Cinsel Yaşam Sexting yaptıktan sonra hiç girmedi, neden böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 konustuk sohbet ettik guvendim sexting yaptik dun dune kadar yazan kisi nedense bugun yazmadi. Ne yapmalıyım? Sexting yaptıktan sonra hiç girmedi, neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesin sebebini bilemeyiz bir çok sebebi olabilir belki müsait değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onunla iletişimi kes. Seninle tanışmalıyız bence. Öyle bir kızı yarı yolda bırakmak olmaz ben bırakmam da 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tanışalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitede misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışmak istiyorsan gizliden çıkayım Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
_Ǥнσsτ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İstediğini almış ve sana olan ilgisi kaybolmuş.🤷🏽♂️ 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. siz yine kapamisiniz bana gelip daha ben bisey snlamadan kendini rshatlatip gidiyorlar 😂😂 0 0 Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Terbiyesiz ya senin gibi hatunu bulmuş bide yazmıyor 0 0 Yorumla
Interstellar01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kıymetini bilememiş, istersen yazabilirsin 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yarın yazar merak etme... sende yazabilirsin... 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. iğrenmiş senden 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bazen bunu yapanlar oluyo 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yazacak biriyle yapmalısın demekki 0 0 Yorumla
Goril9 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl o şimi boşaldı rahatladı a. zınca yazar :D 0 0 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bostamı kaldın daha fazlası ıcın basvuru yap 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tekrar mı yapmak istiyosun 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allah allah enteresan 🤔 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bazı erkek ler mal olur takılma başkasını bul 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sürekli yazmak mı istiyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kesin sebebini bilemeyiz bir çok sebebi olabilir belki müsait değildir
Onunla iletişimi kes. Seninle tanışmalıyız bence. Öyle bir kızı yarı yolda bırakmak olmaz ben bırakmam da
Tanışalım
Sitede misin?
Evet
Tanışmak istiyorsan gizliden çıkayım
Çık
Çıktım
İstediğini almış ve sana olan ilgisi kaybolmuş.🤷🏽♂️
siz yine kapamisiniz bana gelip daha ben bisey snlamadan kendini rshatlatip gidiyorlar 😂😂
Terbiyesiz ya senin gibi hatunu bulmuş bide yazmıyor
Nedense hiç şaşırmadım xd işi bitmiştir btw
Kıymetini bilememiş, istersen yazabilirsin
yarın yazar merak etme... sende yazabilirsin...
geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
iğrenmiş senden
Yenisini bulacaksın canım neredesin
Bazen bunu yapanlar oluyo
Yazacak biriyle yapmalısın demekki
o şimi boşaldı rahatladı a. zınca yazar :D
bostamı kaldın daha fazlası ıcın basvuru yap
Tekrar mı yapmak istiyosun
Allah allah enteresan 🤔
Bazı erkek ler mal olur takılma başkasını bul
Evlidir belki
İstediğini aldı ve gitti