Sevgilim boşalınca seksi bitiriyor devam et ben daha boşalmadım diyorum yeter bu kadar yoruldum diyor sizce çok bencil değil mi ayrılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalmak sorun, 2-3 dk sürüyorsa çok kötü bir durum. İstekli değilse, 2 sefer için zaman geçmesi gerekiyor. Biraz ön sevişme yapıp süreci uzatmayı deneyin. Geç boşalmak çok zevk veriyor ama aşırı yorucu bir durum oluşturuyor bunu da belirteyim. Önyargılı davranmayın, belki eczaneden alacağınız bir sprey iş görür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbencillik değil bu yani sadece bencillik değil bu düşüncesizlik bu eşini anlamasızlık bu kadın ruhunu bilmesizlik , cinsellik nedir fikri bile olmayan enbesillik , cinselliği boşalmak ve rahatlamak olarak gören bu sığırlara tolerans göstermeyin bunlar ne zihinsel ne duygusal neden ruhsal tatminliği anlayabilirler nede anlamlandırabiliriler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Erkek en son bosalmalı keyifle devam edebilmek için
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
Siz daha evlenmeden olmaz diyin. Sonra böyle çıkınca da ağlarsınız10 Yorumla
+1 yılAyrilmalisinn ve seni zevkinn doruklarina cikaracak mukemmel bi sekilde oral yapacak bosalmani saglayacak biri sart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalan erkekden genel olarak hayır gelmez cünkü erkek boşladıgı an o abazalıgı kısa sürelide olsa yerle bir oluyor istek eksilere düşüyor ondan dolayı yorgunlugu bahane ediyor şöyle yapabilirsin önce oral yaptır sonra parmaklasın en son girsin içine
00 YorumlaBencil bence ama ilk seni uyarma sını sağlarsan bir nebze çözersin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencilin önde gideni benim eski sevgilimle cinsellik yaşadığımız sırada önceliğim onu mutlu etmek oluyor her yönden birbirimizi rahatlatıyor uz önceliğim sevdiğim kadının mutlu olması rahatlaması onun yüzündekirahatlama ifadesi benide çok mutlu ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Öncelikle Seni Boşaltması Gerekiyor Sonra Kendisi Boşalması Gerekir Bence 👍😉
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısin tabiki... Madem gücü kendine kadar tek tabanca takılsın.
00 Yorumla
+1 yılBencil evet hiç bir şey yapamıyorsan emerek yalayarak boşaltmali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma olursa oralla devam edin tekrar kalksın sonra devam
00 Yorumla
+1 yılAyril bence. Bende kadini bosaltiyorum. Kendim sonra bosaliyorum
10 YorumlaYok kendini kullandırtmaya devam et.
22 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme mk özürlüsü ciddi bir şey soruyorum burada
Bencil denmiyor ona ÖKÜZ deniyor
10 Yorumla
+1 yılevet haklısın bencillik bencede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. böyle adamları nerden buluyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl kesinlikle seni görmezden gelemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geciktirici kullansın o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle bencillik
00 Yorumla
+1 yılEvet bencil öküzün biri onunla bir ömür gecmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılKaç dakika sürüyor ki?
00 Yorumla ayrıl tabi, biz ne güne duruyoruz.
00 YorumlaBence çok bencilce bi haraket
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken mi bosaliyor
00 Yorumla
+1 yılBencil ve aldatilmayi hak ediyor
00 Yorumla
+1 yılEvet bencil biriyniş
00 YorumlaDeğil değil böyle devam et grzkalı
00 YorumlaBencil
00 Yorumlaİğrenç yaaa kadın yarı yolda kalmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkek böyle