Sen bakire değilsin , yok anal yapmışsın yok oral seks yapmışsın diyen?
Erkekler de her boku yerler kızlara da vay efendim şöyle böyle derler.. . 10 erkekten 9 tanesi böyle 1 tanesi de şüpheli ama sorsan hepsi namus bekçisi
Sen bakire değilsin , yok anal yapmışsın yok oral seks yapmışsın diyen?
Erkekler de her boku yerler kızlara da vay efendim şöyle böyle derler.. . 10 erkekten 9 tanesi böyle 1 tanesi de şüpheli ama sorsan hepsi namus bekçisi
Yooo istediği kadar adamla birlikte olsun benimle olduktan sonra mezara girene kadar beni unutamicak 😏 fark etmez namus bekcisi de degilim ben istediğimi yaparken o neden yapmasın o insan degil mi hormonu duygusu yok mu sen yobaz d@lllamaların arasında mı büyüdün acaba
Cevap
17Cevap
O tarz dusunen insanlarla ayni ortamda bulunmaktan bile migdem bulandigi icin asla öyle bi muamele gormefim su ana kadar
Ben kendimden sorumluyum. Millet ne yapmış beni bağlamaz. Her haltı yiyip karşı tarafa laf eden çok maalesef
Ne yaşadığına değil o anki kişiye ne yaşattığına bakmak lazım
Yahu nereden biliyorsun her foku yediğini? Senin kendine saygın yok diye öyle tiplere çekilmen, benim sorunum değil.
İki tarafta bir birini sevdikten sora sorun olmaz
Kadının cinsel geçmişini sorun eden erkek kıyaslanmaktan korkuyordur.
Erkek cok sevince takmiyor bana sen bakire dahi olmasan seninle evlenirdim diyenler oldu
Herkes geçmişinde bir şeyler yaşamıştır hiç sorun etmeye gerek yok
Heehe
Yo kime ne diye ne hakla
bazen olur bazen olmaz
Erkek egemen toplumuz hala ondan
Sormadım soranada söylemedim
erkekler öyleyse niye tecavüz taciz var
Evet oldu
boş muhabbet bence
Ben ilk 18 yaşında giydim milli formayı😂😂😂🫣🫣
Olmuyor
Haklısın valla