Arkadaslar hergün defalarca mastürbasyon yapiyorum bu yüzden kocamla beraber olamiyorum cünkü onu hic canim istemiyor ve Zevk almiyorum
Adam benden huylaniyor mastürbasyon yapiyom diyom inanmiyo Ben napcam ya?
Arkadaslar hergün defalarca mastürbasyon yapiyorum bu yüzden kocamla beraber olamiyorum cünkü onu hic canim istemiyor ve Zevk almiyorum
Adam benden huylaniyor mastürbasyon yapiyom diyom inanmiyo Ben napcam ya?
Kocan yeterince tatmin edemiyor, ruhun seks metotları dan başka bir şey bilmediğinden koca seni uçuramiyor, sende istekli bir kadınım günde 5 posta isterim deyip mastürbasyon. Yapıyorsun bu nereye kadar gidecek normal erkek kadınla olması gereken işi sen tek başına Yapıyorsun, sen benim karım olacaksınız önce dudaklarını en az on dakika her türlüsü öper yalar emer yanak gidik gerdandan göğüslerine öperek, yalayarak inerim onları olsar öper yalar vakumlaruın en az 10 dakika öpülmeden yerlerini bırakmam oradan göbek etrafı ve göbeğini öperek yslayarak bal kutuya inerim, el orta parmağını iyi dudak arasında olmak üzere bal kutuna masaj yapar akan sularını dudaklarına sürer akan sularının kaynağını bulmak için dudaklarını yalayıp iki dudak arasına dilimi ittirir dudaklarını vakunlarım bu arada 69 olur 18,5cm aleti eline nedir oral yapmanı sağlar böyle q0 dakika yaysyıp öpüp erdikten sonra içine girer kanırta kanırta en dibine inerim. İstersen içine bosaliriz
mastürbasyon Yaptığına Göre Kocana Kendini Saklayamıyorsun Fakat Bu İleride Kocanla Aranda Büyük Sorunlar Yaşanacaktır Bu Yüzden Mastürbasyona Ara Vermen Gerekir Bu Heyecanını Kocana Sakla Bu Ara Kocamdan Zevk Almıyorum Demişsin Severekmi Evlendin Kocanla Yoksa Görücü Usulümü Onu Bilemeyiz Ama Sen Sen Ol Seksini Kocana Sakla Sevmiyorsan Sana Zevk Vermiyorsa Bize Düşmez Ama Ayrılmanı Tavsiye Ederim Çünkü İleriki Zamanlarda Sana Problem Olarak Geri Dönecektir 👍😉
Ama Ben zaten evliyim
Mastürbasyon yapmayı bırakmanızı öneririm. Mastürbasyonu bıraktığınız halde sorununuz çözülmüyorsa, eşinizle bunu uygun bir şekilde konuşun. Gerekirse bir evlilik terapistiyle görüşmenizi tavsiye ediyorum.
Sorununuzun en kısa zamanda çözülmesi umuduyla...
Eşimde son bir kaç yıldır bunu yapıyor. Benim fark etmediğimi zannediyor. Herhangi bir cinsel sorunumuz yok ama nedense mastürbasyon yaparken çok kendisinden geçiyor. Bu durum kafama çok takılıyor. Kaç yıldır evlisiniz?
Cevap
35Cevap
Çünkü bağımlı olmuşsun. Bundan kurtulman gerekiyor. Bir doktora git veya eşinle gidin. Üroloğa ya da psikoloğa. İnternette bununla ilgili bilgiye erişebilirsin. Aynını eşin yapsa kıyameti koparırsın. Yazık etme adama.
o halde fantezi ekleyin ilişkinize.. mesela karşılıklı mastürbasyon yapın. beraber p*rno izleyip mastürbasyon yapın o zaman zıplarsın onun üstüne emin ol.
Ne diye evlendin o zaman? Madem kendini tatmin etmek daha keyif verici adama yazık etmeseydin bari.
mastürbasyon candır o tadı hiçbir şey vermez açıkca soyle cesaretli ol
Bu yüzden mastürbasyon yapmıyorum işte kocamla kendime alan kalmaz. En güzeli sürekli yapmamak
Eşin seni doyuramıyor mu neden mastürbasyon yapıyorsun
Aynen Bence sorun bu
Tenleriniz uyuşmuyor. Ve mastürbasyon eşinden daha fazla sana haz veriyor çünkü rahat ediyorsun
Herşeyi okuduktan sonra bu evlilik yürümez diyorum.
Evlilik terapistleri var.
Önce veterinere gideceksin ama
mastürbasyon yapmayı bırak o zaman o sana yapsın mastı
beraber yaşadığım bir kız var ve bende de aynı sorun var mastürbasyon yapıyorum ve onunla birlikte olmak istemiyorum bu yuzden ayrılabilriz düzelmesini de istemiyorum sanırım
Neden kendi kendine mastürbasyon yapmaya alıştın bu evreye nasıl geldin
Masturbasyona ara ver iyice acik sonra git kocanın kucağına otur, hersey düzelir :)))
evli misin?
Yani, seni o raddeye getirmemeliydi
Bencede
İşte sen de doymuyorsun
Aynen
Mastürbasyon yapmayı bırak ve azdığın zaman eşine koş. :)
Kocan seni tatmin edemiyor tabi mastürbasyon yapicaksin. Kalin alet lazim, gel guzelce bosaltayim seni
onunla seks yapsan mastürbasyon yapma ihtiyacın kalmaz belki
Yetmiyo onunla
Daha istekli seni doyuracak biri lazım
Yanyana yapın çok zor değil yani
Ya onu da istemiyor sevmiyor beni öyle görünce
Manyak mi biz yapıyoruz çoğu zaman yan yana filmdir vs yani keyifli oluyor
Bu senin degil onun suçu zaten de
Bunu ona söyle lütfen
Görürsem söylerim hshshs
Fantazisi dar olunca yapacak brsey olmaz beybi sen kefine bak
evlisin ne güzel kocanla her gece berabersiniz ve mastürbasyon yapma isteğin gelince sen dokunmadan eşine yakınlaş gerisini enişte halleder
Sence bu mastürbasyon sorunumu yoksa tatmin olamama sorunu mu. Baska erkege heycanlaniyo musun
Baska erkek cok hayal ediyorum evet
Mesajdan konusurmusun
kocanda mı seni istemiyor
neden kocan zevk vermiyor ki
Eşin süre olarak yetersiz mi?
Yapamiyomu nesen yapiyosunn
:)))))) yakinda birini bulursun
ne alaka? kız mastı daha çok sevdiği için seks istemiyo başkasıyla ne işi var?
@KartalKuzeyli nasil bir zibidisin sen cocugum cizgi film izlesene sen :)
Kocaya ayır birazda ayıp ayıp bencil olma
Başka bir erkek denemelisin.
Biraz engelle kendini
Keske olsa
Bağımlı olmuşsun sexden zevk alamazsın
Bu da var evet
o zaman sende yapma onunla ol :)
Yakında oda dışarı gider anlarsın mastı
Yapma
Neyi
mastürbasyon
Ver kurtul