KS de bu tarzda çok paylaşım var. Adam sevgilisine veya flörtüne cinsellikten bahsediyorsa, nude atılmasını istiyorsa, beraberlik istiyorsa, kızı sevmiyormuş..
Bu düşünce tarzı saçmalık değil mi?
KS de bu tarzda çok paylaşım var. Adam sevgilisine veya flörtüne cinsellikten bahsediyorsa, nude atılmasını istiyorsa, beraberlik istiyorsa, kızı sevmiyormuş..
Bu düşünce tarzı saçmalık değil mi?
Extra ıced mocha drizzle, sütlü köpüklü, caramel frap vs çok karıştırıp içenler yoğun yaşıyor bu kafayı, bir amerikano içseler ayıksıyacaklar mevzuyu
Aşırı kafein hipofiz bezini körelttiğinden hakikati göremiyorlar😊
Hersey yerinde ve zamanında konuşulursa güzeldir. Amacı kızlar tam kestiremiyor, konu nereye varsa kafasında acaba denklemi kuruyor. Oysa bu çekim ile beraber gelen arzulama iki taraf için de olmalı. Akıllı kadın zaten konudan rahatsız olduğunda pratikçe başka yere çekebilir. Sohbeti sadece erkeğin yönlendirmesine bırakan kadınlar bunu daha çok yaşıyor.
Zavalli turk kizi nereden bilsin allahin orta dogusunda dogmus ebeveynleri cocukken televizyonda cikan opusme sahnelerine bile pis kaka diyip cinselligi ayip bir sey olarak kodlamis kafasinda
o kadar doğru tespit ki...
Cinsellik istenir ama iki lafın başı cinsellikse soğutur, kadına kendi değerini sorgulatır. Genel bir uyum varsa kendiliğinden o duygu gelişir zaten...
Cevap
6Cevap
Sadece cinsellik konuşuyorsa başka sohbet yoksa sevgi yok sadece karşısındaki kızı kadını kullanıyor. Bunun başka bir açıklaması yok.
Buna karşı da sadece aşktan filan bahseden ama cinsellik mevzusundan kaçınan kadın da erkeğe "bu beni sadece duygusal tatmin için kullanıyor" tarzı benzer bir olumsuz duygu hissettirir.
Kadın için eğer cinselligin evlilik öncesinde yaşanmasına sakınca yoksa tabii ki cinsellik yaşayabilir partnerini ve kendini mutlu edebilir. Ama kadın evlilik öncesinde dini veya kendi tabuları kriterleri gereği cinsellige sıcak bakmıyorsa erkek buna saygı duymalı veya ayrılmalı.
Aynı şey iki taraf için de geçerli.
Aksine seviyorsam daha çok isterim diğerlerini bir isterim işimi görürüm tamam
Direk konuya girince karşı taraf bi sevgi hissetmiyor, acık muhabbet etmek, arkadaşlık etmek gerekiyor, ondandır yaniiii
Diğer bir saçmalık, fazlasıyla zevk alıp üst üste orgazm olmasına rağmen hâlâ kullanıldım diyebilme nankörlüğü...
Hayır değil zamanımızda artık duygular dürüst değil. Ben inanıp kimseye nude atmamalarını tavsiye ederim.
Bu arzu istek sende yoksa zaten olmaz ne dir bu benimle bunu düşünüyo beni sevmiyomu yahu ne yapsak yaranamayız 😂😄
Genelleme yapamayız aradaki konuşma tarzlarına bağlı
Değil tabiki bu abazalıktan kaynaklanan bir şey salt sevgiden değil Şehvet ve Sevgi ayrı şeyler bu yüzden bi gecelik ilişki sonrası çekip gidiyorlar kıza yazık
O öyle değil sadece o konuyu konuşuyor ve yoksa da sohbet etmiyor daha ne olsun böyleleri olduğu sürece cinsellik bile keyifli değil
Ya yalan deyyorda, vur kaç edecağsa?
Ayırt etmesi zor olabiliyo
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?