Kadınlar mutlu olur mu ben yaptırmak istiyorum ama biraz korkuyorum pişman olur muyum diye 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsaplantılı bir oral hastası olarak bayılırım.. gün boyu sıkılmam yapmaktan asla.. harika bir zevktir pişman olmak bir yana hastası olursun sende inan..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olan her insan cinsellikte keyif ve zevk alır elbette, Ama bu gelip geçici bir zevk yani, mutlu olmak ayrıdır, Anlık haz almak başkadır, Anlık hazlar seni mutlu etmez, sadece neden yaptım ki ne gerek vardı hissi uyandırır, Çok çikolata yediğinde bolca kilo aldığında pişman olmuyor musun? Yerken zevk alman sonuçlarının sana yansımasını değiştiriyor mu? Bende zevkine çok düşkün bir insanım ve belki de tanısan hayatında en rahat ve en keyfine düşkün göreceğin kişilerden biriyimdir, Sana tavsiyem sana uzun vadede hayatına bir şey katmayacak hiç bir şeyi yapma, bu sadece cinsellik değil mümkünse flört dahi etme çünkü emin ol sana zerre miktar fayda vermeyecek geçen zamanına da yazık, çektiğin derde de yazık, Harcadığın emeğe de yazık, bedenini yıprattığına da yazık, Herşeyi hakeden kişi varsa evlensin senle hak etsin, yoksa hak etmeyene hak etmediği takdirde güzel şeyler sunmakta yazıktır, Merhametini de sevgini de cinselliğini de eşine sakla derim
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel dedin be 🤐
Cevap sahibi+1 yılO halde umarım faydası olmuştur, Umarım düşünceni değiştirirsin Kim ne derse desin bugün bile hayatından zerre keyif almamasına rağmen işi inadan bindiren ve sanki her şey cinsellikmiş gibi anlatan insanlar var, Yapmalısın şöyle yap böyle yap diyenlerin hepsine kulağını tıka sen, yorumlarda görüyorum da yok güvenilir erkek bulman lazım, yap gitsin ne olacak, gel yapalım, sevgilime yapıyorum sende yap, sevgilim bana yapıyor çok da güzel bilmem ne, jız olsun erkek olsun kendileri hayvan gibi sadece anlık zevk üzerine yaşadıklarından kendi hayat tarzlarını gayet normal gibi anlamaları gayet normal sana, Bende bir erkek olarak canım çok istiyor şuanda bir kızla cinsel birşeyler paylaşmak, insanız hepimiz sonuçta hepimizin arzu ve istekleri var, Ama arzulamamız hayasızca herşeyi yapmamızı gerektirmez, üstelik de beş dakika zevk verip günlerce acı çektirecek birşeyse yok aman eksik kalsın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOral seks yaptıran birkişi eger hakını verip arzulu ve zevk alarak tecrubeyle yapıyrsa karşısındaki zevten ucar vajinal seksten daha fazla haz alır tabiki bunu yapan kişinn hissettirdigi ustalık cok önemli ve güvenilir olmali bakire kadınlar özellikle sizin koydugunuz sınıeları gecmiycek güvenilir iş bilen partener bedeninizi emin teslim ettiginizde buzevki hiçbir kelime anlatamaz ve örneğide olamaş sadece yaşanmalı diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben şahşen vaz gecilmezim saatlerce sevişrken uzun uzun emip yalamak
+1 yılOral yapmak cok hosuma gidiyor asla pisman olmazsinn zevkin doruklarina ulasirsinn emin ol sen zevkten kivrandikca icinde olmasini istiyeceksinn 🙂
00 Yorumla
+1 yılOral yapmak ve yaptırmak hoşuma gider. İstersen sana da yardımcı olabilirim. Çok zevk alır ve hiç pişman olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet cok seviyorum. Özellikle 69a bayılırım. Ve oral seksten zevk almayan mutlu olmayan kadin bence yoktur
00 YorumlaÖyle bir oral yaparım ki yaptığım kadın beni unutamaz
00 Yorumla
+1 yılBenden tavsiye bir bilene yaptir ilkini...
Sonra bugune kadar yaptirmadigina pisman olacaksin...
Bu konuda da cok iddaliyimdir yaptiran unutmuyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani severim bakımlı ve güzel birisi olursa seve seve yaparım yaşınız kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim bir kız arkadaş yaptırdı, kızın vacinası havaya uçtu. 2 aydır vacinasını arıyor
00 Yorumla
+1 yılKorkuyomusun altı üstü yalatıcaksın ama sonrasını bilemem
01 Yorumla- +1 yıl
Oral yaptırıpta mutlu olmayan kadın yoktur kim istemezki oralı
Evet fazlasıyla severim peki sen
00 Yorumla
+1 yılSeverim sevmediğim birşeyi saklayamam
00 Yorumla
+1 yılEn büyük hayalim evlenince artık
00 Yorumla
+1 yılpenis kucuk ise deneme
00 Yorumla
+1 yılyapmayinseverim bir kadina of harika ya
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim şeylerden biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecrübeli biriyle pişman olmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç seks yapmadım çok itici geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina anüs koltu altı her yerini yalattır bence
00 Yorumla
+1 yılSeverim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKime yaptircanki
25 Yorumla- +1 yıl
Bulur elbett birinii
Soran+1 yıl@senbennn34 yok be ortada kimse yok daah güvenilir ve işini bilen biri bulursam denerim
- +1 yıl
Peki sende yaparmisinn
- +1 yıl
Bende temizlige onem veren biri olursa yapicamm
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim tabikide
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapalımm
00 Yorumla
+1 yılSevmeyen yoktur.
00 Yorumla
+1 yılYaptirmazsan pişman olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok severimmmmmmm
00 Yorumla yapılmasını severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmayıda yaptırmayıda seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaptır.Çıldırırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet çok severim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim
00 Yorumla
+1 yılKim olduğunu bağlı
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında