Sadakatsiz durumunu yaşamak istemiyorum ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum sizce?

Arkadaşlar ben beş yıllık sevgilimden ayrıldım dört ay önce ve unutamadım oda unutamadı çok küçük bahanelerle ayrıldık aşırı kıskançlık ve güvensizlikten oluşan bir ayrılıktı. Ben 6. Ayda işte yeni biriyle tanıştım belki unuturum diye de ilerletmeye çalıştım. Bu yeni tanıştığım çocuk o kadar ağır başlı ki ve o kadar efendi bir çocuk ki çok hoşuma gitti baya konuştuk ciddi ilişki olsun istedik hala konuşuyoruz yeniden beş yıllık ilişkim geri döndü ve ona karşı içimde hala aşk var barışmak istiyor direk yüzük alacağını söylüyor falan evlenmek istiyor çok niyetli babamlada konuşacakmış ben onunla evlenmek istiyorum evet ama çevrem ona güvenmiyor. Yeni tanıştığım çocuk da ciddi istiyor vr her şeyden habersiz böyle olsun istemiyorum nolur yardım edin ya nolur. Beş yıllık ilişkimde cinsellik de vardı. Evlilik için baya ileri adımlar atmıştık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve beş yıllık ilişkim dediğim kişi her hatasında gelir özür diler sürekli. Hata derken beni üzmesi. Çok istiyor evlenmek oda benim gibi 23 yaşında ben 20
Sadakatsiz durumunu yaşamak istemiyorum ne yapmam gerektiğini inanın bilmiyorum sizce?