şu an sevgilisi var ve bana mesaj attığında arkadaşça konuşuyor konuyu saptırmıyor. Unutmuş mudur yaptığımız konusmaları? Üç gün üst üste yapmıştık sonra benim flörtüm olunca bıraktık ben ayrıldım flörtümden ama o da sevgili yapmış o ara. Bana yazıyor hikayelerime yanıt veriyor ama normal şekilde konuşuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen yazışarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılFlörtü gidince sana yazacak ve seni çok özledim biraz konuşalım olur mu demezse ben bu erkekleri cidden anlamıyorum demektir yazarsa gel bana söyle vallahi merak ederim
06 Yorumla
Soran1 yılZaten sesini duymak için aradım falan diyor bazen
- 1 yıl
İşte sana dönmek için yerini hazırlıyor
Soran1 yılAma biz hep arkadastık
- 1 yıl
Siz birbirinizin yedeği olmuşsunuz diyim
Soran1 yılÜç senedir mi ahhsjsjs
- 1 yıl
Sence 3 yıldır mutsuz bir ilişkisi olan insanlar neden ilişkiyi bitirmez? Birbirlerine alıştıkları için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılasla unutmaz seninlede konusmayı devam ettiriyosa mutlaka ilerde beklentisi olucagı icindir
012 Yorumla
Soran1 yılSevgilisinden ayrıldığında mı
- 1 yıl
farketmez bi sekılde sana yürür Şu an sevgilisi var ayrılırsa gelebilir
Soran1 yılSürekli yazıyor ama normal şekilde
- 1 yıl
yani normalde asık oldugun evlencegin biri cıkarsa karsına naparsın hala konusmaya devam edermisin bu sexting yaptıgın arkadasınla
Soran1 yılDevam etmem kesinlikle
- 1 yıl
iste bu kadar ama ölesine cıktıgın sadece hoslanıdgın bi erkek sevgilin varsa devam edermisin
Soran1 yılÖylesine biriyle çıkmam ama çıktım diyelim konuşurum
- 1 yıl
yani aradakı farkı anladınmı bu kadar basıt ciddi ilşkide gecmisinden ilişkine zarar vercek ögeleri cıkarırsın
Soran1 yılKızla ciddi düşünmüyor o zaman
- 1 yıl
demekki sevse ciddi düsünse seninle devam etmez n eticede siz arkadas degilsiniz araya cinsellık girmis ben sunuda anlamıyorum eski sevgileden arkadas olunurmu olunmaz bence
Soran1 yılBiz hiç sevgili olmadık ki
- 1 yıl
sevgili olmanın bı önemi yok direk sexting yapmıssınız cinsel bi sey paylasmıssınız direk siz sevgililigi kaldırmıssınız sonuca gecmissiniz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Araya yedek kaleci lazım demek ki böyle durumlar için
02 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenin vermediğini yaşatmadigini şu an sevgilisi yaşatıyor olabilir...
02 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe ilişkisi
Cevap sahibi1 yılYapacak bişi yok... Yeni denizlere yelken açacaksın. Öğrendiğin tecrübeler ile birlikte
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu an sana ihtiyaci olmadigi icin...
Ihtiyaci olunca gene yavsar014 Yorumla
Soran1 yılAma yazıyor yinede normal şekilde
Cevap sahibi1 yılNormal yazmasi. lazim. Şu an . ihtiyaci yok cunku. Sen sexting mi istiyorsun gene onunla
Soran1 yılSevgilisi varken asla yapmam
Cevap sahibi1 yılYoksa yaparmisin. Ama bu arkadaslik olmuyor fb oluyor. Buna ihtiyac mi duyuuorsun
Soran1 yılHayır anlık geliişmişti arkadaşıx
Cevap sahibi1 yılAnlik 3 gun boyunca gelismis ama😃😃 biraz libido yuksek galiba. Yas kac senin
Soran1 yılO anlık oldu hiç beklemediğim zamanda sonra o günlerce devam ettirdi. 20 yasındayım.
Cevap sahibi1 yılBir an da gelisti ve sonra gunlerce o istedi sen de ayak uydurdun. Peki nude vs attinizmi karsilkli?
Soran1 yılNormal foto istedi ama atmadım o an
Cevap sahibi1 yılHic nude atmadin mi
Soran1 yılHayır ama ona rağmen bile çok az. dı
Cevap sahibi1 yılCunku eskidendir seni arzuluyordu. Bir firsat bulup ikna etti devami geldi. Yani bastan sana karsi normal arkadas degil, tamamen cinsellik uzerine bir arkadaslik kurgulamisti bence
Soran1 yılBence de ama cinsellik değil sadece hoşlantı da vardı ama benim sevdiğim biri vardı hep
Cevap sahibi1 yılBunu bilmesine ragmen seni o konuma cekti... bence bu arkadaslik degil
Gizli Üye(25-29)1 yılmidesiz misiniz aww yakın arkadaş diyosun bide Çok kötüsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılDaha iyisini buşmuştur
02 Yorumla
Soran1 yılBen zaten duygusal bir şey hissetmiyordum ki ona
- 1 yıl
Bende duygusal anlamda demedim ki
Sen aç konuyu mutlu olsun adamcağız
03 Yorumla
Soran1 yılHayır sevgilisi varken asla yapmam bunu
Soran1 yılMerak ediyorum sadece
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Unutmazz
020 Yorumla
Soran1 yılAma niye böyle
Soran1 yılAma hiçbir şey olmamış gibi yazıyor
Soran1 yılO zaman uzak durması lazım değil mi
Soran1 yılÇok fena az. mistik
Soran1 yılYok mesajla ama sesimi duymak için sürekli arıyor fakat normal sohbet ediyoruz
Soran1 yılAldatma sayılmaz mı bu
Soran1 yılOfff napıcam ben
Soran1 yılEvet ama sevgilisi var diye mesafeli konuşuyorım
Soran1 yılNormal konuşurken hayır
Soran1 yılSextimg yaptığımız zamanlar ıslanıyodım
1 yılUnutmamıştır bence
06 Yorumla
Soran1 yılYaparken çok fazla yükselmiştik bence de unutmamıştır ama şu an sanki hiçbir şey olmamış gibi davranıyor
- 1 yıl
O kişiyle her şey yapılır. Yapıp da yapmamış gibi yapmak ☺️
Soran1 yılBaska bir şey yapmam zaten sevgilisi varken asla
- 1 yıl
İstediğini inkar edemezsin. Bence daha da cazip geliyodur..
Soran1 yılHayırrt
- 1 yıl
Pekii
Unutmuştur.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yakın erkek arkadaşımla önceden sexting yapmıştık ama flörtüm olunca bıraktık. Unutmuş mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat