Güncellemeler
+1 yıl
birde büyük olduğu için başını alıyorum ona da kızıyor madem çekmek istiyorsun hepsini al diyor
Güncellemeler
+1 yıl
güncellemeyi de cevaplıyın
hep oral seks çekmek istiyorum ama partnerim içime girmek istiyor bu konudan anlaşamıyoruz ne yapabiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sallıyorum 1 saatlik sevişme + cinsel ilişkinin içinde sen
50 dk oral seks 10 dk içine girme diyorsan adam haklı.
Ama sallıyorum 30 dk öpüşme yiyişme oral seks, 30 dk seks diyorsan ve hayır diyorsa sen haklısın.
hayır 1 saat hep ben yalıyım
Adam haklı o zaman amwq.
:D
O senin vajinanı yalasa olmuyor mu, hem penisinin kalkık olmasına da gerek yok bunun için
olmuyor işte sadece ben yalıyım
Adam haklı a*cık deliği varken ağız deliğini napsın
çok zevkli ama
O sana oral yapman icin penisini bir sureligine kullanma izin versin. Sen de ona icine girmesi icin bir sureligine vajinanı sun.
Para icat edilmeden önceki takas sistemi gibi düşün
ı ıh
Zaten senin gibi hatunlar nerede bir mal var onu bulur ahh ahh
mal demesek hani hdowqkjds
Sabah yala zaten uykudan uyanana kadar sende istediğini alır o leş zevk suları ve spermeleri yutmus olursun.. öğkkk
Harikasın bence, oral yapan partneri çok severiz
Saxo diyorlar ona içine girmeyi daha çok seviyor demek ki.
ben de yalamayı seviyorum
Sen de istediğin kadar yala o zaman
içime girmek istiyor
Onu da yapsın
ı ıh
Cinselliği basite indirmeyin
Bana sen gibi bir eş lazım işte oral Seksi sevecek ve hiç bikmayacak 🥵
Deep throat yaparsan içine girmiş kadar olur zaten
oda çoksel
Bide ağzına boşaltırsan tüm gün yalaman için izin verir ama bu işin ince detayları var onları da uygulaman gerekiyor
nasıl detaylar
Oralda en önemli şey iştahlı olmak. Penisin içindeki d*lleri almazsan ölecek gibi davranmalısın.
Öncelikle dişlerini değdirmemeye özen göster özellikle baş kısmına. Dudaklarınla dişlerini sar ki temas olmasın. Daha sonra hemen sonuna kadar alacağım diye uğraşma. Elinle nazikçe tutarak Öp küçük küçük. Dondurmadan akanları yalarsın ya aşağıdan yukarı doğru onun gibi yalayabilirsin arada. Daha sonra bir elinle penisi tutarken diğer elinle testislerini tutup o serinliği hisset avuçlarında.
Penisin en çok zevk veren kısmı boyun kısmıdır. Nasıl ki bir kadının boynunu öpünce deliye dönüyor aynı şey penis içinde geçerli. Ayrıca Tam penis kökü ile testislerin bitiştiği kısma yumulup hafif ısırıklar atabilirsin. Ardından yavaş yavaş hepsini almaya yelten yanaklarına fındık depolayan sincaplar gibi yanaklarının yan taraflarına sürt penisin baş kısmını. Sonra öteki yanağa geç.
Ağzında sert, kupkuru ve sıcacık bir penis var. Onu yumuşacık ağzınla sar, ıpıslak yapana kadar yala ve serinlet. En sonunda hızlanıp dipleme başlayabilirsin. Erkeğini takip et hiçbir erkek o zevke rağmen inlemeden boşalamaz. Tam inlerken sonuna kadar sokup bırakma sakın. Hatta kendini bastır iyice. Bir dakka boyunca bırakma daha sonra yavaş yavaş ileri geri yapa yapa bırak.
D*lleri yutarsan çok iyi ama yapmam diyorsan daha sonra penise ya da kendi vücuduna tükürüp tekrar yalayarak aklını başından alabilirsin. Zaten zevkten bayılmadıysa boşalmış penisin hassaslığını kullanıp avuç içini penisin boyun kısmına sürtüp nasıl kıvrandığını izleyebilirsin. Dikkat et kendini kaybedip tekme falan atabilir o derece 😈
hepsini bana kendi yaptırıyor zaten tamamen hepsini
Ne kadar sürüyor bir oral?
en az 2 kere boşaltıyorum 1 saatte boşalıyor 2 en az 2 saat
Her erkeğin istediği hayal ettiği kız
Aynen öyle. Böyle bir partner de bulmak çok zor keşke bulabilsem.😌
Hepsini al ozaman sende ne yap ne et hepsini al
alamıyorum
Almalısın başarmalısın bir şekilde
Sen alabilir misin
oral seks güzeldir
bencede hepsini almalısın alışmalısın
Orta yolu bulun bir an önce 😂😂
Ayril onunla ömür gecmez. 69 seven bir partner bul
Bana çekmhiç istemem içine girmek
Oda senin vajinayı yaşasın.
Şeftali çok tatlı ise ne yapsın
Sen içine girmesini istemiyor musun?
istiyorum ama oral seks daha güzel
Onun sana oral yapması nı severmisin? Eğer öyleyse 69da başlayıp sonra içine girsin
hayır sevmem sadece ben yalıyım
O zaman sen önüne eğil o ayakta olsun iyice oral yap iyice ıslanınca birleşmeyi sağlayın
birleşme olmasın işte çekiyim sonra uyuyalım
anca çek. hiç alma
evet öyle istiyorum
Ben de sein istediğini yapacak birini istedim hep.
Çekk
içime girmek istiyor
Tamam
Sevilir zaten 🤗
Senxe verme
69 da seversin
ayrıl
Gel oral yap