkeğin
Yooo herşeyi öğretir partnerin
Çöl basit iki p*rno izle ogrenirsin
Çok geç kalma evlen artik
Cilveyi onda öğrenmen daha çok hoşuna gider
super harika bisey degil mi bu erkek icin?
Ogrenirsin ama yasin daha da gecirme
Evlenmeye bak bos ver
ben bakireyim diyorsun yani
He he olur 😅
Olmaz ulan.😂😂 Gidip bozdurtma kızıı şeymaaa
alakasi yok
soeuya bak. neden sorun olsun.
Ne alaka
aradığım kız