+1 yılYaptığın doğru değil en başta o bir canlı bir insan hissedebiliyor duyguları var para ve buluşalım dersen o değil sen düşersin o daki konumun değişir eğer sadece seks için kullansaydı hergün yazardı bitmek tükenmek bilmeyen bir ihtiyaç çünkü başka bişey varmış arka planda ama sen hiçbir zaman öğrenemeyeceksin ama bence senden hoşlanıyormuş test etmiş olabilir biraz sabretseydin yardım ederdi herhalde oda kötü olmanı istemez ama bilirsin bir sınıfta başarılı ve başarız öğrencileri sadede sınavla ayırabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Dedi YALNIZ nick'li kullanıcı
En İyi Cevaplar
+1 yılZaten düzgün birine bulaşmış olsaydın şaşardım özellikle 20 li yaş kızlar sevgilim dediğiniz bebelere ömrünüzü harcatmayın aşk denilen mevzunun birde travması var yazık çok yazık sevgili kelimesi bukadar ucube ve atıl olamaz sevgili bir yaren dost dayanak dert ortağı sırdaştır yaşadığı ilişkiyi diğer erkeklere onu şöyle domalttım böyle yaptım şöyle çevirdim bunu yaptım diye hava atmak için anlatan orrospu çocuklarına sevgili denmez size yalvarıyorum gençler azcık kolu dövmeli pembe dudaklı ppiç kurusu görünce bitarafınızın suyunu salmayın hemen düşmeyin klişeleşmiş ve kokuşmuş aşk sözlerine düşmeyin ve halada onunla beraber olma fikrin varsa derhal durdur o treni
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Kibarca bir bay bay demen gerekiyor. Belki yatakta çok iyi, belki seni doruklara ulaştırıyor ama zor gününde sana yardımcı değilse, yanında yoksa o zaman ayrılmaktan başka bir çare yok maalesef. Gerçi hayat senin, fikir senin, sen bilirsin 👍😉
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yani
Sevgilinle seks mi yapıyorsun? Kocan olmayan birinin altına mı yatıyorsun?
Allahım sen yardım et.. Çocuklarımızı, kardeşlerimizi doğru yoldan şaşırma.
152 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullandığını biliyorsun hala niye devam ediyorsun hiçbir ilişkide kendini kullandıracak kadar sevmemek lazım.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Yav kullandı diyosun da kardesim sen bu adamoa seks yaparken zevk aliyosan karsilikli alisveris bu. Sana seks yapiyosn diyr para vermek zorunda da degil nisanlin degil biseyin degil sevgilin. Bu demek degio ki seks yaoiyon diye sana kesenin agzini acicak. Kusura bakma sende vajina varsa ondada penis var kimse kimseyi kullanmiyo sen o olmadan yapamazsın oda sen olmadan. Herkesin harcamaları ihtiyaçları var. Bu kadar aciz olmayın calisin abi o zaman altina yattim bana baksin nr ala memleket. O zaman bende kizin keyfini yapiyorum bana baksin diyim. Zor durumda olabilirsin ama zorlugunu dile getir sende getiremiyosan goster. Belki o kadar maddiyati yok. Her boku erkekden bekliyosunuz. Dusmez kalkmaz bi allah. Sizin gibi zihniyeyler yuzunden kadinlardan uzak duruyorm artik. Cunku degerlerimiz saygınız sevginiz herseyiniz sahte cuzdanin kalinligina gore kiymetleniyor. Rezidans larsa olen kizlarin cogu senin kafada oldugu icin kendine bakan erkeklerin altina yatiyo adam piskopat sonra da olduruyo vay efendim kadin cinayeti. Ya sogudum hepinizden babacim
20 Yorumla
+1 yıl1- siz zaten sevgili değil f*ck.
2- buluşması için para istemek de kendini basitleştirmek
3- korunmasız ilişkiden sonra hamile kalmamak için ertesi gün hapı almalısın ama en kısa sürede almalısın. illa ertesi gün değil ilişkiden hemen sonra alman daha iyi olur. gün geçtikçe etki azalıyo. bir de ertesi gün hapını senede sadece 3 kez kullan. yoksa hormonların bozulur. korunmak için kondom istemiyorsan da düzenli doğum kontrol hapı kullan.
4- seviyorsan ve o sadece seks için senleyse ayrıl.
22 Yorumla- +1 yıl
Oha guncellemeye bak... İyi ki ayrilmissin boş ver
- +1 yıl
ne kızlık zarı diktirmesi abi saçmalamayın ya hayatınız buna mı bağlı a*k?
+1 yılUlan biz parasıyla bile f*ck bulamiyoruz. Adamlar bedava yapıyor. Adalet mi bu beee... Benim neyim eksik diyorum ondan.
Benimde tipim var, benimde boy pos var, bende de her şey var. Neyim eksik bir söyleyin...
Paran yok diyeceksiniz ama bakin adamda para vermemiş ki kıza. Ben veriridim valla.
Bence sen ondan ayrıl benle çık, ben sana parada veririm 4 saat seks de yaparım. Doymaman imkansız oderece yani iddialıyım...
Yorumumu da peygamber hakkı için silmeyin bi zahmet.! Zorunuza giden her yorumu siliyorsunuz. Silcem en sonunda uygulamayı10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil sevgililik ki 2 gunde bir yaziyor maddi olarak zor olduğunu dönemde yardimci olmuyor zor gününde yanında olmayan ne zaman olacak isyer sevgili olsun ister dost ister arkadaş ister akraba sevgili olduğunuza emin misin afedersin anladığım kadarıyla sanki f*ck ilişkisine dönmüş biraz ilişkiniz yani onun açısından muhtemelen senin ona karşı olan duygularını kullanıyor ayrılmalisin senlik değilse bu tarz bu ilişki iyi gününde kotu gününde güvenebileceğin zor anlarda dönemlerde maddi yardım yapabilecek birisine şans vermelisin
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendin için mi o kız için mi anlayamadım sen ne karar verdin artik
Soru ile güncelleme çok çelişkili. Senin niyetin paramı ilgimi belli değil ki. Seks karşılığı para isteyerek seviyeni iyice düşürmüşsün. Adam para ile birlikte olacaksa zaten eskorta giderdi. Birşeyleri yapıyorsa duygusu ile yapıyorki seninle hala. Kabul ederse artık sana eskort gözüyle bakılıyor demektir zaten.
10 Yorumla
+1 yılYok ayrılma
Tobe yarabbim seni takmıyo sadece seks için beraber senle vur tekmeyi gitsin bir daha da muhatap olma bebeğim seni her anında yanında olan seni sen olduğun için birini bulman gerekiyor İnanki çok mutlu ve huzurlu olursun şüphe bile duymazsın❤️00 YorumlaBen işimde çalişan biriyim seks 2inci planda seks için düşündüğüm kişiyi seks için kullanirim ki daha öyle birini hiç görmedim
600tl 1 saatlik seks için istiyorlar ve sen kadinsın beleş veriyosun 300tl verim 1 saat da bana ver olmazmi ne olursun
Yani kısaca şunu anlatıyorum seks evlenmeden olmaz evlenmeden oluyosa parasız olmaz00 Yorumla
+1 yılKullanıldığınızı bile bile niye kendinizi kullandırıyorsunuz, seven insan sevgilisinin her acısında, tatlısında yanında olur, arar, sorar, derdini, sıkıntısını dinler, sırf özel zevklerini karşılamak için birlikte olmak çok egoisçe, karar sizin fakat o sizi sevgilisi olarak görmüyor kullanıyor, ayrılmanız çok mantıklı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle sadece seks için birlikte olan biri ile hala görüşüyor, konuşuyor olman ayrı bir trajikomik durum. Sevgililik sadece sekstan ibaret değil 5 dakikalik zevk sonra bitiyor, oysa seni seven biri seksten önce seninle ilgili başka şeyler düşünür, zor gününde seks yapmak yerine sana nasıl yardımcı olacağını yanında olacağını düşünürdü. Yazık sana kendini kullandırtmana ne demeli bilmiyorum ama sen razi isen burada kimseye bir şey demek düşmez zaten alan razi veren razi kime ne.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmak çözüm değil, belki yeni tanıştığın bir başka adam da sana böyle davranacak. Herkes ayrılma peşinde, kimse olduğu yeri güzelleştirmiyor. 2 günde 1 yazması işi olduğu ve seni hayatının merkezi yapmadığı içindir, senin de meşguliyetlerin olduğu ve istemediğin şeylere hayır dediğin zaman gerçekten mutlu olacaksın. Ayrılmak hiçbir zaman çözüm değildir çünkü onu aklından atmak zor, hayatından atmak değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu seferde kendini satmak oluyor daha kötü ve insan sevgilisi zor durum da ise yardımcı olur eski sevgilime iPhone 7 yi zor alıyordu ailesi ona bile pahalı diyordu dedim 11 alayım iPhone kabul etmedi iyi ki almamışım şu an eski sevgilim yaşlar kaç sizin ne zamandır sevgilisiniz
019 Yorumla- +1 yıl
Alsaydın duracaktı belki😂
Cevap sahibi+1 yılYok istemedi hediye aldım kargodan onu bile almadı
- +1 yıl
Bana gönder beb alırım😂
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten çok güzel bir ayıcık aldım beyaz çok da sever almadı mal kendi bilir cinsellik açmadım ondan ayrılmıştır seveni seven yok ciddiydi bide ilişki
- +1 yıl
Niye almıyoooooo ki sormadın mı
Cevap sahibi+1 yılİlk benim kargom dedim sonra tartışma oldu orada sinirden al dedim link attım buydu dedin zaten sürekli sorup duruyordu
Cevap sahibi+1 yılKabul edemem dedi kendi bilir
- +1 yıl
Vay be bizimki bize almaz millet kabul etmiyorum
- +1 yıl
Etmiyo
Cevap sahibi+1 yılKişilik burçlar ne sen çok açık gözlüsün o öyle değil
- +1 yıl
Ben balık ya duygusal olurum sevgilimin yengeç kötü davranmak mı dersin hepsi var xpapdaödla
Cevap sahibi+1 yılBalık duygusal ve çabuk soğur biraz da umursamaz
Cevap sahibi+1 yılOda balıktı kısıtlanmak istemez sorguya çekilmek istemez çabuk kırılıyor balık yengeç erkeği ile yapamazsın yanlış anlamazsan cinsellikle atası nasıl balığın
- +1 yıl
İstanbul’da hiç bi yerde yok yasaklanmış (soran kişi)
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Soran kişi yazmışım sana mı sordum
Cevap sahibi+1 yılBana yazdınız yA
- +1 yıl
Kardeş işte güncelleme yapmış sormuş bende bi kere görüş yapınca başka yapamıyorum buraya yazayım dedim parantez içinde soran kişi yazdım boşuna demedim öyle
Cevap sahibi+1 yıltamam gardaş
Parayla buluşurum demekle, eskortluk yaparım demenin arasında ki fark nedir?
Bence hata üstüne hata yapıyorsun. Hem yanlış kişilerle muhattap oluyorsun, hem de kendine değer vermiyorsun
30 Yorumla
+1 yıl- yaş kaç olursa olsun beyin nakli imkansız değil , biraz maliyetli olur ama size ancak bu yönden tavsiye verebilirim
20 Yorumla
+1 yılHerkes için değil ama bazı erkekler sadece seks için kullanır evli olmadığın için en fazla ne ola bilirki ayrılacaksın diye düşünüyor amma seven adamsa nişandaken belki seks yapar onuda 4 5 kere sorar
05 Yorumla- +1 yıl
Zeytinlik, Jinekolog Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Konaç İstanbul Kızlık Zarı Dikimi - Vajina Daraltma - Genital Estetik - Kürtaj, Ak Apartman, Fişekhane Cd. No:34 Kat:5, 34140 Bakırköy/İstanbul, Türkiye
Soran+1 yılFiyatı ne
- +1 yıl
Kızlık zarı dikimi ağrısız bir işlemdir. Kalıcı kızlık zarı dikimi zarın durumuna göre yaklaşık 20-25 dakika sürer. Beraber vajina daraltma ameliyatıda yapılabilir. 3000-5000 tl arasında
- +1 yıl
Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 2022
Kızlık zarı dikimi fiyatı 2022 yılı için 3000-5000 TL arasındadır. Bu ücret klinikten kliniğe değişmekle beraber genellikle benzer ücret aralığındadır. Fiyat aralığı olmasının sebebi tüm hastaların tıbbi durumunun farklı olması ve geçici dikim ücretiyle kalıcı dikim ücretinin farklı olmasıdır. Op. Dr. Fatih Adanacıoğlu'nun yapmış olduğu geçici veya kalıcı kızlık zarı dikimi operasyonu ile evlendikten sonra gerdek gecesi cinsel ilişki sırasında oluşması istenen kanamada mümkün hale gelmektedir. Kızlık Zarı Dikimi Adana 2022 Fiyatları ve randevu işlemleri için bizimle iletişime (+90545 938 1234) geçebilirsiniz
- +1 yıl
Istersen iletişime geç
+1 yılErtesi günü hapı kullan 72 saat ya da 5 günluk var bunları kullan, düzenli bişey istiyosan Yasmin yani doğum kontrol hapı oneririm
15 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girdim 10 gün önce içime boşaldı mi bilmiyorum ama sıcaklık hissettim normalde geri çekilme yöntemini kullanıyoruz yani hapı kullanmam için geç kalmış olabilir miyim
- +1 yıl
Geç kalmışsın o zaman git bı hamilelik testi al 2 tane birini şimdi yap diğerini adetine yakın yap test pozitif çıkarsa özel bı klinikde aldirirsin yaşın kaç yaz bana özelden
- +1 yıl
İlla tutacak diye de bişey yok belki erkek kısırdir belki yumurtan hazır değildir millet çocuk olsun diye kaç ay ugrasiyor
Soran+1 yılKısır değil dul ve bir çocuğu var annesinin yanında
Soran+1 yılYazdım
+1 yılsevgilinle para için görüşmeye devam edersen paralı seks işçisi konumuna düşeceksin farkındasın dimi? uzak durmalısın kendine olan saygını kahbetme..
10 YorumlaBöyle naifini bulmak zor bu devirde (!) Kızım çevrende hiç mi arkadaşın, seni seven bir kişide mi yok ki böyle önemli bir konuda burada gelip kendini madara ediyorsun?
Git en yakın arkadaşına dök içini, öyle biri yoksa da bu konuyu işleyen mutlaka kitap makale, olmadı Güzin abla var. Sor ona...
10 Yorumlavücudunu sunmuşsun sen burada sana ne tavsiye ederrim biliyor musun sana mustahak , hatalarınla devam elbiseden farksız olmayı becerebilen kadınlara hayranım ama o kadınlar azınlıkta maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıkçası bu senin vereceğin bir karar. Bende sevgilimle para karşılığı anal ilişki yasıyordum. O da mutluydu bende. Çünkü karşılığını fazlasıyla veriyordum. Bu da senin vereceğin karar. Kimseyi işine karıştırma.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYeter sende saçmalamaktan vazgeç yaa ne aciz insansın hala onunla ilgili birşeyler söylüyorsun. Unut onu öldü say artık adam senin ananı şey yapmış hala eski sevgilim diyorsun tövbe est..
Soran+1 yılG*rizekalı şey kız beni aradı
Cevap sahibi+1 yılMal insan hayatına tüküreyim senin hiç mi gurur yok amd onu bunu dinleyecegine Allah Belanızı versin de kapat. Ama sende beyin olsa zaten bu kadar hata yapmazdın.
Soran+1 yılBir kızın hayatı söz konusu
Cevap sahibi+1 yılSanane sanki senin hayatın mükemmel de çok aklın varmış gibi bir de kıza akıl verip dertleseceksin. Bırak altına yatarken sana mi sordu ya biraz aklını başına al artık sende. Hepsini def et hayatından kendi hayatına bak
Cevap sahibi+1 yılNe saf bir kızsın sen biktim usandım senden yaaa. Kızlık zarı diktirmek diye bir şey yok kızım sen ne safsın o bir kandirmaca tıbben mümkün değil eğer öyle bir operasyon yaptırırsan sırf kendini kastın diye bir damla kan ya gelir ya gelmez. Kimi kandıracaksın sen bu devirde 😅
Cevap sahibi+1 yılNaber saf çözdün mü işini
Soran+1 yılSayılır
Cevap sahibi+1 yılSen pek bişey halledemezsin ama hadi bakalım
Soran+1 yılNeyi halledemem
Cevap sahibi+1 yılboş ver. Kızlık zarı olayından da vazgeç. Ha diktirecek kişi sen değilsen de o kişi vazgeçsin.
Cevap sahibi+1 yılBisey sorucam sana
+1 yılHadi maddi destegi gectim 2 gunde bir yazmak nedir sevmedigi kullandıgı burdan belli zaten maddi destek vermekte zorunda degıl calısablrsn elin ayağın tutmuyormu ben anlamıyorum bu kzlar sevgılıyken sevgılısınden nasıl para alablıyor anlamıyorum ben evlıyım hala daha kocamdann para isteyemem yani şaşırıyorum ozaman sende onu kullanıyosn demkki
00 Yorumla
+1 yılİyide madem zor gününde yanında değil ayrıl bu bir. İkincisi madem sexs yapıyorsun onunla ayrıl. ya da en azından ihtiyacın varsa zaten yapıyorsun niriyke karşılıklı yap isim gör
00 Yorumla
+1 yılSeks te tek başına zevk alınan bisey degil sonucta karşılıklı ama tabi zor gününde yanında olması gerekir.
20 Yorumla
+1 yılBence ilk durumun daha bir normaldi. Şimdi para karşılığı buluşmak seni basitlestirmis sanki? Doğrudan ilişkiyi kesmen çok daha uygun olanı değil mi?
10 Yorumla
+1 yılTabi ki ayrilmalisin diyecektim ki ayrilmissi. Ve iyi yapmissin. Kadinlar seks objesi olmaktan cikmali artik. Guzel tepki vermissin tebrik ederim
10 Yorumla
+1 yılZaten sevgililikte para verme zorunluluğu yok mantıken borç olarak verirse verir vermesede vermez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu normal bir şey buna sinirlenecek bir şey yok o senin sevgilin sana para yardımı yapmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılf*ck boddy değilsen ne duruyorsun ayrılmak için? Maddi ve manevi yanında değilse s. k. trsn gitsn öyle sevgili mi olurmuş?
10 Yorumla
+1 yılEvlenince saf birini bulursun İlkin falan dersin demi
20 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın. Çoğu öyle valla aslında kocadan başkasına güven olunmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Yaşın daha genç bak korunma yollarını bile soruyorsun kuzum yapma derim. Kondom şart hastalık bulaşır, hap kullan ertesi gün hapı da kullan
+1 yılAyrıldığın iyi olmuş yoksa onun boşluğunu ben de doldururum. Yani nerede olduğuna göre sana destek veririm.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan libidon bayağı yüksek senin. O yüzden vazgeçemiyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
Gercektenmi? Demekki aldatilmissin bunu neden farkedemedinki
Soran+1 yılYa ne bilim hiçbir kız benim kadar m*l değildir diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Niye öyle diyorsun deme asla kndini küçük gorme
- +1 yıl
Neden evlenicekmisin?
Soran+1 yılEvet görücülerim çıktı 2 hafta sonra nişanlanicam
- +1 yıl
Gordunmiki çocuğu begendinmi
Soran+1 yılEvet gördüm konuştuk biraz
- +1 yıl
Himm oghh zevkini aldın şimdi diktir 😅 ama onun belli bir süresi var gerdeğe yakın diktiriliyor
+1 yılNiye yardımcı olacakmış işi gücü yokta sana para mı yedirecek annen baban para versin ya da git çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yol ver gitsin öylelerine.. İlişki sonrası ertesi gün hapı kullanabilirsin.. bu 24 saat içinde alındığında hamileliği önlüyor diye biliyorum..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEskort musun sen sevgilim diyor bı de seni öyle mi goruyor acaba bir bak istersen kaç tane boynuz takmıştır sana haberin yok
00 Yorumla
+1 yılKullandığının farkında olman çok iyi bişe ama kendini kullandırman ve ayrılmak için gelip bizden onay beklemen garip
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim sana ve burdaki diğer tüm kız kardeşlerime hep anlatmaya çalışıyorum güvenmeyin tamam sevin sevilin güzel bişe ama sizden bedeninizden faydalanmak isteyen sizi cinsel obje olarak gören kişiden hayır gelmez ayrıca evlenmeden sevgili iken bunu yapan karakterdeki erkek size inan sahip çıkmaz çok nadir istisnalar hariç
+1 yılSorunun cevabı soruda aslında biraz düşünsen anlarsın cevabı.
11 Yorumla- +1 yıl
Da Vinci çakma Coraline-0 kodlu ksksksjs
+1 yılSeni öyle görüyorsa yol ver kendini niye seks için kullandırıyorsun ki suç senin yani.
10 YorumlaHiç olmasın gitsin bi zahmet manevi destek olsa bile insana yeter kimisi onu bile çok görüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDirek engel. Konuşmaya bile gerek yok
40 Yorumla İşin çok zor ama tavsiyeler verebilirim çok sana
00 YorumlaParayla mı birlikte olucan alışkanlık yapar ayrıl gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Parayla buluşmak ne yavv. Fhselik olmaz mı bu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olduğun kabahat. Seni cinsel obje olarak kullanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSexs icin yaninda ama bazen hak ediyorsunuz kusura bakmayin her kadin oyle degil ama sizi seven size deger veren yaninizda olan erkelere burun kivirtip gidiyorsuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanyana gelmen bile hata seninle gonul eylendiriyo zevki icin seninle beraber seni gercekten sevseysi zevki icin degil zor gununde hep yaninda olurdu. Bence yol yakınken ayrıl
00 YorumlaO sevgilin degil. Sende eskort adayi olmussun üzüldüm
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapı ya da düzenli yapılan hormon iğnelerini kullan
00 YorumlaEvet ihtiyaç için yanında olanı bir dakika yanında tutmayacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili zor zamanda yanında yoksa o kişiden hayır gelmez işi düşünce cinsellik dedimmi yanında olur
00 Yorumla
+1 yılSen sadece sevgili olduğunuzu düşünüyormuşsun zaten
00 Yorumla
+1 yıl😂o seks icinse sende para için birliktesin tatlım.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. Sadece seks için değil her zaman yanında olabilmeli.
00 YorumlaÖff ne laf koymuşsun varya. İyi yapmışsın helal kız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Sen kullanıldığını anlamak için zor durumda kalmayı beklemişsib 😁😁 bir nevi hakemişsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence birak onu gitsin... seni kullanıyor resmen...
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl gitsin. Maddi olarak zor durumdayim derken v? Şehrini şöyle iş falan buluruz belki sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. O zaman o senin sevgilin değil, halk arasında buna tomakçı deniyor 😉
00 Yorumla
+1 yılSen hiç zevk almıyor musun, sen de onu kullanıyorsun.
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat