Mesela içine girerken nasıl bir his oluşuyor
Açı oluyor mu
Açı oluyor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapan içinde yaptıran içinde çok güzel duygu, önce dudaklardan başlıyor öp diller birbirine karışsın sen em o etsin sonra yanaklarına sevildiğini anlarsın, gidik gerdan inince sanki ateşin yükselmeye başlar göğüs uçlarını dinlerken tamamını ye diye uzatır içine çekmesini isterken haz dünyasına seyehat başladığını anlar kavranması izlemeye başlarsın, oradan gerdan göbek ve bal kutuya inerken zevk dünyası dalgaları adım adım geldiğini kıvranırken belli edersin, bu arada 69 olup tanımadığın tatmadigin meyveyi bir an önce tatmak için sabırsızlanıyorum yemek tadını hissetmek için önce dilinle başını diller ağzına alırsın, kalanını daha sonra olsa olmazmi
Sevişmek O Kadar Güzel Bir Duyguki Kelimelerle Anlatılamaz Sadece Yaşanır Mesela Sevişmenin Bir Sınırı Yoktur Seksten Daha Güzel Bir Şey Ne Olabilirki Saç Baş Dağılmış Yatak Ters Düz Olmuş Çarşaf Yerlerde Alev Almış Bir Oda Terden Sırılsıklam Olmuş Vücutlar Daha Ne Olsun İşte En Güzel Duygu Budur Bırakın Evet Bırakın Her Yer Ateş Alsın Bırakın Fanteziler Tavan Yapsın Bırakın Uçsuz Bucaksız Seksinizi Yaşayın İşte Hayat Budur Aşk Budur
Seks yapmak eğer karşındakini arzuluyorsan muhteşem bir histir. Vücutta bazı noktalarda daha çok sinirler vardır ve oralardan daha çok tahrik olursun, ıslanırsın. Vücutta her organın bir görevi var, nasıl ki karnın aç olduğunda yemek yeme hissi geliyorsa, sekse aç olduğunda da cinsel birleşme isteğin artar, ıslanma oluşur, içine girince acı değil zevk hissedersin, o ana kapılınca devamı da geliyor zaten.
Cevap
43Cevap
Tünele girip çekmiyor diye haykırmak kadar güzel bir duygu. İstemediğin şeylerden kaçıyorsun.
vajina yapısı tırtıklı ya hafif penisin sarıyor etrafını bir nevi masaj yapar gibi oluyor. Doğru yapıldığında max hazza ulaşılır. Bağımlılık yapabilecek bir zevk bu. Diğer türlü oralle de ona yakın bir hazza ulaşılabilir
Islak sıcak bir yuva penisini kaplıyor. Muazzam bir duygu yazdıklarımı sadece okursun anlamak için tadına bakmak lazım:')
Yinede teşekkürler ☺️
Sen hayatında hiç çikolata yememiş birine çikolata tadını tarif edebilir misin?
Bu da onun gibi.
mastürbasyon dan daha fazla mı zevk veriyor
Tabiki de. O fragmanı. Bir başka bedenin sana dokunması, dil darbesi atması bile seni deliye döndürür. O derece diyorum
Bekaret bozmak nasıl duygu
Onu siz kadinlar cok abartıyorsunuz. Erkek icin biraz zorlu bir süreç sabir gerekiyor. Ilk iliskide Kadini seksten sogutmamak için.
Muhteşem bir keyf. Düşünsene en sevdiğin tatlıyı yer gibi. Bu arada acemi değil ise partner acı filan olmaz. Keyfini yaşatır
Açı pozisyona göre değişir.
Dar açı
Geniş açı
Dik açı...
Pozisyona göre hepsi olabilir. :P
Bana birsey girmedi bilmiyorum ama tarifi imkansız bir zevk
Bana bir şey girmedi koptum 😂😂😂😂😂
İlkinde acır biraz ama sonrası zevkli olmalı ki bu kadar heves ediliyor.
Hiç yaşamadım ondan sordum
acı macı yok kii yaşaman lazım anlatsam çok ıslanırsın içine girmem lazım
İnsan olan parçalaryası geliyor kendine içine sokası geliyor
bu sıcak havada hiç güzel bir his değil, terden her tarafın yapış yapış olacak ;)
Çok güzel bir his sanki sıcak günde buz gibi su içmek gibi. Kışın ortasında güneş gibi 🙂 sımsıcak
İlk seferde biraz acı olabilir ama alışınca çok zevk alırsın
Çok tatlı bir acı oluyor. Ama devamının gelmesini istiyorsun hiç bitmesin istiyorsun. Ayaklandığında ise kasıkların ağrıyor biraz
Anlatsam yaşamış gibi olursun ama yorumum silinir işte 😂
Anlat yinede
Burdan olmaz yorum silinir ceza yerim ama öz3lden anlatırım 😉
Anlatılmaz, yaşanır ve yaşatılır isteyene. @cennetkushu
İsterim ama senle değil yaşıma yakın kişilerle
@cennetkushu Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Nope istemez
Etiket ne alaka ya 😂
Tahmin ediyorum ki hanımlar için anlatılmaz bir duygudur
içine girmek şart değil daha çok haz veren pozisyonlar da var
Bu kadar iyi olmasa tüm dünya yapmazdı herhalde 😏
Yapmadım sadece videolar izliyorum ama zevkli olduğunu düşünüyorum
Bak ufaklık bazı şeyler yaşanmadan bilinmez buda onlardan biri
o hissi yaşamayı iple çekiyorum
Bir yılanın ait olduğu yuvasına girdiği gibi, önce başı giriyor o sıcak dar ve nemli yuvaya. O hazzı tarif etmek mümkün değil
Acimiyo cok zevkli gordunmu peki penis 🙂
gördümde gerçekte değil 😂😂
Himmm anladimm resimm mi 😂😂
p*rno hahaha
Himmm anladimm cok merak ediyomusun 😂😂
Ahhh ah etmem mi 😂😂😁
Gidereyim merakini yaz bana aksam 😂😂
olur mu 😂
evet 176 derecelik bi açı oluşuyor
😟😟
Soruya saniyesinde cevaplar gelmesi 😂
Aynen görüşlere yetişemiyorum birden
Yaşamak istiyorsun yani 😂😂
Off mükemmel sıcaklık
Kadın kıvama gelmişse acı olmaz
Bende merak ediyorum buralar dolunca haber verinn
Nereler 😃
Anlatılmaz yaşanır.
Ne acısı bereket oluyor bereket 🤣
İçine girince anlarsın.
Acı olur elbet ama sonrasında zevke dönüşür.
Umarım doğru kişiyle yaşatım
Muhteşem bir his, yaşamamak aptallıktır derim. :)
Sizene?
Kesinlikle. :)
Ben de merak ediyorum, umarım beklediğimize değer
Evlenince hayırlısı 😂😂
Evlenince hayırlısı...
Çok güzel hemde çok
Twk tek anlatabilirim
Super bi histir kadin icin emin ol
Anlık bir acı olurmuş
Efsane bir duygu
Tama
M