2 haftadır aramız bozuktu ve konuşmuyorduk. Ben de kafam yerinde değilken bir başka çocukla yattım. Çok pişman oldum tabi. Sadece içimi dökmek için eski sevgiline yazdım. Olanları anlattım ve beni teselli bile etmeden artık benim için sadece takılmalık olursun ya da hiç olmazsın dedi. Onun beni sevdiğini biliyorken nasıl bunu ona anlatırmışım. Ben aptal mı olmuşum. Bir sürü şey. Sizce ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Olan oldu artık bi buhrana kapılıp hata yapmışsın istemeyerek de olsa. Eski sevgilinle bir araya tekrar gelseniz bile sürekli bu yaptığın hatayı yüzüne vurur. Sende acı çekersin. Yeni bi hayata sayfa aç en doğrusu bu bence. Aşkla kal.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan sonra seninle sadece sevişmek için görüşecek yani seviyeni düşürmüş yani doğru olanı yapmış.
İki haftada bir başkasıyla hunharca sevişebiliyorsan zaten o çocuğu da yeterince sevmemişsin demektir.
Halk arasında sadakatsizlik diyoruz biz buna
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de şu şarhoştum o yüzden seviştim klişeleriniz yok mu çok komik oluyorsunuz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Valla kötü bi durum tamam erkeklerde yapıyo ama söylenmez yani söylemekle yanlış yapmışsın bırak gitsin muhattap olma bi daha eskisi gibi olamazsınız...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Senin yaptığın iyi birşeymiş gibi çocuğu mu suçluyorsun şimdi
16 Yorumla
Soran+1 yılÜzgün olmama takıl adı bile sadece yatmış olmama takıldı normal mi
Soran+1 yılNe yapabilir ki en fazla muhatap olmaz
+1 yılNiyr yattın hadi yatgin nsri söyleme erkekler çoğu bu konuda hassas olsun hayatım zevk aldıysan önemli değil nsdil geçti mi diye sormaz. Kıskanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAncak yarı yolda bırakılınca anlıyorsunuz yanlış kişiyi tercih ettiğinizi değil mi.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Yani haklı yanları var ama o sadece yatmış olmama takıldı üzgün olmama hiç bakmadı bile
- +1 yıl
Gerçekten sevseydi senin samimi oluşunu takdir etmeliydi.
bir kızmaya hemen başkasıyla yatmaya gidiyorsan
biraz sabır...
00 Yorumla
+1 yılyatman neyse de anlatman gereksiz olmus boş ver gereksiz komplekslere girmis o da ona ne desen bos
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı evlensende kavga etseniz başkanın altinami yatacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ayrılmıştı ya hani konuşmuyorduk VS ve ben zaten yattığım için bin pişman oldum
Cevap sahibi+1 yılOlsun ayrılıklar olur iliskilerde her ayrılan biriyle yatsın ne güzel dünya siz sevgiyi o kadar basite almışsınız ki sevmek nedir sevilmek nedir bilmiyorsunuz bu şekil devam edin farklı insanlar farklı yataklar
+1 yılneden anlattın ki
o yaptığın şey senin özelin03 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişman oldum kimseye anlatamadım
Soran+1 yılİçimi döktüm yani
- +1 yıl
insanların özeli vardır bir kendi bilir onu,
ama anlattığın halde giden biride karakterini ortaya koymuştur,
senin için biten biri için üzülme
hayat üzülecek kadar uzun değil
başka sulara yelken aç
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı senin gibi o russsoyyu ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılhata yapmışsın ikisiyle de muhabbeti kes
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kısa sürede kimle yattın nerden buldun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle. Bir hata yaparsın bedelini ödersin.
00 Yorumla
+1 yılNamuslu o. Diyince kiziyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştum diyorum aklım yerinde olsa yapar mıydım sonra sildim engelledim zaten diğer çocuğu arıyor açmıyorum
- +1 yıl
Bahane
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılIyi halt ettin
00 Yorumla
+1 yılkimle ayrı iken
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri