Ben de onu anlamıyorum açık açık sordum hayatımda seni konumlandıramıyorum arkadaşım mısın tanışma yolunda olduğum biri mi diye zor şeyler yaşadığını söyledi ben de anladığımı zaten bir his besleyecek kadar yakınlık kurmadığımızı söyledim ona arkadaş olarak kalalım dedim iletişimimiz hâlâ devam ediyor. Ne zaman arkadaşım desem tepki vermiyor genelde inatlaşıp duruyoruz ciddi hiçbir konu konuşmadık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunun kovayla bidonla bir alakası yok. Partnerini buna göre seçiyorsan işin iş...
Kova hakkında bilgim yok ama uzun soluklu değil diye biliyorum, boğa olsa deliye dönerdin
Boğayla denedim adam konuşmayı bilmiyordu sürekli istiyordu
konuşmayı bilmiyordu derken
Kocamın burcu kova adamın seks aklına bile gelmiyor. Allah yardımcın olsun
Vahim :D
Sanırsın aslan sanırsın bir kaplan
Gerçekten mi
Bendeki geceleri uykum var yorgunum diye yatıyor gafil avlarsın beni şu an diyor
Aslan ceylana çaktırmadan yanaşır
Öyle mi yapıyor ki hiç anlamıyorum
Öyle öyle aslana dikkat et
Ben asla burctan anlamam ama koc iyi
Bunu burcla ne alasi var v
Dene gör her kova aynımı
Geneli nasıl
Goggle boşamı var
Kötü çıkmasından mı korkuyorsun
ben kovayım :D
İnatlaşmayı sever misin sen de
ara ara
Sinirlendirmek hoşuna gider mi
gider onu severim ama dozunda
Peki hislerini belli eder misin
edemem pk ama sevdimmi tam severim karşıya akataramam
Ben de onu anlamıyorum açık açık sordum hayatımda seni konumlandıramıyorum arkadaşım mısın tanışma yolunda olduğum biri mi diye zor şeyler yaşadığını söyledi ben de anladığımı zaten bir his besleyecek kadar yakınlık kurmadığımızı söyledim ona arkadaş olarak kalalım dedim iletişimimiz hâlâ devam ediyor. Ne zaman arkadaşım desem tepki vermiyor genelde inatlaşıp duruyoruz ciddi hiçbir konu konuşmadık
boşverceksin çoka üstüne gitme sal biraz
Öyle yapıyorum ama bir uzak bir yakın
yazdım
sen mesaj mı atın bana yoksa bu başası mı
bana mesaj atan sen misin
Bilmiyorum hiç
Bana diyor
Nasılsın sekste
burada mı konuşacağız
:d boğa denemelisin