Cinsel Yaşam Büyük kalçaya 13 cm giremez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Oluyor mu böyle Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel 2 Büyük kalçaya 13 cm giremez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ikisi birbirinden baglantisiz :) 13 degil 23 bile alirsin alacak olduktan sora. sonucta sonu olmayan bir organ bagirsak :)) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ezk aile kizina bak ksde milletin penisiyle oynuyo zaten ruyanda gorursun evde kalip kudurucan bekle ve gör Ahaha 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha 13 yaşımdan beri ağzıma da alıyorum icime de , yaşın kadar yapmisligim var. sen kendine bak kıskanç ezik Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kendini kasmassa ve kayganlastirici surerse cok rahat girer arkadan 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vajina çok esnektir kolun bile girer evde denemeyin tavsiye değil 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Girer ama öyle birden bire değil yavaş yavaş alıştıra alıştıra olur 0 0 Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Sokmasıni biliyorsa yara yara girer merak etme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sırf bu yüzden küçük kalçalı kız istiyorum iyice dibine kadar girmek için 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm ki senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 17 18 civarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu güncellediğine göre hala cevap arıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülesim geldi 😂 Yorumla
Senceneden3481 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl alım gücüne baglı 13 soruyorsan benımkını hiç alamassın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Girer de hissetmezsin :::)))) 4 3 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Eder beee Yorumla Protemis61 +1 yıl 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Neden hissetmem Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kalçanın büyüklüğüyle ne alaka 😄 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben cinsel yaşamı secmistimm Yorumla 35ksk96 +1 yıl Yanlışlıkla tıkladım neye tıkladıysam 😂 Yorumla KıyıdanGel +1 yıl @35ksk96Kalça büyük olunca tabi :) Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Girer ama hisseder misin acaba... 0 7 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Ben senin görüşünü şimdi görüyorum Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Güncellemelerin faydaları... Bende ikinciye güncel attığını şimdi gördüm Yorumla Soran +1 yıl Senin kaç Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl 17, bakmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Bilemedimm Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Bence bil bekliyorum Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 13 ne be :D yazık be arkadaşlara cidden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin kaç sanki 13-14-15 bişeyidir Yorumla Öylesine1üye +1 yıl çok şükür bunlarda değil Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ne kadar büyük ki kalca 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pantolon zor giyiyorum Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Tamam da ölçüsü ne vücudun mesela boy kilo kac Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. 25 gene girer 7 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. girer girer neden girmesin 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kim hesaplıyor bunu 0 1 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Çok mu büyük Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Girer ucu tek girer zevk alamasın 0 1 Yorumla delidayı0234 +1 yıl Zevk alamasın Yorumla
Ergl06 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Arka kapagı acarsan girer 0 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Denemen gerek verir mi vermez mi 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi amuda kalkarak yapman var bence 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doggy çok rahat girer 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. ben soruyu anlamadım sorun bendemı acaba 0 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Giremez. Oran var orantı var 😄 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalça büyük olmali bence ya.. 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. olay cm degil sokmasını bilmek 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden girmesin de detay lütfen 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kalçada delik mi vardı 🤔👀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 13 cm ise bırak girmesin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 13 cm hak etmiyor bunu Yorumla Soran +1 yıl Kaç hak ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkiye ortalaması 14.8 neredeyse 2 cm kayıp Yorumla
Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 13 ne yaaa ayrıl 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden aşko Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalça ile alakası yok giren cisimin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu güncellemekten vaz geç artık sadece yorum yapanlara bildirim geliyor başka kimseye değil
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ne alakası var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyu küçük diye geçemez diyenelr var Yorumla mihribann1 +1 yıl Geçer geçer Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yan çevirip sokarsa girer 0 0 Yorumla
ozngr Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Girerde zevk vermez 0 1 Yorumla ozngr +1 yıl Girer ama zevk vermez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
ikisi birbirinden baglantisiz :) 13 degil 23 bile alirsin alacak olduktan sora. sonucta sonu olmayan bir organ bagirsak :))
Ezk aile kizina bak ksde milletin penisiyle oynuyo zaten ruyanda gorursun evde kalip kudurucan bekle ve gör Ahaha
Daha 13 yaşımdan beri ağzıma da alıyorum icime de , yaşın kadar yapmisligim var. sen kendine bak kıskanç ezik
Kendini kasmassa ve kayganlastirici surerse cok rahat girer arkadan
Vajina çok esnektir kolun bile girer evde denemeyin tavsiye değil
Girer ama öyle birden bire değil yavaş yavaş alıştıra alıştıra olur
Sokmasıni biliyorsa yara yara girer merak etme
Sırf bu yüzden küçük kalçalı kız istiyorum iyice dibine kadar girmek için
Kaç cm ki senin
17 18 civarı
Soruyu güncellediğine göre hala cevap arıyorsun
Gülesim geldi 😂
alım gücüne baglı 13 soruyorsan benımkını hiç alamassın
Girer de hissetmezsin :::))))
Eder beee
😄😄
Neden hissetmem
Kalçanın büyüklüğüyle ne alaka 😄
Ben cinsel yaşamı secmistimm
Yanlışlıkla tıkladım neye tıkladıysam 😂
@35ksk96Kalça büyük olunca tabi :)
Girer ama hisseder misin acaba...
?
Ben senin görüşünü şimdi görüyorum
Güncellemelerin faydaları... Bende ikinciye güncel attığını şimdi gördüm
Senin kaç
17, bakmak ister misin
Bilemedimm
Bence bil bekliyorum
13 ne be :D yazık be arkadaşlara cidden
Senin kaç sanki 13-14-15 bişeyidir
çok şükür bunlarda değil
Ne kadar büyük ki kalca
Pantolon zor giyiyorum
Tamam da ölçüsü ne vücudun mesela boy kilo kac
25 gene girer
Ya nasip artık
Girer neden girmesinnn
girer girer neden girmesin
Girer niye giremesin?
Bende 18,5 cm var dene istersen
ne kadar büyük o kalça
Kim hesaplıyor bunu
Çok mu büyük
Girer ucu tek girer zevk alamasın
Zevk alamasın
Arka kapagı acarsan girer
Denemen gerek verir mi vermez mi
Bi amuda kalkarak yapman var bence
Doggy çok rahat girer
ben soruyu anlamadım sorun bendemı acaba
Giremez. Oran var orantı var 😄
Kalça büyük olmali bence ya..
olay cm degil sokmasını bilmek
Neden girmesin de detay lütfen
Kalçada delik mi vardı 🤔👀
benim 15 giriyor
13 cm küçük ama
Girer ya delıgınız önemli
analdansa dediğin doğru.
13 cm ise bırak girmesin
Neden
13 cm hak etmiyor bunu
Kaç hak ediyor
Türkiye ortalaması 14.8 neredeyse 2 cm kayıp
O kalçaya kol bile az gelir
13 ne yaaa ayrıl
Neden aşko
Pozisyonu sağlarsa dibine kadar da gömer
İyi aralarsan girer
Sana ben lazımım 13 yetmez öyleyse
Kalça ile alakası yok giren cisimin
Soruyu güncellemekten vaz geç artık sadece yorum yapanlara bildirim geliyor başka kimseye değil
Doğru pozisyonda girer problem olmaz
Ne alakası var
Boyu küçük diye geçemez diyenelr var
Geçer geçer
Benim koca alet bile girer 13 ne la
Yan çevirip sokarsa girer
Girerde zevk vermez
Girer ama zevk vermez
Arasında kaybolur
girer rahat ol
Yetmez
girer 22 bile girer