Bunun üzerine bir fıkra da var aslında;
Şimdi iki eskort tartışıyor falan biri uzun ince biri de kısa kalın makbuldür diyor kavga ediyorlar
Üzerine mahkemeye çıkıyorlar tabi hakim ilk baş buna çözüm bulamıyor ikiside haklı diyor
Sonra bir gün hakim evde düşünceli şekilde dururken eşi soruyor ne oldu bey diye durumu anlatıyor
Eşi de diyor ee sen niye üzüyorsun kendini gel bana sor diyor
Sorunca diyor eşi
Ne uzunu ne kalını icinde uzun durani makbuldür der
Devamı varda üşendim yazmaya böyle bir fıkra buda😂😂😂01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılİşlevsiz boyut bir işe yaramaz işlevli ince kısa organ da aynı şekilde bu birtakım çalışması 😃
03 Yorumla- +1 yıl
Okuduğunu anlayamıyorsun galiba 😋
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyu bence. Her ne kadar işlevi önemli densede iki ilişkimde de zıt deneyimim oldu, kesinlikle fark ediyor. Boyunu sormadan devamını getirmeyin kızlar tek taraflı zevk tattırmayın şu kodumun bamyalarına
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl10+ kabuldür, 13-15 en kabuldür
Cevap sahibi+1 yılBu dünyalı olduğuna emin misin kskdlsklsw kader kısmet diyelim elbet buluruz ümidiyle 🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 bence şöyle; en basitinden yemek yerken bile önce gözün doysun istersin dimi büyük porsiyon falan, cinsellikte açlık gibi zaten vücuduma hitap etsin ve doyayım gibi. Küçüklüğünü gördüğüm şey psikolojik olarak yetersizlik uyandırıyordu bende. Ama tam tersi durumda hem kendini başarılı hissediyorsun hem de tatmin oluyorsun. Farklı görüşler olabilir ama benim düşüncem böyle. Tecrübesiz erkek kalmadı zaten neredeyse, işlevselliği konuşmaya gerek yok bence
Cevap sahibi+1 yılYo inanırım canım neden inanmıyım. Hatta ender bi canlı olduğun için hayran bile olabilirim 😂 Umarım gönlünce birini bulursun, o da tecrübesiz olurda birbirinizin ilki olursunuz. Bence sen bunu bulmaya çalış 😄
Cevap sahibi+1 yılÇok bile dayanmışsın az daha sabret diyeyim ne diyim 😂 pekiii benden de r soru: bakire olmayan birine karşı tutumun nasıl? Evlilik düşündüğünde bu bir etmen olur mu senin için? Ciddili cevapla lütfen
- +1 yıl
17 cm nasil sence 🤔
- +1 yıl
Hayir. Ciddiyim..
Ahlaklı olup sadece karısına kalkması.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. İşlevi deseler de, önemli ama boyu da önemli...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar